Ey beni en en çok sevenim..
Ey beni en en çok kollayıp-gözetenim..
Ey sesimi hep duyanım! Yaralarımı saranım..
Eyy hiç darılmayanım! Çağırınca koşarak gelenim!
Ey bana benden yakınım! Ey beni en çok bilenim!
Ey en çirkinimden sonra bile ?gel? diyenim!
Eyy! Dünya terketse, hiç terketmeyenim!
Ey en en vefalım..Ey Sevgili, en sevgili! Meded!..
Ahh.. Ey kadrini hiç bilemediğim!
Ahh.. Ey nefsimin ilk şahlanışında bir kenara ittiğim..
Ahh.. Ey ?Sendeyim? deyip, ülfetlerde kaybettiğim!
Ahh.. Ey ?Yalnız Sana..? deyip, gayrısına kulluk ettiğim..
Ahh Sevgili! En en Sevgili..
Ahh ya Vedud! Ya Rahim! Ya Sabur...
Ahh ya Tevvab! Ya Afuvv..
Ahh ya Rabbi! Ahh Allah?ım Af Allah?ım!
Tut sana müştak yüreğimi, affet beni....
Hani Rabbim, bir anne nasıl korur-kollar evlatlarını, onlar istemeden ulaştırır ihtiyaçlarını..
Bilir neye ihtiyaçları olduğunu..Hep hazır ve nazırdır hani..
Hep verir, hiç düşünmez canını..
Hani Rabbim, yavrusunun canı acısa canı yanar annenin..
Hasta olsa yavrusu, kalkmaz eli-kolu, hüznünden kalbi acır hani?..
Ey Annelerin kalbine, onları "anne yapan" merhameti, sevgiyi koyan Rabbim!
Onlar, okyanusundan bir zerre ile böyle iseler..Sen nasılsın kimbilir?
Bu duyguyla, gözyaşlarımla kapındayım Rabbim..
Geri çevirme sana müştak yüreğimi, kabul eyle dileğimi..
Ya Rahman! Ya Vedud! Ya Rahim..Ya Latif..
Tut yüreğimi, bırakma beni
ben de şehitlerimiz ve sınırdaki askerlerimiz için dua edilecek sanmıştım....herkes dua etsin askerlerimiz için....
kızlar duamız için içimizden gelerek dua edilebileceği gibi.. Yüce allah'a el açıp peygamber efendimize bol bol salat ve selam ederek, duamızın kabulu için peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine senden istiyoruz duamızı kabul et rabbim demek daha da güzel. Hem salavat çekip hem dua etmek için kapsamlı bir salavat çeşidi olan salatı tefriciye duası var. Bol bol inanarak okuyun sevgili mümin kardeşlerim. Ben bu duanın karşılığını yıllar önce yüce allahın izniyle gördüm.. Ilk başlarda dileğim kabul olmadı deyip umudumu kesmiştim ama hiç ummadığım bir anda hiçte planda olmadık şekilde zamanda bu dusmın gerçekleştiğine tanık oldum.. Birçok kişininde bu dua sonucu (bu salavatı tefriciyeyi okuyup) yüce allah'tan dualarının karşılığını bulacaklarına inanarak isteyip hacetlerine kavuştuklarını okudum. Bir dileyim daha var bu seferde onun için okuycam.. Hayırlısıyla olmasını çok istiyorum
"allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."
"allahım! Bizim efendimiz muhammed'e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara o'nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar o'nun hürmetine elde edilir. O'nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, allah'ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et."
allah herkesin gönlündekini hakkına hayırlı eyleyip nasip etsin. Dertlerine derman versin.. Içindeki huzursuzluğu gidersin ferahlık versin inş..
Amin
ben de şehitlerimiz ve sınırdaki askerlerimiz için dua edilecek sanmıştım....herkes dua etsin askerlerimiz için....
yaklaşık 1 saat önce namzı kılıp tüm şehitlerimize yasin okudum onlardan helallik diledim...bu mübarek perşembe gecesi tüm ruhlar kabirden çıkarlar ve ellerinde nur taslarıyla beklerlermiş...acaba hangi akrabam ?hangi yakınım bana dua göndericekde bende nur tasım sevap dolu kabrime gireceğim??????...dilerim kabul olmuştur mekanları cennet olsun peygamberimize komşu olsunlar inşallah
Kızlar bende dua istiyorum ben ve ailem son 1 senedir buyuk sıkıntılar içindeyiz dayanmaya sabretmeye çalışıyorum dua ediyorum ama bazen tükenecek gibi oluyorum belli etmemeye çalışıyorum kimseye güçlü durmak istiyorum ama nereye kadarbu arada ismim merve. dualarını benden esirgemeyen arkadaslar şimdiden Allah hepinizden razı olsun.
salatı tefriciye duası ..4444 kez okunan.. Ben 2000 okudum inşallah bitireceğim allah herkesin duasını kabul etsin canlar..allah razı olsun...
Kızlar bende dua istiyorum ben ve ailem son 1 senedir buyuk sıkıntılar içindeyiz dayanmaya sabretmeye çalışıyorum dua ediyorum ama bazen tükenecek gibi oluyorum belli etmemeye çalışıyorum kimseye güçlü durmak istiyorum ama nereye kadarbu arada ismim merve. dualarını benden esirgemeyen arkadaslar şimdiden Allah hepinizden razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?