- 12 Kasım 2013
- 2.479
- 4.248
-
- Konu Sahibi zeyno genc
- #5.381
Kişi başı 11 tane okuncak
"Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve alâ ali seyyidinâ Muhammed
kişi başı 100 tane.
Ya Hayyu Ya Kayyum
ANLAMI
Allah'ın (C.C.) 99 ismi Esmaül Hüsna’dan Ya hayyü: Her şeye hayat veren diriliği sonsuz, can veren. Ya Kayyum: Daima baki bütün varlığı, gökleri,yeri ve her şeyi varlığıyla ayakta tutan
Günlük bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır
sevgili dua arkadaşlarim sizden rıcam bildirim yaparken sira kimdeyse kime okuma yaptiysaniz o arkadaşimizi etiket yapalim karişiklik olmasin kime okuma yaptiginiz belli olmasin
Lütfen bildirimlerimizi gününde okudum bildirimi yapalim
Herkesin duasi niyeti gününde bitsin
K KurkmantoluS
penyez83
Nevreste
PiXiEE
PiXiEE annesinin niyeti
@selin18
Hayalkuran
R rainyy
Tiniminimavihanim
Aktif Lora
Nillatte
Life light
Bonus
B begonviil
Iron Butterfly
MssPARE
ezgiisel
MMorsalkimm
iyilik_guzellik
Efnanl
YagmurSendeanlarsn
mihrace91
mihrace91 ikinci niyeti
Catlak-kurabiye
telasememuresi
C Cittaslow
L Leftright
nursevdi
mutlulukbenihicbirakma
mutlulukbenihicbirakma kardeşinin niyeti
A Asya89
paeneperfectus
zeyno genc
MssPARE niyeti Allah kabul etsin inşallah aminn
Allahumme sallı ala seyyidina Muhammedin ve alâ seyyidina Muhammed...
Ya ALLAH Ya Rahman Ya Rahim Ya Kaviyy Ya Kadir (cc)
Ya Rabbi, Evimize iyilikler, hayırlı ve bereketli rızıklar bol sağlık ver!
YA ALLAH...Günahlarımızı rahmetinle af ve mağfiret eyle! Ölülerimizi de mağfiret eyle, Son nefesimizde kelimeyi şahadet ve senin ismini zikretmeyi nasip eyle!
Ya Fettah cc dilediği her kapıyı açan yaratıcı olan Allahım Eyup peygambere verdiğin şifadan ve 99 esmanin mucizeleri aşkına peygamber efendimiz yüzü suyu hürmetine nuru hürmetine ve Cebrail Aleyisselamin ilk ayeti indirdiği o an hürmetine ve dualarını kabul ettigin kulların hürmetine kardeşime şifalar ver içinde bulunduğu hastalıktan kurtulsun Allahım..bütün hastalara şifa bekleyen herkese YA ŞAFİ CC hurmetine şifalara donat Yarabbim..
"Ezhibil-be'se rabben'nasi eşfi ve enteş'şafi la şifae illa şifauke şifaen la yugadiru sekame." El-Latif ismin hürmetine sonsuz lütuf ve ikram sahibi, her şeyi doğrusuyla ve ayrıntılarıyla bilen...EL-Aziz hürmetine sonsuz izzet, azamet, şeref ve onur sahibi.. RABBİM sen Ol dersin ve Olur...
Annemi, babamı,kardeşlerimi ,yeğenlerimi beni ve herkesi her yerden gelebilecek felaketlerden depremden enkazdan selden yangından şeytandan cinden kötü insandan iftiradan büyüden nazardan her şerden Rabbim'e sığınıyorum)
Nerde zorda olan varsa nerde sana el açıp dualar eden varsa onların da dualarini kabul eyle Allahım..
Vatanımı milletimi ezanımı bayrağımı birliğimizi bütünlüğümüzü bozma Allahım düşmanlara fırsat verme Allahım...
Kâfirlerle cihad etmekte olan Müslümanlara imdad-ı ilahiyyen ile imdat eyle!Sen görünmez ordularını yolla!
3 aylar boyunca birlik olduk Rabbim dualarımızı niyetlerimizi ibadetlerimizi orucumuzu kabul eyle ...dua grubunda olan bütün arkadaşlarıma duasını kabul eyle bizlere kabul olmuş dua sevinçleri yaşat
YA MUCIB YA HABIR YA RAHMAN YA RAHIM ALLAH..
Allahumme sallı ala seyyidina Muhammedin ve alâ seyyidina Muhammed Amin.. .Niyetiyle
Kizlar okumalarimizi lütfen gününde yapalim rıca ediyorum
B begonviil icin okudum bildirimi yapmayanlar
MMorsalkimm
Iron Butterfly icin okudum bildirimu yapmayanlar
Aktif Lora
Bonus
B begonviil
MMorsalkimm
Efnanl
mihrace91
telasememuresi
L Leftright
kişi başı 100 tane.
Ya Hayyu Ya Kayyum
ANLAMI
Allah'ın (C.C.) 99 ismi Esmaül Hüsna’dan Ya hayyü: Her şeye hayat veren diriliği sonsuz, can veren. Ya Kayyum: Daima baki bütün varlığı, gökleri,yeri ve her şeyi varlığıyla ayakta tutan
sevgili dua arkadaşlarim sizden rıcam bildirim yaparken sira kimdeyse kime okuma yaptiysaniz o arkadaşimizi etiket yapalim karişiklik olmasin kime okuma yaptiginiz belli olmasin
K KurkmantoluS
penyez83
Nevreste
PiXiEE
PiXiEE annesinin niyeti
@selin18
Hayalkuran
R rainyy
Tiniminimavihanim
Aktif Lora
Nillatte
Life light
Bonus
B begonviil
Iron Butterfly
MssPARE
ezgiisel
MMorsalkimm
iyilik_guzellik
Efnanl
YagmurSendeanlarsn
mihrace91
mihrace91 ikinci niyeti
Catlak-kurabiye
telasememuresi
C Cittaslow
L Leftright
nursevdi
mutlulukbenihicbirakma
A Asya89
paeneperfectus
zeyno genc
ezgiisel niyeti Allah kabul etsin inşallah aminn
Allahım ettiğimiz duaları yaptığımız ibadetleri kabul eyle. Günahlarımızı affeyle, tövbelerimizi kabul eyle. Allahım senden istiyorum sana yalvarıyorum, hayırlısıyla atanmamı memur olmamı bana nasip eyle. Bebeğim gelişimini sağlıklı şekilde tamamlayıp vaktinde dünyaya getirmeyi nasip et. Vatanına milletine ailesine hayırlı evlat eyle. Onu bize, bizi ona bağışla. Kolaylıkla sağlıkla büyütmeyi nasip et bize Allahım.
Ablamın girdiği tedavi yolunda ona kolaylıklar nasip et, pozitif sonuç görmeyi, sağlıklı şekilde gebe kalmayı nasip et. Kardeşim de hayırlısıyla inşallah üniversite sınavını sağ Salim atlatıp istediği bölümü kazanma sevincini ona yaşat, kardeşim iyi yolda yürüsün hep, onu kötülüklerden uzak eyle. Aileme, eşime sağlık ver, borçlarımızı ödeme kolaylığı ver. Hastalarımıza bol şifa ver. Amin Allahım
B begonviilIron Butterfly canlar niyetlerinize herkes okumalarini tamamladi duaniz bitti Allah kabul etsin inşallah aminn
@MssPAREicin okudum bildirimi yapmayanlar
Aktif Lora
ezgiisel
kişi başı 100 tane.
Ya Hayyu Ya Kayyum
ANLAMI
K KurkmantoluS
penyez83
Nevreste
PiXiEE
PiXiEE annesinin niyeti
@selin18
Hayalkuran
R rainyy
Tiniminimavihanim
Aktif Lora
Nillatte
Life light
Bonus
B begonviil
Iron Butterfly
MssPARE
ezgiisel
MMorsalkimm
iyilik_guzellik
Efnanl
YagmurSendeanlarsn
mihrace91
mihrace91 ikinci niyeti
Catlak-kurabiye
telasememuresi
C Cittaslow
L Leftright
nursevdi
mutlulukbenihicbirakma
A Asya89
paeneperfectus
zeyno genc
Allahım ettiğimiz duaları yaptığımız ibadetleri kabul eyle. Günahlarımızı affeyle, tövbelerimizi kabul eyle. Allahım senden istiyorum sana yalvarıyorum, hayırlısıyla atanmamı memur olmamı bana nasip eyle. Bebeğim gelişimini sağlıklı şekilde tamamlayıp vaktinde dünyaya getirmeyi nasip et. Vatanına milletine ailesine hayırlı evlat eyle. Onu bize, bizi ona bağışla. Kolaylıkla sağlıkla büyütmeyi nasip et bize Allahım.
Ablamın girdiği tedavi yolunda ona kolaylıklar nasip et, pozitif sonuç görmeyi, sağlıklı şekilde gebe kalmayı nasip et. Kardeşim de hayırlısıyla inşallah üniversite sınavını sağ Salim atlatıp istediği bölümü kazanma sevincini ona yaşat, kardeşim iyi yolda yürüsün hep, onu kötülüklerden uzak eyle. Aileme, eşime sağlık ver, borçlarımızı ödeme kolaylığı ver. Hastalarımıza bol şifa ver. Amin Allahım
B begonviilIron Butterfly canlar niyetlerinize herkes okumalarini tamamladi duaniz bitti Allah kabul etsin inşallah aminn
Aktif Lora
ezgiisel
kişi başı 100 tane.
Ya Hayyu Ya Kayyum
ANLAMI
K KurkmantoluS
penyez83
Nevreste
PiXiEE
PiXiEE annesinin niyeti
@selin18
Hayalkuran
R rainyy
Tiniminimavihanim
Aktif Lora
Nillatte
Life light
Bonus
B begonviil
Iron Butterfly
MssPARE
ezgiisel
MMorsalkimm
iyilik_guzellik
Efnanl
YagmurSendeanlarsn
mihrace91
mihrace91 ikinci niyeti
Catlak-kurabiye
telasememuresi
C Cittaslow
L Leftright
nursevdi
mutlulukbenihicbirakma
A Asya89
paeneperfectus
zeyno genc
Aktif Lora
ezgiisel