ayyy evet uyutmuyorlar cok agliyorlar yada benim kinin cok fazla gazi var yaaa offf gibi topikler bizi bekliyor dimi yaniiiiamin canım amin en kısa zamanda kovuşuruz hepimiz bebklerimezede bu seferde uyutmuyorlar diye konu acarız
ayyy evet uyutmuyorlar cok agliyorlar yada benim kinin cok fazla gazi var yaaa offf gibi topikler bizi bekliyor dimi yaniiii
ISTE YENI DUA LISTEMIZ
1- SEDOSUMM
2- FULYA1234
3- ZEYN77
4- ESMERALISA
5- CANOMMMM
6- OZLEMK
7- TWEETY_YTEEWT
8- LAMAZI77
hadi kizlar herkesi beklyoruz listemiz tamamlansin duamiza karar verip baslayalim okumaya.....
Selam kızlar ıste yenı dua lıstemız yarın aksam lıstemızı kapatıyorum katılmak ısteyen arkadaslar yarın aksama beklıyorum hepınızı
1- sedosumm
2- fulya1234
3- zeyn77
4- esmeralısa
5- canommmm
6- ozlemk
7- tweety_yteewt
8- lamazı77
9- vck
10-gulenkalp
sedosummm gulenkalpte katilacak bize onuda yaz,yazmis ama sen okumadin sanirim:44:
kızlar tüm dualarınız, dilekleriniz kabul olsun.. Rabbim den diliyorum bunu. Sabah namazının arkasından bol bol dua edin. karanlıkta ve yalnızken. çok faydasını gördüm bunun.. sizlerede tavsiye ederim. Rabbim duaları karşılıksız bırakmaz
merhabalar benide eklermisin?
ISTE YENI DUA LISTEMIZ
1- SEDOSUMM
2- FULYA1234
3- ZEYN77
4- ESMERALISA
5- CANOMMMM
6- OZLEMK
7- TWEETY_YTEEWT
hadi kizlar herkesi beklyoruz listemiz tamamlansin duamiza karar verip baslayalim okumaya.....
yanlış anladın canım herkese açık fakat şimdi listeyi yapan arkadaş burda değil sen eklenmek istiyorsan dileğini ve ismini yaz sedosum gelince seni listeye ekler sende sana ne kadar ve hangi dua düşüyorsa gelip bakar ve okursunherkese açık deil galiba neyse gönlünüzdekini versin rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?