Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok ihtiyacım var llah rızası için kendi ettiğimiz duadan çok biliyorsunuz başkasınınd ettiği dua kabul olur eşimi işten çıkarma durumları var hayırlsı tabi hakkımızda ama ben çok üzülüyorum eğer çıkarırlarsa kaç senelik dğüzenimiz altst olacak evden bile çıkmamız gerekecek ama biz burda çok mutluyuz (( lütfen duaedelim .....
çok ihtiyacım var llah rızası için kendi ettiğimiz duadan çok biliyorsunuz başkasınınd ettiği dua kabul olur eşimi işten çıkarma durumları var hayırlsı tabi hakkımızda ama ben çok üzülüyorum eğer çıkarırlarsa kaç senelik dğüzenimiz altst olacak evden bile çıkmamız gerekecek ama biz burda çok mutluyuz (( lütfen duaedelim .....
seda gelmiyorsa biz kendi aramizda bir liste duzenleyelim arkadaslar ne dersiniz ???
esmeralisa canım çok güzel bir şey paylaşmışsın,okudum ve çok beğendim.
Allah inşallah ona inanan ve ona dua eden bütün kullarının dualarını kabul eyler.
Kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrr ben geldımmmmmmmmm ve hepınızın cok ozledım dun ıtıbarıyle dondum evıme ama cok yorgundum canlarım gıremedım sızlerıde cok ozledım hadı bakalım ya allah dıyerek yarın baslayalım yenı lıstemıze ve yenı dualarımıza kızlar gelenler ve sureklı olarak katılacak olanlar ısımlerını belırtsınler ve baslayalım yarın aksama kızlar cok opuyorum sızlerı ben ara ara gırıcem gorusmek uzere kızlar.....
1- sedosumm
2-fulya1234
hadı kızlar sızlerı beklıyorum )))) hepınızı ve dualarımızı cok ozledım....
1- sedosumm
2-fulya1234
hadı kızlar sızlerı beklıyorum )))) hepınızı ve dualarımızı cok ozledım....
bende varim
bizde seni çok özledik canım.
bizde seni özledik canım özlettin kendini
benide eklemeyi unutma listeye sedacımm...
gunaydin kizlar iste yeni listemiz basliyor kalabaliklasalim satimiz belli olsun birlikte karar verelim kizlar ne okuyacagimiza,,,,
ISTE YENI DUA LISTEMIZ
1- SEDOSUMM
2- FULYA1234
3- ZEYN77
4- ESMERALISA
5- CANOMMMM
hadi kizlar herkesi beklyoruz listemiz tamamlansin duamiza karar verip baslayalim okumaya.....