Belki dua ettiğin şey ahiretin için hayırsızdır bu sebepten duan kabul olmuyordur?Kızlar merhaba konuyu nereye acacagimi bilwmedim . Şimdi size bir sorum var , ben çok fazla dua etmenin inancına inanıyorum . Kucuk yaşlarımdan beri hep istediğim şeyleri sadece Allah'a dua ederek olacağına inandım kimisi oldu kimisi olmadı ama her gece dua ettiğim gibi kötü bir halde olsam iyi bir halde olsam da hep akşam Allah'a şükür ettim ve etmeye devam ediyorum ama 4 yıldır hep bir duam var ama olmuyor ve gitgide imkansız bir hal alıyor. Nerde bu sorun diyeceksiniz söyleyeyim sorum şu ben internette dolasirken karşıma bir şey çıktı ve diyordu ki imkansız gibi görünüm duanın bile önünü açan zikir yapılarak edilen dualar var ve yorumları okuyunca çoğu kisinin olumlu yorumlarını gördüm sizinde hiç böyle bir olayının var mı ? Yani çok zor görünen ama ama dua ile olan ?
Duada önemli olan içtenlikle istemek. Şu kadar zikirden sonra dualar kabul olur gibi şeyler samimiyetsiz geliyor bana. Sanki kampanya varmış gibi, şu kadar zikre dua kabul olur falan.
Bazen hayir sandiklarimizda ser gizlidir biz bilemiyoruz onu iste ay olmadi falan diyoruz ama bir sebebi var ve o sebep bizi birseyden koruyor hani cokta asiri israrci olmamak taraftariyim hayirlisini isteyip birakmak lazim zaten olmayacaksa olmaz evet dua kaderi degistirir derler ama kisininde hirs noktasina getirmemesi gerekiyor ben bir kac al sana diye olmus (dualar hatimler namazlar adaklar oruclarla oyle bir isteme )ama fena olmus seyler tecrube ettim cevremdeKızlar merhaba konuyu nereye acacagimi bilwmedim . Şimdi size bir sorum var , ben çok fazla dua etmenin inancına inanıyorum . Kucuk yaşlarımdan beri hep istediğim şeyleri sadece Allah'a dua ederek olacağına inandım kimisi oldu kimisi olmadı ama her gece dua ettiğim gibi kötü bir halde olsam iyi bir halde olsam da hep akşam Allah'a şükür ettim ve etmeye devam ediyorum ama 4 yıldır hep bir duam var ama olmuyor ve gitgide imkansız bir hal alıyor. Nerde bu sorun diyeceksiniz söyleyeyim sorum şu ben internette dolasirken karşıma bir şey çıktı ve diyordu ki imkansız gibi görünüm duanın bile önünü açan zikir yapılarak edilen dualar var ve yorumları okuyunca çoğu kisinin olumlu yorumlarını gördüm sizinde hiç böyle bir olayının var mı ? Yani çok zor görünen ama ama dua ile olan ?
Ya öyle yapabileceğim birşey değil ki zaten , tevekkulun bende farkındayım mesela sınava hazirlandigim zaman çok çalışıyordum ve dua ediyordum ama bu istediğim şey için birşey yapamam kiNe istiyorsunuz ve bu istediğinize kavuşmak için ne yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?