Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

evet cnm yarına kdr 1.ciyi bitirip carsamba 2.ciye gececeğiz

kızlar ben saniyeye okuduktan sonra daha okuyamayacağım cuma gunu samsuna gidiyorum ve pazar gecesıne kdr cok yoğun olacagım okuyamayacağım bu sefer kendımı kötü hıssedeceğim sedoş saniyenın bıttıkten sonra benım sıramı baskasına ver canım allah hepinzin dualrını kabul etsın ınsallah

gelartik canım senin iznin olursa senin yerine ben geçebilirmiyim bu hafta yumurtlama günümde o yüzden biraz heyecanlıyım Allahı gönlümüze göre versin inşallah

ben saniye arkadasımız için 133 tane okdum 100 tane kaldı onuda yarın tamamlarım

canım rabbim inşallah en yakın zamanda bebişini gödersin

canım rabbim inşallah en yakın zamanda bebişini gödersin

Aminn canımmmm Rabbimm hepimizee sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etisn bu topiği o kadar sevdim kii inan dünyada en güzel şeye değişmem şu an yaptıgımız güzelliği hayırı ne mutlu bize hamd olsun Allahaaa

Teşekkürler kk

amin canım .evet bu topik çok güzel olmuş bizde kendi aramızda dua okuyoruz birbirimize .ama bu topik başlı başına dua amaçlı olduğu için daha iyi olmuş

Canımm gelartik arkadaşımızın da izni olursa ben onun sırasına geçebilirmiyim bu hafta yummurtlama zamanımda çok heyecanlıyıımm Allahın dediği olur

Canımm gelartik arkadaşımızın da izni olursa ben onun sırasına geçebilirmiyim bu hafta yummurtlama zamanımda çok heyecanlıyıımm Allahın dediği olur

Tabiki. Cnm ben zaten seni 2. Siraya almayi dusunuyordum tabiki degisebilirsin o zaman gelartik arkadasimizin yerine rb85 i aliyorum kizlar samsuna gidecekmis sanirim yogun olacakmis ((

Kizlar hepinizin dikkatine saniye arkadasimizin salati tefriciyesi bitince 2. Arkadasimiza gecmeden bekleyelim listeyi yenilicem yeni gelen arkadaslarimiz var kimsenin uzulmesini istemiyorum kizlar yeni arkadaslar belli olsun devam edicez tekrar paylasip ))))

Allah'u teala sevdiği kuluna fazla mal ve evlat vermezmiş.onu huzurunda daha çok görmek istermiş buda fazla ibadet ve duayla olurmuş.çünkü Allah'u teala gayyudur ibadette ortaklığı sevmediği gibi sevgidede ortaklığı sevmez .kızlar bu şimdi öğrendiğim bir söz sizinle paylaşmak istedim

KİZLAR yarin listeye yeni arkadaslarimizi eklerken herkes yumurtlama gununu yazabilirmi yeni siralamayi ona gore yazicam mesela soyle kullanici adi , gercek adi ve yumurtlama tarihi yumurtlama gunu once olanlara oncelik verelim olurmu bir mahsuru varmi kizlar...

canım bizim hiçbir zaman öyle bir takibimiz olmadı çünkü sperm yok .o yüzden neyi nasıl istersen o şekilde yapabilirsin.

ben :) yumurtluyom valla kusura bakmayın kızlar duaya daldım cevap veremedım 200 taneyı okudum cok sukur

Ne zamana kadar okuyacağızzz bu gece sonuna kadar mııııııııııııııııııııı

ben :) yumurtluyom valla kusura bakmayın kızlar duaya daldım cevap veremedım 200 taneyı okudum cok sukur
canim o zaman yarin sana okuyalim onsan sonrada moonsun88 isimli arkadasimiza okuyalim... zaten yarin yeni liste yapicam tek istedigim bitiren arkadaslar lutfen bittigini belirtsin isminin karsisina yazalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…