- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.390
- 248
Piyangoyu kazanmak falan mı?Ya öyle yapabileceğim birşey değil ki zaten , tevekkulun bende farkındayım mesela sınava hazirlandigim zaman çok çalışıyordum ve dua ediyordum ama bu istediğim şey için birşey yapamam ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Piyangoyu kazanmak falan mı?Ya öyle yapabileceğim birşey değil ki zaten , tevekkulun bende farkındayım mesela sınava hazirlandigim zaman çok çalışıyordum ve dua ediyordum ama bu istediğim şey için birşey yapamam ki
Bende bunu demeye çalışıyorum hani böyle belli sayıda yapıyorlar ya onu yapıp duası olan var mı diye yoksa bnde biliyorum bir dua et istediğin olsun diye .birşey yok .Umarım hayırlı bir şekilde bebeğinize kavuşursunuzSalavat-ı tefriciye okuyoruz 4444 tane bebeğim hayırlı bir şekilde olması için biz okuyoruz Verecek ve bizi duyacak olan Allah.Rabbim ictenlikle edilecek dualsri geri cevirmez bence
Ya bazilarini gerckten anlamıyorum , burada yakın bulup birşey sordum. Piynagoyu kazanmak mı diye soru sormanizin amacını anlamadım , herşeyimi buraya yazacak değilim . Dalga gecer gibi bir üslup hiç güzel değil .Piyangoyu kazanmak falan mı?
Ahaha bu duayla oluyosa gece gündüz ederimPiyangoyu kazanmak falan mı?
Evet kesinlikle öyle ama çok fazla istediğim birşey , Rabbim ne yapıyorsa binlerce kez şükürler olsunOlmuyorsa belki de olmaması senin için hayırlıdır gibi bir durum da var. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Nasıl ya ? Yeni kaydoldum kuralları bilmiyorum ki , ayrıca bu sadece duanin gücü ile ilgili yasak olan içeriği içerdiğini dusunmiyorumDini içerik yasak değil miydi?
Allahım ne kadar hassassınız hepiniz ya. Dalga geçmek için sormadım aklıma başka bir şey gelmedi hiç çalışılmadan kazanılabilecek. Sanki seni kim tanıyor da anlatmıyorsun yani???Ya bazilarini gerckten anlamıyorum , burada yakın bulup birşey sordum. Piynagoyu kazanmak mı diye soru sormanizin amacını anlamadım , herşeyimi buraya yazacak değilim . Dalga gecer gibi bir üslup hiç güzel değil .
kendin birşey yapmadan sadece dua ederek hiçbirşeye erişemezsin, istediğin her ne ise onun için mücadele etmelisin takdiri Allaha bırakmalısın ...Kızlar merhaba konuyu nereye acacagimi bilwmedim . Şimdi size bir sorum var , ben çok fazla dua etmenin inancına inanıyorum . Kucuk yaşlarımdan beri hep istediğim şeyleri sadece Allah'a dua ederek olacağına inandım kimisi oldu kimisi olmadı ama her gece dua ettiğim gibi kötü bir halde olsam iyi bir halde olsam da hep akşam Allah'a şükür ettim ve etmeye devam ediyorum ama 4 yıldır hep bir duam var ama olmuyor ve gitgide imkansız bir hal alıyor. Nerde bu sorun diyeceksiniz söyleyeyim sorum şu ben internette dolasirken karşıma bir şey çıktı ve diyordu ki imkansız gibi görünüm duanın bile önünü açan zikir yapılarak edilen dualar var ve yorumları okuyunca çoğu kisinin olumlu yorumlarını gördüm sizinde hiç böyle bir olayının var mı ? Yani çok zor görünen ama ama dua ile olan ?
Ya bazilarini gerckten anlamıyorum , burada yakın bulup birşey sordum. Piynagoyu kazanmak mı diye soru sormanizin amacını anlamadım , herşeyimi buraya yazacak değilim . Dalga gecer gibi bir üslup hiç güzel değil .
Çok teşekkür ederim güzel cevabınız içinDua edersin Allah nasip eder etmez. Allahın duanın karşılığında istediğini vermemesi duanın kabul olmadığını göstermez. Her duanın bir cevabı vardır. Allah istediğinizi verir, istediğinizi vermeyi geciktirir ya da vermez daha iyisini nasip eder. Her şeyin hayırlısını isteyin. Belki de duada istediğiniz şey sizin için hayırlı değildir. Size bir dua tavsiyesi:" Allahım gönlümdekileri hakkımda hayırlı eyleyip nasip et. Hakkımda hayırlı olanları gönlüme razı eyle." Allah duasında ısrarcı olanları sever. Siz duanızda hayırlısını isteyerek ısrarcı olun. Hayırlısı ise olur,hayırlısı değilse başka şekilde olur.
Tam olarak beni anlayan bir yorum :) çok teseteşe ederimBenimde kac yildir cok istedigim bisey var.ilk zamanlar cok dua ettim cok istedim hemde herseyden cok istedim.olmazsa olmaz yasayamam o seyin olmasi laizm dedim.sonra farkettim ki ben o seyi istedikce allah benim imtihanim olarak karsima cikariyor.5 yildir hala olmuyor istemeyi biraktim bazen biseyleri cok zorlamamak lazim.bunun adi pes etmek degil zamana birakmaktir.dediginiz seye gelince istediginiz seye bagli.sizin cabaniz disinda olan biseyse dua etmeye devam edin.ama asla benim yaptigim gibi olmazsa yasayamam demeyin.