• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

videolara göz attınız mı kızlar? bunları izleyince içime bir şüphe girdi. umarım doğru değildir bu söyledikleri.. eğer size de bir kuşku girdiyse Allah'ımın güzel esmaül hüsnalarını bol bol zikrederek birbirimize dua edelim.. lütfen bir aydınlatın beni

Son düzenleme:
videolara göz attınız mı kızlar? bunları izleyince içime bir şüphe girdi. umarım doğru değildir bu söyledikleri.. olmadı Allah'ım güzel esmaül hüsnalarını bol bol zikrederek birbirimize dua edelim.. lütfen bir aydınlatın beni

bilsem aydınlatırdım ama bilgim yok ama çogu tarikat yapıyor bunu

[video=youtube;hEDfjVtePhs]http://www.youtube.com/watch?v=hEDfjVtePhs&feature=related[/video]

nihat hatipogluda vermis bu duayi,öyle birsey olsa oda söylerdi,nihat hocaya sonsuz güveniyorum...

[video=youtube;hEDfjVtePhs]http://www.youtube.com/watch?v=hEDfjVtePhs&feature=related[/video]

nihat hatipogluda vermis bu duayi,öyle birsey olsa oda söylerdi,nihat hocaya sonsuz güveniyorum...

zaten amaç peygamberimizi vesile ederek Allah'ımıza dua etmek.. Rabbimizin gücü herşeyin üstünde.. o dilemezse bir dal kıpırdamıaz bunun bilincinde olarak bu duayı okuyoruz.. ama böyle şeyleri görünce allak bullak oluyor insan isteristemez.. içimi rahatlattınız kızlar.. biz Rabbimizden istiyoruz zaten o niyetle Allah'ımıza sığınıyoruz..

zaten amaç peygamberimizi vesile ederek Allah'ımıza dua etmek.. Rabbimizin gücü herşeyin üstünde.. o dilemezse bir dal kıpırdamıaz bunun bilincinde olarak bu duayı okuyoruz.. ama böyle şeyleri görünce allak bullak oluyor insan isteristemez.. içimi rahatlattınız kızlar.. biz Rabbimizden istiyoruz zaten o niyetle Allah'ımıza sığınıyoruz..

ben böyle seyleri nihat hocadan duymayi seviyorum yani onun yüzündeki nur insana güven veriyor...
tabiki ALLAHIN DEDIGI OLUR HER ZAMAN,ondan baska kapisina gidecek kimsemiz yok...

mesajlarım gözükmüyor ya.. umarım bu gözükür..

kızlar demin bu duayı şöyle bir araştırayım dedim şu iki videoyla karşılaştım bir göz atın isterseniz.. şirk yada günah bu tarz dualar yazanlarda olmuş.. farkında olmadan günaha giriyor olmayalım. ben önceden de okumuştum bu duayı oysa.. bir ferahlatın beni güzel kardeşler.. içime bir kurt düştü şimdi =((

Salavat-ı Tefriciye'yi Açıklar Mısınız? Bunları Okumak Caiz Midir? - Mustafa İslamoğlu - YouTube

4444 Salat-ı Tefriciye - YouTube

4444 Salat-ı tefriciyenin dayanağı nedir? - YouTube

Canim benim sen allaha sirk kosmuyorsunki sen peygamber efendimizin uzerine salat getirerek peygamber efendimizi araci kilarak rabbimizden istiyorsun eger salati tefriciyenin anlamini okursan ne demek istedigimi anlayacaksin unutmaki bu dunya ve hersey hak dostu allah dostu peygamber efendimizin yuzu suyu hurmetine donuyor. Biz sadece onu araci kilarak rabbimizden istiyoruz dua ediyoruz salavat getiriyoruz ama allahtan istiyoruz allah dilemezse ne duanin faydasi olur nede salavatlarin sonucta karsilik beklemeden peygamberimize salavat getirmek bizlerin gorevidir yaraticimiz birdir tekdir ve peygamber efendimiz ( sav) onun kulu ve elcisidir ben simdi bu hoca ile ilgili inceleme yaptim iyi seylerde yaziyor kotu seylerde sen kalbini dinle kalbine suphe dusurme rabbime inan cokca dua eden alsa acilan eli geri cevirmez daha oncede yazdim kabul olmayan dua yoktur zamanini bekleyen dua vardir ama rahat degilsen listeden cikarabilirim tatlim eger istemezsen ama istersen devam edebiliriz aynen tatlim ;))))

arkadaslar selam
ben anca girebildim kactane okumam gerekiyor ve nezaman bitmesi lazim
birdahaki sefere bana özelden yazarmisiniz okunacak dua sayisini kücük cocugum oldugundan gündüzleri vakit bulup giremiyorum pcye

yok canım ya devam ediyorum sorun yok. sadece içimi rahatlatmak istedim

evet kizlar simdi esmerelisa yami okuyoruz 233 tane okuyoruz yarin aksama kadar mi ?

Hwlal olsun diyorum canim sana dogru soze ne denir benden nihat hocami seviyorum ve sonsuz guveniyorum kizlar bakin tweety arkadasim ne guzel tam aciklayici bir video eklemis allah razi olsun tatlim allah ne muradin varsa versin...

Hwlal olsun diyorum canim sana dogru soze ne denir benden nihat hocami seviyorum ve sonsuz guveniyorum kizlar bakin tweety arkadasim ne guzel tam aciklayici bir video eklemis allah razi olsun tatlim allah ne muradin varsa versin...

AMINNNN:nazar:canim cümlemizin ALLAH NE MURADI VARSA VERSIN(AMIN):nazar:
böyle seyleri ben he nihat hocanin agzindan duymak isterim,dedigim gibi o nur yüzü güven veriyor insana ALLAH BASIMIZDAN EKSIK ETMESIN(AMIN):nazar:

arkadaslar selam
ben anca girebildim kactane okumam gerekiyor ve nezaman bitmesi lazim
birdahaki sefere bana özelden yazarmisiniz okunacak dua sayisini kücük cocugum oldugundan gündüzleri vakit bulup giremiyorum pcye

Canim 233. Tane tatlim

[video=youtube;YJV0FMMY06Q]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YJV0FMMY06Q#![/video]
buda var...

Back