Kişi başı 11 tane okuncak
"Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve alâ ali seyyidinâ Muhammed
Kişi başı 50 tane
'La ilâhe illallahu vahdehu la şerîke leh, lehü'l-mülkü ve lehû'l-hamdü bi-yedihi'l-hayr ve hüve alâ külli şey'in kadîr
ANLAMI
Allah'tan başka hiçbir ilâh yoktur; o tektir, ortağı yoktur. Mülk onundur, hamd ona mahsustur ve o her şeye kàdirdir
Günlük bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır
sevgili dua arkadaşlarim sizden rıcam bildirim yaparken sira kimdeyse kime okuma yaptiysaniz o arkadaşimizi etiket yapalim karişiklik olmasin kime okuma yaptiginiz belli olmasin
Lütfen bildirimlerimizi gününde okudum bildirimi yapalim
Herkesin duasi niyeti gününde bitsin
Efnanl MssPARE Nevreste eflatun88 ordinary Life light Iron Butterfly 60kiloyum Hayalkuran Sinnyooritaa B begonviil zeyno genc arkadaşı
zeyno genc @selin18 L Leftright mihrace91 mihrace91 ikinci niyeti
Bonus mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma kardeşi
telasememuresi C Cittaslow YagmurSendeanlarsn K KurkmantoluS R rainyy iyilik_guzellik nursevdi dolar milyoneri A Asya89 kavs-i kuzah Fukaeri ezgiisel Nevreste niyeti Allah kabul etsin inşallah aminn
Duam:
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin.
Allah'ın ismiyle, kendimi, ailemi ve malımı Allah'a havale ediyor. O'nun yüce himayesine bırakıyorum.
Depremlerden, afetlerden, tüm kaza ve belalardan ailemi, eşimi, çocuklarımı, sevdiklerimi ve tüm insanlığı koru yarabbim. Bu sıkıntılarımızı çabucak unutalım inşallah
Eşime, çocuklarıma yeni hayatımızda güzellikler ver yarabbim.
Kızlarım ve oğlum sınavlarında başarılı olsunlar iyi okullarda eğitim alsınlar. İstedikleri yerleri kazansınlar. İş sahibi olup vatana millete hayırlı bireyler olsunlar
Yeniden bir arada yuva kurabilmeyi nasip et. Evimizin yerinde, gönlümüzdeki gibi yapılmasını nasip et. Yeniden evimizde huzurla, güvenle, mutlulukla oturalım.
Eşimi koru yarabbim onu bize bağışla
Hastalığıma şifa ver Tedavim işe yarasın ağrılarımdan kurtulayım
Rabbim bana bu zor süreçte destek olan tüm dostlarımın gönüllerinden geçen tüm dualarının kabul olmasını nasip etsin inşallah
Mahkemelerimizi kolaylıkla kazanmamızı nasip et
Duama amin diyen tüm arkadaşlarımın dualarını kabul et
Efnanl icin okudum bildirimi yapmayan
telasememuresi MssPARE icin okudum bildirimi yapmayanlar
Bonus telasememuresi R rainyy