Cnmercek adini alayim birde duasini sen yapabilirsin tatlim
saniyeye okuduk dimi hata yapmıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnmercek adini alayim birde duasini sen yapabilirsin tatlim
saniyeye okuduk dimi hata yapmıyım
evet canım birinci sırada ben varım.. yani saniye
tamam canım allah duamızı boş cevirmez inşallah güzel haberini verirsin bize:) bu ay
videolara göz attınız mı kızlar? bunları izleyince içime bir şüphe girdi. umarım doğru değildir bu söyledikleri.. olmadı Allah'ım güzel esmaül hüsnalarını bol bol zikrederek birbirimize dua edelim.. lütfen bir aydınlatın beni
[video=youtube;hEDfjVtePhs]http://www.youtube.com/watch?v=hEDfjVtePhs&feature=related[/video]
nihat hatipogluda vermis bu duayi,öyle birsey olsa oda söylerdi,nihat hocaya sonsuz güveniyorum...
zaten amaç peygamberimizi vesile ederek Allah'ımıza dua etmek.. Rabbimizin gücü herşeyin üstünde.. o dilemezse bir dal kıpırdamıaz bunun bilincinde olarak bu duayı okuyoruz.. ama böyle şeyleri görünce allak bullak oluyor insan isteristemez.. içimi rahatlattınız kızlar.. biz Rabbimizden istiyoruz zaten o niyetle Allah'ımıza sığınıyoruz..
mesajlarım gözükmüyor ya.. umarım bu gözükür..
kızlar demin bu duayı şöyle bir araştırayım dedim şu iki videoyla karşılaştım bir göz atın isterseniz.. şirk yada günah bu tarz dualar yazanlarda olmuş.. farkında olmadan günaha giriyor olmayalım. ben önceden de okumuştum bu duayı oysa.. bir ferahlatın beni güzel kardeşler.. içime bir kurt düştü şimdi =((
Salavat-ı Tefriciye'yi Açıklar Mısınız? Bunları Okumak Caiz Midir? - Mustafa İslamoğlu - YouTube
4444 Salat-ı Tefriciye - YouTube
4444 Salat-ı tefriciyenin dayanağı nedir? - YouTube
[video=youtube;hEDfjVtePhs]http://www.youtube.com/watch?v=hEDfjVtePhs&feature=related[/video]
nihat hatipogluda vermis bu duayi,öyle birsey olsa oda söylerdi,nihat hocaya sonsuz güveniyorum...
Hwlal olsun diyorum canim sana dogru soze ne denir benden nihat hocami seviyorum ve sonsuz guveniyorum kizlar bakin tweety arkadasim ne guzel tam aciklayici bir video eklemis allah razi olsun tatlim allah ne muradin varsa versin...
arkadaslar selam
ben anca girebildim kactane okumam gerekiyor ve nezaman bitmesi lazim
birdahaki sefere bana özelden yazarmisiniz okunacak dua sayisini kücük cocugum oldugundan gündüzleri vakit bulup giremiyorum pcye
sedoşumm sayı hep aynımı olacak degişecekmi?