- 26 Eylül 2010
- 627
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada dua edermisiniz arkadaşlarım ?
öncelikle babam için,(ahmet)iflas etti,borçları yüzünden cezaevinde kaldı cıktı,(o günleri hatırlamak bile o kadar zor ki)iş varla yok arası,biyerde geçiçi calısıyor amapara yok zar zor,borç harç ile geçiniyor,bende evliyim,elimden bişey gelmıyo yardımcı olabılıyım,cok sıkıntıda çok derin düşüncede,çöktü babam su son 1 sene ıcınde o kadar kahroluyorumki öyle görükçe,o kadar dua ediyorum ki,her orucumu actıgımda allahım ne olursun babam ..... Diye dua edıp oyle acıyorum.
Lütfen dua edın,babam rahatlasın artık 45 yılın ardından..huzurlu olsun mutlu olsun düşünmesin hiçbişey.allah hayırlı bol kazanc versın,bu stres,sıkıntı bıtsın artık.
ıkıncısıde benım ıcın,(kübra)istediğim bi iş var o kadar çok istiyorum uzun zamandır dua edıyorum bıgun olucak ıns umuduyla devam edıyorum ama bazen ıskanyarlıgım tutuyor ıste ınsanlık halı...nolur benım gıbı sızde dua edın ve allah gönlüme göre versın,bekledıgıme degsın...
Cok tesekkur edıyorum herkeze şimdiden,ıyı bu site var,ve ıyıkı bu sıteyı bu hale getıren sız hayırlı,vefalı,merhametlı ınsanlar var...
canım perşembe gecesı dua etcez o gun ben senın ıcın ederım dua..lısteyede ısmını yazarım..Allah babanın sıkıntılarını gıderır InsAllah
toredo 8 ağustos çarşamba oluyor canım bizimde mahkeme perşembe gün bana uyuyor aslında ama istersen bir kez daha bak
bu arada Allah razı olsun benimde aklımdan geçiyorduda tekrardan cuma duası etmek katılan olurmuyki diye düşünüyordum
diğer dua isteyen arkadaşlar listeye isminizi eklerseniz seviniriz
258 adet tefriciye okudum ben bu cumaya kadar bitirebilecekmiyiz arkadaşlar zeboş için ? Okuyanlar varmı ?
258 adet tefriciye okudum ben bu cumaya kadar bitirebilecekmiyiz arkadaşlar zeboş için ? Okuyanlar varmı ?