- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
Selam canlarım nasılsınız uzun zamandır giremiyordum dualar ne alemde okumaya devam ediyormusunuz allah bütün dilek ve dualarınızı kabul etsin .kızlar bu arada bende önümüzdeki ay tedaviye başlıycam bilen bilir benim eşimde sperm sayısı sıfır ameliyat olacak sperm çıkarsa tedavimiz devam edecek yok bulunmazsa umutlarımızda tedavimizde yarım kalacak sizlerin duasında yer almak dileyiğle inşallah rabbim banada hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat versin ve isteyen herkese allah'a emanet olun
Selam canlarım nasılsınız uzun zamandır giremiyordum dualar ne alemde okumaya devam ediyormusunuz allah bütün dilek ve dualarınızı kabul etsin .kızlar bu arada bende önümüzdeki ay tedaviye başlıycam bilen bilir benim eşimde sperm sayısı sıfır ameliyat olacak sperm çıkarsa tedavimiz devam edecek yok bulunmazsa umutlarımızda tedavimizde yarım kalacak sizlerin duasında yer almak dileyiğle inşallah rabbim banada hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat versin ve isteyen herkese allah'a emanet olun
saolun arkadaslar ALLAH RAZI OLSUN sizlerden..
Kızlar benim teyzem 43 yaşında ve ikinci kez tüp bebek denemesi yaptı.cuma günü sonuç belli olacak. maddi durumları da yok,bir daha yapması çok zor ona bir kez de olsa tefriciye okur musunuz,Allah razı olsun
tefriciye:"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?