Dua eder misiniz?

telasememuresi

Guru
Pro Üye
30 Ocak 2014
4.716
9.678
358
Benim için de dua eder misiniz? Kimi zaman maddi manevi sıkıntılarımız olur... Hayatımda şuan çoğaldılar mesela. Lütfen dualarınızda unutmayın. Ne isterseniz okuyun,unutmayın beni de lütfen....
Kulun kula duası makbuldür demişler. 🤲🏻🌸

Benim için de dua eder misiniz? Kimi zaman maddi manevi sıkıntılarımız olur... Hayatımda şuan çoğaldılar mesela. Lütfen dualarınızda unutmayın. Ne isterseniz okuyun,unutmayın beni de lütfen....
Allahım gönlünden geçen her şeyi sana versin inşallah maddi manevi her şey gönlünce olsun canım benim tüm sıkıntıların geçsin bahçelerin baharlar görsün sende bana dua edermisin kalbimde olmasını şuan çok istediğim bir şey var olsun Allah oldu sevinci yaşatsın birbirimize dua hediyelerimiz olsun inşallah 🙏 🫶🏼🩷

Rabbım kalbinden gecenin en hayırlısını sana versin bende öyle.zor surecteyim rabbime sığın ondan başka sahibimiz yok o.ol.derse hersey olur kalbini içten samimi tut ve sabah imsak.vakti.dua et ben hep.ediyorjm

Back
X