canim o zaman yarin sana okuyalim onsan sonrada moonsun88 isimli arkadasimiza okuyalim... zaten yarin yeni liste yapicam tek istedigim bitiren arkadaslar lutfen bittigini belirtsin isminin karsisina yazalim
canim benim ozaman sen cuma gunune kadar kal listemizde biz yarin sana okuyalim cuma gunu seni listeden cikartiriz hani okuyamayacagin icin daha sonrasi en azindan sayilarimiz karismamis olur.tekrar gelince haber verirsin okumak isteyince tekrar donersin listemize uygunmu tatlim senin icin....valla arkadaslar cumaya kdr okumamı kabul ederse olur allah razı olsun derım
canim benim ozaman sen cuma gunune kadar kal listemizde biz yarin sana okuyalim cuma gunu seni listeden cikartiriz hani okuyamayacagin icin daha sonrasi en azindan sayilarimiz karismamis olur.tekrar gelince haber verirsin okumak isteyince tekrar donersin listemize uygunmu tatlim senin icin....
yarı akşama kadarmı bide kaçta bitirmemiz lazım acil cvp ltf çalıştgım için benim için önemli
aksama bırakma cnm oglene kadar bıtırırsın vallaben 130 taneyı 2 saatte bıtırdım
Cnm aksama bitirirsen yeterli sali sabahi yeni kisiyle baslicaz saat onemli degil gec saate ben burdayim cnmyarı akşama kadarmı bide kaçta bitirmemiz lazım acilCani cvp ltf çalıştgım için benim için önemli
Kizlar gercek osimlerinizi alabilirmiyim listeye yazmam lazimarkadaşım ben 233 tane okudum Allah kabul etsin
ben bitirdim aynı sayımı yapıcaz duasını kim yapıcak bide
arkadaşım ben 233 tane okudum Allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?