Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
seni çok iyi anlıyorumm..bnm ailem oldukça geniştir ve maalesef kanserden birçok kişi gitti..babam daha geçen sene gırtlak kanserinden ameliyat geçirdi..allah acil şifalar versinn en önemli şey moral unutmayın..
Allah kabul etsin arkadaşlar... dün gece misafir olarak kaldığım yerde izin isteyip internete girdim, listenin son halini aldım ve dua ettim hepiniz ve kendim için...dün yolculuk esnasında da hepiniz için de dua ettim .Allah kabul eder inşallah...Allah hepimizden razı olsun,gönlüne göre versin inşallah...
Allahım yorumlarınızı tek tek okudum Allah sizden razı olsun... inşallah dualarınızla şifa bulacak gerçekten çok mutlu oldum yorumlarınızı okurken.Allah tüm hastalarımıza şifa versin Allah sizlerin ne sıkıntısı varsa tez zamanda sıkıntılarınız bir kuş gibi uçup gider inşallah Rabbim sizleri ve sevdiklerinizi korusun a.s.
ben geldim dün gece döndüm perşembe gecesi yolculukta dua ettim Rabbim kabul etsin inşallah bu hafta reglim bitmiş olucak sizinle birlikte kalkacağım inşallah