- 29 Nisan 2010
- 7.839
- 3.454
- 448
Bebişimin tarama testler kötü geldi....haftaya aminosentez yapılacakdualarınızda bbebeğimide unutmayın lütfen şimdiden ALLAH razı olsun hepinizden ....
Bebişimin tarama testler kötü geldi....haftaya aminosentez yapılacakdualarınızda bbebeğimide unutmayın lütfen şimdiden ALLAH razı olsun hepinizden ....
canım duanı ekle listeye perşembe gecesi okuyalım..ALLAH şifa versin canım benim..
kizlar dua listem asagidaki gibidir ismini goren arkadaslarim cevap yazarlarsa memnun olurum kizlar herkesi bekliyorum
Merhaba kızlar ıste duamıza katılan arkadaslarımızın lıstesı
1- sedosumm
2- rb85
3- sıral84
4- aslı_ıst
5- estalmus
6- gelartık
7- canommmm
8- seramonı
9- lamazı77
10- merve02
dualarımızın hayırlara vesıle olmasını dıler gobıslerımızın bebıslerle dolmasını dılerım...hayırlı evlatlarımız olması dılegıyle....
kizlar dua listem asagidaki gibidir ismini goren arkadaslarim cevap yazarlarsa memnun olurum kizlar herkesi bekliyorum
Merhaba kızlar ıste duamıza katılan arkadaslarımızın lıstesı
1- sedosumm
2- rb85
3- sıral84
4- aslı_ıst
5- estalmus
6- gelartık
7- canommmm
8- seramonı
9- lamazı77
10- merve02
dualarımızın hayırlara vesıle olmasını dıler gobıslerımızın bebıslerle dolmasını dılerım...hayırlı evlatlarımız olması dılegıyle....
canım aldım mesajını evet herhalde 10 kısıyız herkes 444 tanemi okuyor birde nasıl bağışlayaağız
cnm merhaba bu dua kımın ıcın okunuyo benımde bebısım olmuyo 6 senedır katılmakj ısterım bana acıklama yaparmısınız lutfen
sımdıden tesekkurler
canım topikten 10 arkadaş toplandık çoğumuzun bebişi olmuyo onun için okuyacağız inşallah
banada okuyalım pekı sure varmı yanı ne zamana kadar okunacak bende okurum onuniçin soruyorum
geldim kizlar yaa kusura bakmayin bizim aramizda zaman farki oldugu icin biraz gec geliyorum ama bundan snra ben size ayak uydurucam haberlerinizi bekliyorum dedigim gibi haftaca persembe gunune kadar katilan arkadaslarin hepsini toplayip duamizi paylastiricam duamiz herkes icin ortak okuyalim diyorum ben ama eger dersenizki yok sirayla herkes icin okuyalim siz bilirsiniz butun arkadaslar toplanalim persembeye kadar ve cuma gecesi baslayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?