Kişi başı 11 tane okuncak
"Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve alâ ali seyyidinâ Muhammed
kişi başı 100 tane.
Ya Hayyu Ya Kayyum
ANLAMI
Allah'ın (C.C.) 99 ismi Esmaül Hüsna’dan Ya hayyü: Her şeye hayat veren diriliği sonsuz, can veren. Ya Kayyum: Daima baki bütün varlığı, gökleri,yeri ve her şeyi varlığıyla ayakta tutan
Günlük bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır
sevgili dua arkadaşlarim sizden rıcam bildirim yaparken sira kimdeyse kime okuma yaptiysaniz o arkadaşimizi etiket yapalim karişiklik olmasin kime okuma yaptiginiz belli olmasin
Lütfen bildirimlerimizi gününde okudum bildirimi yapalim
Herkesin duasi niyeti gününde bitsin
K KurkmantoluS penyez83 Nevreste PiXiEE PiXiEE annesinin niyeti
@selin18 Hayalkuran R rainyy Tiniminimavihanim Aktif Lora Nillatte Life light Bonus B begonviil Iron Butterfly MssPARE ezgiisel MMorsalkimm iyilik_guzellik Efnanl YagmurSendeanlarsn mihrace91 mihrace91 ikinci niyeti
Catlak-kurabiye telasememuresi C Cittaslow L Leftright nursevdi mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma kardeşinin niyeti
A Asya89 paeneperfectus zeyno genc ezgiisel niyeti Allah kabul etsin inşallah aminn
Allahım ettiğimiz duaları yaptığımız ibadetleri kabul eyle. Günahlarımızı affeyle, tövbelerimizi kabul eyle. Allahım senden istiyorum sana yalvarıyorum, hayırlısıyla atanmamı memur olmamı bana nasip eyle. Bebeğim gelişimini sağlıklı şekilde tamamlayıp vaktinde dünyaya getirmeyi nasip et. Vatanına milletine ailesine hayırlı evlat eyle. Onu bize, bizi ona bağışla. Kolaylıkla sağlıkla büyütmeyi nasip et bize Allahım.
Ablamın girdiği tedavi yolunda ona kolaylıklar nasip et, pozitif sonuç görmeyi, sağlıklı şekilde gebe kalmayı nasip et. Kardeşim de hayırlısıyla inşallah üniversite sınavını sağ Salim atlatıp istediği bölümü kazanma sevincini ona yaşat, kardeşim iyi yolda yürüsün hep, onu kötülüklerden uzak eyle. Aileme, eşime sağlık ver, borçlarımızı ödeme kolaylığı ver. Hastalarımıza bol şifa ver. Amin Allahım
B begonviil Iron Butterfly canlar niyetlerinize herkes okumalarini tamamladi duaniz bitti Allah kabul etsin inşallah aminn
@MssPAREicin okudum bildirimi yapmayanlar
Aktif Lora ezgiisel