canim sende zaten 725. sayfada klisin istersen bir goz at tatlim zaten 3 tane olarak not etmisim ben senicanım benide eklermisin listeye ama ben en fazla 3 tane okuayabilirim günde
canim sende zaten 725. sayfada klisin istersen bir goz at tatlim zaten 3 tane olarak not etmisim ben senicanım benide eklermisin listeye ama ben en fazla 3 tane okuayabilirim günde
kac tane okudun canimkizlar ben regl oldum...ben yerimi baskasina verin...
41 yasin-i serif icin 2. Grup listemiz
1--zeyn77=== 7 yasin-i serif
2--sedosumm= 7 yasin-i serif
3--ftm===== 7 yasin-i serif
4--estalmus= 7 yasin- serif
5--canommmm=7 yasin-i serif
6--moonriver==6 yasin-i serif
arkadaslar 2. Listemizde 6 kisiyiz ve herkese gerekli ayarlamayi yaptim eksik okuyan olursa haberleselim ve bitiren arkadaslarimiz haber verirlerse sevinirim cuma gunu bitirelim arkadaslar peygamber efendimiz icin okuyoruz kizlar unutmayin cuma gunu kandil ve eger yarina bitmis olursa tekrar devam etmek isteyenlerle 41 tane yeniden paylasabiliriz ben simdi kaciyorum biraz isim var gorusmek uzere byeeee
Sedosumm canım ben birkaç kere girmiştim topiğe sizleri göremeyince dua sayfasını kapattınız sanmıştım çok güzel bir duaya yine başlamışsınız allah razı olsun ama ben okuyamıycam eğer tefriciye okursanız seve seve okurum
Selam kızlar
bende payıma düşen 8 yasini okudum
okuyamayan arkadaşların yerinede okuyabilirim.yarın akşam
moonsun88
SEdacımmmVirüs
Ben 3 tane yasin-i şerif okudum duasını yapmadım yarın birlikte yaparız herhalde değil miii
estalmus
sedoşum ben payıma düşen 7 yasin-i şerifi arkadaşlarıma dağıttım
mood
sedacım meraba
bana 2 tane wrmiş olduğun yasini şimdi okudum hemen yaziim dedimm haberin olsun allah kabul etsin inşallahh...
bide duasını kim yapıcak acaba ???
Cumanız ve Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun...♥
bol bol Allah'ımızı zikredip, peygamber efendimize (sav) salat ve selam getirelim.
(uyuyamadım gitti nerdesiniz a kuzular? kimsenin uğradığı yok bu topiğe pof)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?