Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi mü'min kardeşimin bana dua etmesine ihtiyacım var..
Dualarım seninle canım.. üzülme lütfen.
**Bu arada arkadaşlar sınavlarımı atlattım dua eden herkesten Allah razı olsun.. İnşallah okuduğumuz arkadaşlarında güzel geçmiştir..
ben kas erimesi hastalığına sahibim yürüyemiyorum hareket edemiyorum tedavim yok çok mutsuzum hayalim bile yok ne olur banada dua edin yaşım 23 iyileşmek istiyorum rabbim hayırlısını versin duadan başka yol yok ismimgülçin
ben kas erimesi hastalığına sahibim yürüyemiyorum hareket edemiyorum tedavim yok çok mutsuzum hayalim bile yok ne olur banada dua edin yaşım 23 iyileşmek istiyorum rabbim hayırlısını versin duadan başka yol yok ismimgülçin
[ı]herkesin annesi kendine özeldir.! Rabbim kimseyi annesiz,anneleride evlatsız bırakmasın.(amin)[/ı]
Kızlar erkek arkadaşım için dua istiyorum sizlerden.
Şu an çok sıkıntılı bir durumda.
Kısmetinin açılması ve helalinden bol kazanç sağlasın diye, bir ayetel kürsi okur musunuz onun için?