- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.505
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar sssp arkadaşımıza özelden mesaj attım dün durumu belirttim ama şu vakit olmuş hala hiçbir karşılık gelmedi...
üstelik en son 3 eylül günü girmiş kk ya o nedenle birlikte karar verelim ne dersiniz okuma işin askıya alalım mı ?
bence ya unuttu ya da acil işleri var büyük ihtimalle niyetlenmemiştir gibi geliyor....
sizler ne dersiniz ne düşünürsünüz ?
kızlar sssp arkadaşımıza özelden mesaj attım dün durumu belirttim ama şu vakit olmuş hala hiçbir karşılık gelmedi...
üstelik en son 3 eylül günü girmiş kk ya o nedenle birlikte karar verelim ne dersiniz okuma işin askıya alalım mı ?
bence ya unuttu ya da acil işleri var büyük ihtimalle niyetlenmemiştir gibi geliyor....
unutmuş olabilir acil işleri olabilir ama niyetlendiğine emin olmadan okumamızın anlamı yok bence bekleyelim
bence de bekleyelim
niyetlenmek önemli diye düşünüyorum
Ben okudum , bu durumda hepimizin gönlündeki niyetine olsun okuduklarım.
Yeniden başlayınca sıfırdan alır , okurum inşallah.
allah razı olsun bacımmgökçe çok geçmiş olsun allah korumuş
farmi ben de ezbere bilmiyorum ve çok fazla karıştırıyorum
bi de biliyosun benim dilimin dolanması gibi bi durum söz konusu
okubaildiğimiz kadar okuyup bildirelim mi
şu kadar alıcaz diye baştan söyleyelim mi
çok fazla okuyabileceğimi sanmıyorum migrenim tuttu yine
ne yapalım sen de
allah razı olsun bacımm
aynen bende de ezberde yok
farmasi bu tefriciyeelr ne zamana dekkk okunacakkk...
bennn yarına dek 100 tane alıyorummm
A A A nedenki????gökçecim sssp için salat-ı tefriciyye okumuyoruz
:) perşembe akşamı hemmmo zaman bugün en iyisi çekebildiğimiz kadar bol bol peygamber efendimize( s.a.v ) bol bol salavat çekelim , Rabbim şefaatine nail eylesin inşaallah hepimizi AMİN....
geçmişlerimize okuyabildiklerimizden okuyalım
hmmmmm niyetlenmemişseee erteleyelimmm madem öylee....kızlar sssp arkadaşımıza özelden mesaj attım dün durumu belirttim ama şu vakit olmuş hala hiçbir karşılık gelmedi...
selamunaleyküm arkadaşlar, buraya üyeyim ama sizleri yeni gördüm. bende varım dua okuyanlar arasına beni de alın inş. Ayrıca ben de tüp bebek tedavisi görüyorum tedavi öncesi 500 tane yasini şerif okumaya çalışıyoruz ama sayıyı tamamlamakta zorlanacagız bu konuda sizlerden yardım isteyebilirmiyim...