slm canim nasilsin??? bize sonuna kadar eslik edebilecek misin kusura bakma tatlim sormak zorundayim cunki biz bazi arkadaslarimizla dualarimizi tami tamina okuyoruz bazi arkadaslarimizda okuyamiyor okuyamadigi gibi haberde vermiyor eksik kaliyoruz hani en azindan haber verseler aramizda eksikleri tamamlayan arkadaslarimizda var hep beraber yardimci oluyoruz bizimle sonuna kadar varsin degil mi canim yoruldugun yerde biz sana yardimci oluruz yeterki sayilarimiz tutsun???bende varım bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)
dondum canim dondum cok sukur evime kavustummm askolsuuunnn bensiz liste askolsun yaa ama benide eklerdiniz degilmi ???selam kizlar sedos dondun demek birazdaha gelmesen sensiz liste olusturacaktik
herkese hayırlı akşamlar kızlar..
uzun zamandır giremedim.
dondum canim dondum cok sukur evime kavustummm askolsuuunnn bensiz liste askolsun yaa ama benide eklerdiniz degilmi ???
hic onemli degil tatlim bir sonrakine gelirsin sende aramiza ....kızlar nasılsınızz
ben hem alttan hem üstten hastayımm dinleniyoorummm :2:
size katılmayı cok isterim ama hastayımmm
kızlar nasılsınızz
ben hem alttan hem üstten hastayımm dinleniyoorummm :2:
size katılmayı cok isterim ama hastayımmm
tamam canim senide hemen ekliyorum canim listeye tatlisssssbeni unutmayın bende varımmmmmmmm:122:
sedoşum kandil günü kuran okuttmuştum evimde gelenlerden rica ettim meryem süresinide okuttum duası yapılırken hepimizin isminide verdim sizlere sormadım ama
sedoşum kandil günü kuran okuttmuştum evimde gelenlerden rica ettim meryem süresinide okuttum duası yapılırken hepimizin isminide verdim sizlere sormadım ama
allah senden mılyon defa razı olsun canım yaaaa allah ne muradın varsa versın ınsallah en kısa zamanda hayırlı evlatlarımıza hayırlısıyla kavusuruz canım allah razı olsun tekrar ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?