KIZLAR SON DURUM BU BAZI ARKADASLARIMIZDAN HABER BEKLIYORUZ
gülenkalp
eski_sev
asli_ist======LISTEMIZDEN AYRILMISTIR DUASINI PAYLASMAK ISTEYENLER PAYLASALIMMI SANIRIM OKUYAMADI HABER VERILMEDI CUNKI
asiNaz
bunlardan haber bekliyoruz..
canım kontrol ettım 2 defa acaba gozden kacırdıgım bısey mı oldu ben tam yaptım dıye dusunuyorum yaaa bıde ne dıcem yarın bedan ıtıbaren benım dedıgım gıbı yapalımmı boyle cok karıstırılıyor yanı herkese toplu olarak okuyalım lısteye gırencıkanda bellı olmadı bıde ben hastalandım mumkun oldugu kadar takıp edıyorum ama ne dersınız nasıl yapalımmmmsedosum senin listende eksik var gibi...
Gecmisi iyi kontrol ettinmi:26:
tatlım okumadıysa paylasabılırım ben
gecmıse baktım ama hıc goremedım acaba gozden mı kacırdım dıye bıdaha baktım ıstersen kontrol et canım paylasalım bırkackısı hemen bıtırelım ne dersın ...ben gozden kacırmıs olabılırım ...tatlım okumadıysa paylasabılırım ben
şşşşttt cıvıtmayn duanızı okuyun bakım :))) bak ben hem calısıyorum hem 70 deyım
şşşşttt cıvıtmayn duanızı okuyun bakım :))) bak ben hem calısıyorum hem 70 deyım
Gulen kalp sen okudun mu tatlım bıttımı kızlar ben gecmısı tekrar kontrol edıyorum 5 dk musade bana
canım kontrol ettım 2 defa acaba gozden kacırdıgım bısey mı oldu ben tam yaptım dıye dusunuyorum yaaa bıde ne dıcem yarın bedan ıtıbaren benım dedıgım gıbı yapalımmı boyle cok karıstırılıyor yanı herkese toplu olarak okuyalım lısteye gırencıkanda bellı olmadı bıde ben hastalandım mumkun oldugu kadar takıp edıyorum ama ne dersınız nasıl yapalımmmm
canım sabaha bırakmam kesin bu gece bitiririm. 100küsur kaldı.
tek ben mi kaldım. hemen bitirmem mi gerekiyor?
istersen paylasabiliriz...
acayip suçluluk hissediyorum zaten..
bugün başımı kaşıcak vakit bulamadım. çok ters oldu. ama bu gece kesn bitiririm.
kızlar çıkıcam ben malum çalışıyorum ev aldı başını gitti bıcı bıcıda yapmam lazım 2 .kişiye başlıycazmı yarınımı bekliycez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?