eksik varsa siz duzeltin cemrem sen okumusmuydun...:44:
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
moonsun88
gülenkalp
eski_sev
asli_ist
asiNaz
merve02 bunlardan haber bekliyoruz...
kizlar kusura bakmayin ben yeni gelebildim butun gun hastahanedeydim dun geceden beri aniden rahatsizlandim ani kasik agrisyla esim goturdu ama hala bisey yok dun geceden beri ordaydik 1 saat filan oldu geleli herkes ne alemde bilmiyorum birazdan listeyi kontrol edip yeniden kopyalicam dun gece ben yazi ve not yazmistim kizlar hastahaneye gitmeden once
Merhaba kızlar sanıye arkadasımız ıcın okudugumuz salat-ı tefrıcıyelerımızı yarın gece saat 11 de bıtırebılır mıyız??? Yenı lıstemızı geceye hazırlıcam ve lıstemızı 20 kısıye tamalıyorum daha fazla kımseyı alamıcam kızlar cok ozur dılerım cunkı cok karısıyor lıste okuyacagımız sayılar karısıyor kısıler karısıyor en temızı 20 kısıye tamamlayalım hem sayımız bellı olur hem kısılerımız mesela lıstemızden hala haberalamadıgım arkadaslarım var okuyorlarm okumuyorlarmı bılemıyorum .. En guzelı 20 kısımız olsun 4444 salatımızı fıx olarak 20 kısıye paylasalım ve herkese 222 tane dussun sadece ben 226 tane alıyorum fıx olsun gunde 2 kısıye okuyalım hem cabuk bıter hem kactane okuyacagız hem lıstemız bellı en son butun lıstemız bıttıgı zamanda toplu olarak herkesın ısımlerını sayarak ben buraya dua toplamasınıda yazarım boylece salat ı tefrıcıyelerımızı bıtırmıs oluruz kızlar ne dersınız daha sonrada yenı arkadaslar gelır onlaraa yardımcı olurum yanı lıstemız sadece 20 kısıden olusması yeterlıdır dıyorum bu 20 kısı bıtınce yenı yırmı kısı alır onlarla devam ederım ben hepınızden allah razı olsun kızlar .....
kizlar kusura bakmayin ben yeni gelebildim butun gun hastahanedeydim dun geceden beri aniden rahatsizlandim ani kasik agrisyla esim goturdu ama hala bisey yok dun geceden beri ordaydik 1 saat filan oldu geleli herkes ne alemde bilmiyorum birazdan listeyi kontrol edip yeniden kopyalicam dun gece ben yazi ve not yazmistim kizlar hastahaneye gitmeden once
Merhaba kızlar sanıye arkadasımız ıcın okudugumuz salat-ı tefrıcıyelerımızı yarın gece saat 11 de bıtırebılır mıyız??? Yenı lıstemızı geceye hazırlıcam ve lıstemızı 20 kısıye tamalıyorum daha fazla kımseyı alamıcam kızlar cok ozur dılerım cunkı cok karısıyor lıste okuyacagımız sayılar karısıyor kısıler karısıyor en temızı 20 kısıye tamamlayalım hem sayımız bellı olur hem kısılerımız mesela lıstemızden hala haberalamadıgım arkadaslarım var okuyorlarm okumuyorlarmı bılemıyorum .. En guzelı 20 kısımız olsun 4444 salatımızı fıx olarak 20 kısıye paylasalım ve herkese 222 tane dussun sadece ben 226 tane alıyorum fıx olsun gunde 2 kısıye okuyalım hem cabuk bıter hem kactane okuyacagız hem lıstemız bellı en son butun lıstemız bıttıgı zamanda toplu olarak herkesın ısımlerını sayarak ben buraya dua toplamasınıda yazarım boylece salat ı tefrıcıyelerımızı bıtırmıs oluruz kızlar ne dersınız daha sonrada yenı arkadaslar gelır onlaraa yardımcı olurum yanı lıstemız sadece 20 kısıden olusması yeterlıdır dıyorum bu 20 kısı bıtınce yenı yırmı kısı alır onlarla devam ederım ben hepınızden allah razı olsun kızlar .....
canim yaaa dinlenemiyorum biraz agrim var ama uzerimdede bu liste ve dualarin sorumlulugu var zaten evimde sicak suanda siz nasil yaptiniz bir haber alayim dedim cunki yeni arkadasimiza gecelim diye diger haber beklenen arkadaslarimiz hala bitmedi degilmi ?? eger onlarin bitmediyse biz yeni kisiyede gecemeyiz kizlar arap sacina doner karisir kalir yaaaaçok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın dinlenseydin
1- esmeralisa- okumak icin hazir= hayirli bir es ve hayirli bir yuva =SANIYE =233 ICIN OKUNUYOR
2- moonsun88-okumak icin hazir=saglikli ve hayirli bir evlat =233 = AYSUN
3- gelartık- okumak icin hazir = saglikli ve hayirlii bir evlat =SIBEL =233 =OKUDU
4- estalmus- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat 233 =ESRA
5- lamazı77- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233 =OKUDU
6- merve02- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233
7-bahar85- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233 = AYSEGUL
8-zeliha- okumak icin hazir -gidecegi ulkenin vizesi icin =ZELIHA=233 =OKUDU
9-vck - okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat = REMZIYE=233 =OKUDU
10-canommmm-okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat= GULCAN =233
11-ceza83- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233 - AYSE
12-cemrem 29- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233
13-aslı_ıst- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233
14-zeyn77- okumak icin hazir-BIZLERE YARDIMCI OLMAK ICIN EGER BIR DILEGIN OLURSA BEKLIYORUZ CANIM =233
15-eki_sev- okumak icin hazir-saglikli ve hayirlii bir evlat =233
16-tweety yteewt okumak için hazır =saglikli ve hayirlii bir evlat=233
17-gulenkalp okumak için hazır-kpss yi kazanmak ==233
18-sedosum okumak icin hazir- saglikli ve hayirlii bir evlat- SEDA=233+17=250 = OKUDU
19-asiNaz- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat=233
simdi kizlar bize okuyacak bir kisi daha lazim eger 20 kisi olursak herkese 222 tane dusecek varmi kizlardan birisi liste tam olarak boyledir artik degismiyor dun gece yapmistim zaten sadece sayilar eger 20 kisi olursak 222 ye dusecek kizlar lutfen buna dikkat edelim 1 kisi daha alabilirim ve hemen bittiyse herkesin moonsun88 isimli arkadasimiza gecelim
sımdı bende gecmısı kontrol edıcem kızlar okuyanları not alıp lısteye eklıcem yenı arkadas varsa onuda eklıcem 20 kısıye tammlıcam lıstemızı cnmcanım çok geçmiş olsun öncelikle...
Ben okudum öğlen eklemiştim listeye okudu diye...
Başka okuyanlarda vardı...
Sen bi geçmişi kontrol et istersen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?