- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Allah canı gönülden isteyince kabul ediyor duasını insanın.
Allahım gönüllerinizdeki dileği hayırlısıyla kabul etsin inş.
Allah rahmet eylesin.otopsi sonucunu bize bildirirsen sevinirim canım.ne olursa olsun suçlular cezasını çekmeli.benim ilk doğumum da çok zor olmuştu.yalnız zaman aşımı diye bişi var.sanırım altı ay içinde dava açılması gerekiyodu.ben kaçırdım.siz peşini bırakmayın
Arkadaşlar kenzul arş duasını regl olduğumuz zamanda okuyabilirmiyiz.. Yardımcı olursanız sevinirim.. Şimdiden yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim..
Kenzül Arş duası hem Kuranı kerimden hem de hadislerden alıntılar yapıyormuş yakamozcum..Kurandan alıntılar yapması sebebiyle, bence okuma regl dönemindeyken.....tabi sadece dua edebilirsin...Allah kabul etsin....sevgiler ..a.s.
tamam lady cim başlayalım inş daha çok kişi katılır.
başa kendini yaz senin için zor bi hafta geçti çünkü. banada yine nişanlımın işlerinin düzelmesi ve hayırlısıyla istanbulda ikamet etmemizi yaz
ladyimmm nasılsınn ne haldesin?
umarım herşey en kısa zamanda yoluna girer
Rabbim zorda olanlara yardım etsin feraha refaha çıkartsın inşallah
listeyi yapmaya daha erken başlarsak dediğiniz gibi daha kalabalık olabiliriz
bir de böyle denesek ya Burcucumm?
bende yaparım listeyi sorun değil yerimseniben
eşimin işleri iyiye gider diye bekliyorum ama her hafta daha da kötüye gidiyor
merak ediyorum sonumuzu :çok üzgünüm:
*********Kızlar pardon kahvekolik ve Lady'nin mesajına bakmadan direk Tanrıçanın mesajı doğrultusunda listeyi açtım, sizde ekleyin dualarını gerekirse sıralamayı değiştiririz... *******
aaaayy ben dua olduğu için okuyordum hep ama ya :çok üzgünüm:
bunu iyice bi araştırayım bari.