kızlar bugün başlıyoruz dimi? niyetlenip başlıycam kendi adıma şimdi.. çarşamba öğleden sonra 2. kişiye okuycaz böyle yapıldı dimi en son liste, zaman ayırımı.. umarım dualarımızı Mevlam tez vakitte hayırlısıyla kabul eder..
cevaba göre başlıyorum. (yanlış yapmama ve düzenlii okunması adına sürekli sorular soruyorum hakkınızı helal edin )
canım rabbim inşallah en yakın zamanda bebişini gödersingelartik canım senin iznin olursa senin yerine ben geçebilirmiyim bu hafta yumurtlama günümde o yüzden biraz heyecanlıyım Allahı gönlümüze göre versin inşallah
ben saniye arkadasımız için 133 tane okdum 100 tane kaldı onuda yarın tamamlarım
canım rabbim inşallah en yakın zamanda bebişini gödersin
amin canım .evet bu topik çok güzel olmuş bizde kendi aramızda dua okuyoruz birbirimize .ama bu topik başlı başına dua amaçlı olduğu için daha iyi olmuşAminn canımmmm Rabbimm hepimizee sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etisn bu topiği o kadar sevdim kii inan dünyada en güzel şeye değişmem şu an yaptıgımız güzelliği hayırı ne mutlu bize hamd olsun Allahaaa
Teşekkürler kk
Canim. Bugun ki liste kapandi yarinki baslayacagimiz 2. Arkadasimizin listesine okumak isteyen arkadaslarimizida eklicem sakin uzulmeyin kacirdik diye bugun 1. Siradaki arkadasimiz bitsin yarinki arkadasimiz da yeni arkadaslarida ekleyip yeniden paylastiricam bugun syimiz karismasin ozur dilerim...
Canımm gelartik arkadaşımızın da izni olursa ben onun sırasına geçebilirmiyim bu hafta yummurtlama zamanımda çok heyecanlıyıımmAllahın dediği olur
canım bizim hiçbir zaman öyle bir takibimiz olmadı çünkü sperm yok .o yüzden neyi nasıl istersen o şekilde yapabilirsin.KİZLAR yarin listeye yeni arkadaslarimizi eklerken herkes yumurtlama gununu yazabilirmi yeni siralamayi ona gore yazicam mesela soyle kullanici adi , gercek adi ve yumurtlama tarihi yumurtlama gunu once olanlara oncelik verelim olurmu bir mahsuru varmi kizlar...
canim engec yarin aksama bitirirsen sali yeni kisiye gecebiliriz....DİKKAT dikkat soruma cevapppp
canim o zaman yarin sana okuyalim onsan sonrada moonsun88 isimli arkadasimiza okuyalim... zaten yarin yeni liste yapicam tek istedigim bitiren arkadaslar lutfen bittigini belirtsin isminin karsisina yazalimben :) yumurtluyom valla kusura bakmayın kızlar duaya daldım cevap veremedım 200 taneyı okudum cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?