merhaba kızlar,
Asinaz arkadaşımızın davetiyle geldim. bende aranıza şifa için katılabilir miyim?
Zebos, sen de katıl duamıza. Ayrıca önceki mesajlar silindiğinde yarım kaldı. Hastalığının ne olduğunu bilmiyorum. İstersen açıklayabilirsin, eğer istemezsen de senin için salat-ı tefriciyye okumayı başlatalım.
Ben gönüllüyüm, okuyabilirim. Okumak isteyen arkadaşlarlar beraber okur bitiririz. Gönlünü ferah tut, inşallah Rabbim şifa verir. O gerçekten imtihan edici. Bazen biz istediğimizde şifa vermiyor, imtihan ediyor, biliyorum. Hatta bunu en iyi hissedenlerden biri de benim galiba:)
Asinaz, çok sevinirim. sen başlat eğer uygunsa sizlere
bende bu gece edeceğiniz duaya katılayım? kkda gece 3te online olamam ama okurum.
evet sen benim için başlat. benim umudum var, bir kapı açılacak inşallah
Zebos, sen de katıl duamıza. Ayrıca önceki mesajlar silindiğinde yarım kaldı. Hastalığının ne olduğunu bilmiyorum. İstersen açıklayabilirsin, eğer istemezsen de senin için salat-ı tefriciyye okumayı başlatalım.
Ben gönüllüyüm, okuyabilirim. Okumak isteyen arkadaşlarlar beraber okur bitiririz. Gönlünü ferah tut, inşallah Rabbim şifa verir. O gerçekten imtihan edici. Bazen biz istediğimizde şifa vermiyor, imtihan ediyor, biliyorum. Hatta bunu en iyi hissedenlerden biri de benim galiba:)
sağol canım benimAllah kerim tatlım, bende katılırım okumaya
asinaz bende tefriciye okuyabilirim zebos için ne zaman başlayalım
Asinaz, çok sevinirim. sen başlat eğer uygunsa sizlere
bende bu gece edeceğiniz duaya katılayım? kkda gece 3te online olamam ama okurum.
evet sen benim için başlat. benim umudum var, bir kapı açılacak inşallah
Seni de ekledim ben listeye. İstemezsen sadece biz okuyalım senin için.
Ayrıca inşallah hayırlı bir kapı açar Rabbim. Umudunu her gün yeniler inşallah.
teşekkür ederim. yok bende okumak istiyorumda 1111 nasıl aklımda tutacağım, sayıyı şaşırrım:44: başka kimse gelmezse okuruz
amin inşallah, hepimize hayırlı kapılar açsın
teşekkür ederim. yok bende okumak istiyorumda 1111 nasıl aklımda tutacağım, sayıyı şaşırrım:44: başka kimse gelmezse okuruz
amin inşallah, hepimize hayırlı kapılar açsın
ne zamana kadar bitirmeyi planlıyorsunuz?azar azar alıp okudukça bildirsek olur mu?
ne zamana kadar bitirmeyi planlıyorsunuz?azar azar alıp okudukça bildirsek olur mu?
İlgilenemedim kusura bakma. Ben de şu an hastayım. Bu sıcaklarda grip oldum, 1 aydır da çok baş ağrısı çekiyorum. Hayattan soğumuş hssediyorum kendimi, oruç tutamıyorum.
Niye böyle kötü oldum bilmem
Ayrıca senin zikirmatiğin var mı? Onda sayıyı şaşırmazdın.s
bilmiyorum olur heralde:26:
çok geçmiş olsun yok ne kusuru. ballı su kaynat iç bak gör toparlayacaksın
zikirmatiğim yok, en iyisi bi tane almak
Ballı su? Denemek lazım. Kaynamış suya bal mı ilave ediyoruz sadece bu mu :)
Ayrıca sen bir zikirmatik al.Ben de birazcık toparlanayım okumaya başlayalım istiyorum.
soğuk suyu cezveye koy, kaynamasına yakın bal ilave et kaynayınca süzüp iç. istersen 2-3 damla limonda ekleyebilirsin
herkes ne zaman olursa o zaman okuruz
Nezaman derseniz o zaman başlayalım da bence bu perşembe akşamı başlayalım yani cuma gecesi oluyor. Ertesi cumaya kadar bitirmeye çalışalım. Ne dersiniz kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?