- Konu Sahibi zeyno genc
- #5.581
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkinci niyet için okudum zeyno gencKişi başı 11 tane okuncak
"Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve alâ ali seyyidinâ Muhammed
kişi başı 100 tane.
Ya Hayyu Ya Kayyum
ANLAMI
Allah'ın (C.C.) 99 ismi Esmaül Hüsna’dan Ya hayyü: Her şeye hayat veren diriliği sonsuz, can veren. Ya Kayyum: Daima baki bütün varlığı, gökleri,yeri ve her şeyi varlığıyla ayakta tutan
Günlük bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır
sevgili dua arkadaşlarim sizden rıcam bildirim yaparken sira kimdeyse kime okuma yaptiysaniz o arkadaşimizi etiket yapalim karişiklik olmasin kime okuma yaptiginiz belli olmasin
Lütfen bildirimlerimizi gününde okudum bildirimi yapalim
Herkesin duasi niyeti gününde bitsin
K KurkmantoluS
penyez83
Nevreste
PiXiEE
PiXiEE annesinin niyeti
@selin18
Hayalkuran
R rainyy
Tiniminimavihanim
Aktif Lora
Nillatte
Life light
Bonus
B begonviil
Iron Butterfly
MssPARE
ezgiisel
MMorsalkimm
iyilik_guzellik
Efnanl
YagmurSendeanlarsn
mihrace91
mihrace91 ikinci niyeti
Catlak-kurabiye
telasememuresi
C Cittaslow
L Leftright
nursevdi
mutlulukbenihicbirakma
mutlulukbenihicbirakma kardeşinin niyeti
A Asya89
paeneperfectus
zeyno genc
mihrace91 ikinci niyeti niyeti Allah kabul etsin inşallah aminn
Estağfurullah estağfurullah estağfurullah
Allahümme Salli ala seyidina Muhammed'in Resûlullah
Ya bediu ya bediu ya bediu
Ya Semi ya Semi ya Semi
Ya bassar ya bassar ya bassar
Ey alemlerin yaratıcısı, benim halimi, benim durumumu benden daha iyi biliyorsun. Sen alemlerin Rabbisin. Sen Fatiha suresinin Rabbisin. Rabbim üzerime yağan belaları kaldır, bana gönlüme hayatıma esenlik ve huzur ver. Maddi manevi tüm sikintilarimi giderr. Bilip bilmediğim tüm nimetlerini ver. Dünya ve ahirette beni sıkıntıya uğratma. Beni ailemi kardeşlerimi ve müminlere ahirette kolaylık nasip et. Benim hakkımda olan bir şeyleri kalbime akit. Kardeşimi hayırlısı ile güzel bir ve hayırlı bir şehre atanmayı nasip et. Bana da hakkımda hayırlı olan işi nasip et. Hayırlı bir eş ve evlatlar nasip et kardeşime gönlündeki bölümü okumayı nasip eyle. Rızkını kolaylaştır ve ona hayırlı bir eş nasip eyle hayırlı evlatlar nasip eyle. Sevdiklerim için ve diğer hastyalara şifa ver. Ya Fettah ya Fettah ya Fettah Allahümme Salli ala seyidina Muhammed'in Resûlullah amin amin amin
Okudum Allah kabul etsin zeyno gencKişi başı 11 tane okuncak
kişi başı 100 tane.
Ya Hayyu Ya Kayyum
ANLAMI
Allah'ın (C.C.) 99 ismi Esmaül Hüsna’dan Ya hayyü: Her şeye hayat veren diriliği sonsuz, can veren. Ya Kayyum: Daima baki bütün varlığı, gökleri,yeri ve her şeyi varlığıyla ayakta tutan
sevgili dua arkadaşlarim sizden rıcam bildirim yaparken sira kimdeyse kime okuma yaptiysaniz o arkadaşimizi etiket yapalim karişiklik olmasin kime okuma yaptiginiz belli olmasin
K KurkmantoluS
penyez83
Nevreste
PiXiEE
PiXiEE annesinin niyeti
@selin18
Hayalkuran
R rainyy
Tiniminimavihanim
Aktif Lora
Nillatte
Life light
Bonus
B begonviil
Iron Butterfly
MssPARE
ezgiisel
MMorsalkimm
iyilik_guzellik
Efnanl
YagmurSendeanlarsn
mihrace91
mihrace91 ikinci niyeti
Catlak-kurabiye
telasememuresi
C Cittaslow
L Leftright
nursevdi
mutlulukbenihicbirakma
A Asya89
paeneperfectus
zeyno genc
Ya Semi ya Semi ya Semi
Ey alemlerin yaratıcısı, benim halimi, benim durumumu benden daha iyi biliyorsun. Sen alemlerin Rabbisin. Sen Fatiha suresinin Rabbisin. Rabbim üzerime yağan belaları kaldır, bana gönlüme hayatıma esenlik ve huzur ver. Maddi manevi tüm sikintilarimi giderr. Bilip bilmediğim tüm nimetlerini ver. Dünya ve ahirette beni sıkıntıya uğratma. Beni ailemi kardeşlerimi ve müminlere ahirette kolaylık nasip et. Benim hakkımda olan bir şeyleri kalbime akit. Kardeşimi hayırlısı ile güzel bir ve hayırlı bir şehre atanmayı nasip et. Bana da hakkımda hayırlı olan işi nasip et. Hayırlı bir eş ve evlatlar nasip et kardeşime gönlündeki bölümü okumayı nasip eyle. Rızkını kolaylaştır ve ona hayırlı bir eş nasip eyle hayırlı evlatlar nasip eyle. Sevdiklerim için ve diğer hastyalara şifa ver. Ya Fettah ya Fettah ya Fettah Allahümme Salli ala seyidina Muhammed'in Resûlullah amin amin amin
mihrace91 ikinci niyeti için okudum Allah kabul etsin hayırlı cumalar dua arkadaşlarımKişi başı 11 tane okuncak
kişi başı 100 tane.
Ya Hayyu Ya Kayyum
ANLAMI
K KurkmantoluS
penyez83
Nevreste
PiXiEE
PiXiEE annesinin niyeti
@selin18
Hayalkuran
R rainyy
Tiniminimavihanim
Aktif Lora
Nillatte
Life light
Bonus
B begonviil
Iron Butterfly
MssPARE
ezgiisel
MMorsalkimm
iyilik_guzellik
Efnanl
YagmurSendeanlarsn
mihrace91
mihrace91 ikinci niyeti
Catlak-kurabiye
telasememuresi
C Cittaslow
L Leftright
nursevdi
mutlulukbenihicbirakma
A Asya89
paeneperfectus
zeyno genc
Ya Semi ya Semi ya Semi
Catlak-kurabiye niyeti için okudumKişi başı 11 tane okuncak
kişi başı 100 tane.
Ya Hayyu Ya Kayyum
ANLAMI
K KurkmantoluS
penyez83
Nevreste
PiXiEE
PiXiEE annesinin niyeti
@selin18
Hayalkuran
R rainyy
Tiniminimavihanim
Aktif Lora
Nillatte
Life light
Bonus
B begonviil
Iron Butterfly
MssPARE
ezgiisel
MMorsalkimm
iyilik_guzellik
Efnanl
YagmurSendeanlarsn
mihrace91
mihrace91 ikinci niyeti
Catlak-kurabiye
telasememuresi
C Cittaslow
L Leftright
nursevdi
mutlulukbenihicbirakma
A Asya89
paeneperfectus
zeyno genc
Catlak-kurabiye niyeti Allah kabul etsin inşallah aminn
İsmim Merve
Bismillahirrahmanirrahim
Elhamdülillahi Rabbil alemin
Allah'ım kalbimi güzelleştir, ahlakımı güzelleştir Sen'in bende sevmediğin ne kadar kötü huyum varsa hepsinden arınmayı, razı olduğun kullardan olmayı nasip eyle. Şu öfkemden arındır kalbime sakinlik ver, kabuslarımdan kurtar, ruhuma ve bedenime şifalar ver. Evladımı sağlıkla büyütmeyi ve hayırlı evlat olmasını nasip eyle. Bana ve tüm isteyen arkadaşlarıma tedaviye gerek kalmadan kolayca hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle.
Ülkemi ve tüm inanan Müslümanları feraha çıkar, zalimlere fırsat verme sonumuzu hayır eyle
Dua arkadaşlarımın da niyetlerini hayırlısıyla kabul eyle
Velhamdülillahi Rabbil alemin Aminn
mihrace91 ikinci niyeti icin okudum bildirimi yapmayanlar
R rainyy
Bonus
mutlulukbenihicbirakma
Catlak-kurabiye mervemm niyetine okudum canım ALLAH kabul etsin aminnnn zeyno gencKişi başı 11 tane okuncak
kişi başı 100 tane.
Ya Hayyu Ya Kayyum
ANLAMI
K KurkmantoluS
penyez83
Nevreste
PiXiEE
PiXiEE annesinin niyeti
@selin18
Hayalkuran
R rainyy
Tiniminimavihanim
Aktif Lora
Nillatte
Life light
Bonus
B begonviil
Iron Butterfly
MssPARE
ezgiisel
MMorsalkimm
iyilik_guzellik
Efnanl
YagmurSendeanlarsn
mihrace91
mihrace91 ikinci niyeti
Catlak-kurabiye
telasememuresi
C Cittaslow
L Leftright
nursevdi
mutlulukbenihicbirakma
A Asya89
paeneperfectus
zeyno genc
Catlak-kurabiye niyeti Allah kabul etsin inşallah aminn
İsmim Merve
Bismillahirrahmanirrahim
Elhamdülillahi Rabbil alemin
Allah'ım kalbimi güzelleştir, ahlakımı güzelleştir Sen'in bende sevmediğin ne kadar kötü huyum varsa hepsinden arınmayı, razı olduğun kullardan olmayı nasip eyle. Şu öfkemden arındır kalbime sakinlik ver, kabuslarımdan kurtar, ruhuma ve bedenime şifalar ver. Evladımı sağlıkla büyütmeyi ve hayırlı evlat olmasını nasip eyle. Bana ve tüm isteyen arkadaşlarıma tedaviye gerek kalmadan kolayca hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle.
Ülkemi ve tüm inanan Müslümanları feraha çıkar, zalimlere fırsat verme sonumuzu hayır eyle
Dua arkadaşlarımın da niyetlerini hayırlısıyla kabul eyle
Velhamdülillahi Rabbil alemin Aminn
mihrace91 ikinci niyeti icin okudum bildirimi yapmayanlar
R rainyy
Bonus
mutlulukbenihicbirakma