• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

:34:kızlar yarın en geç 3 e kadar katılmak isteyenler katılsın sonra listeyi kesinleştirelim,,

sonra ben dileğimi söyleyeyim sizde ne kadar okuyabileceğinizi söyleyin yani ne kadar okuyabilecekseniz ben de üzerini tamamlarım,,

180740_202905733053342_180524775291438_863626_6744634_n.jpg

Bismillahirrahmanirrahim

Allah'ım! Günahlarımı, bilgisizlik yüzünden yaptıklarımı, haddimi aşarak işlediğimkusurlarımı, benden daha iyi bildiğin bütün suçlarımı bağışla!

Allahım! Ciddî ve şaka yollu yaptıklarımı, yanlışlıkla ve bilerek işlediğim günahlarımı affeyle! Bütün bu kusurların bende bulunduğunu itiraf ederim.

Allahım! Şimdiye kadar yaptığım,bundan sonra yapacağım, gizlediğim ve açığa vurduğum, ölçüsüz bir şekilde işlediğim ve benden daha iyi bildiğin günahlarımı affeyle!

Öne geçiren de sen, geride bırakan da sensin. Senin gücün her şeye yeter.

(Buhârî, Daavât 60; Müslim, Zikir 70)

180740_202905733053342_180524775291438_863626_6744634_n.jpg

Bismillahirrahmanirrahim

Allah'ım! Günahlarımı, bilgisizlik yüzünden yaptıklarımı, haddimi aşarak işlediğimkusurlarımı, benden daha iyi bildiğin bütün suçlarımı bağışla!

Allahım! Ciddî ve şaka yollu yaptıklarımı, yanlışlıkla ve bilerek işlediğim günahlarımı affeyle! Bütün bu kusurların bende bulunduğunu itiraf ederim.

Allahım! Şimdiye kadar yaptığım,bundan sonra yapacağım, gizlediğim ve açığa vurduğum, ölçüsüz bir şekilde işlediğim ve benden daha iyi bildiğin günahlarımı affeyle!

Öne geçiren de sen, geride bırakan da sensin. Senin gücün her şeye yeter.

(Buhârî, Daavât 60; Müslim, Zikir 70)
günaydın , çok güzel bir dua . allah kabul etsin

arkadaşlar duayı kimler ne kadar okuyacak sayı bellimi ? ve saat kaça kadar okuyacağız?

canım 4444 tane salat-ı tefriciye okuyacağız yani herkes ne kadar okumak isterse onu söylesin üzerinide kime okuyasak o kişi tamamlasın,,, herkes gönlün den ne kadar geliyosa o kadar okusun yani =))

ya kızlar bu şekilde olmaz ama biz öncelikle birbirimizden haber alamıyoruz hele 4444 tefriciye uzun bi dua o yüzden kesik kesik olucaz dua ya katılıyrum diyosunuz sonra kimseden ses çıkmıyo ,,, benden başka

neyse biz dualrımızda allahım herkesin gönlüne göre ver diye birbirimizde yer verelim yeter,,,

allahım yaptığımız ve yapacak olduğumuz duaların tümünü harfiyen kabul eder inşallah,,,

hayırlı cumalar,,,

Son düzenleme:
Hayırlı cumalar arkadaşlar .umarım Allah herkesin dileklerini kabul eder gönlündeki muradını verir içinde benimkinide .Allah ım biliyorum bir gün kabul olacak dualarım biliyorum bende mutlu olacagım ama artık o gün yakın olsun istiyorum .dualarınızda banada yer verirseniz sevinirim ..

hAYATCIM akşam okuyamadım bu gün cuma selasına kadar 21 kere okuyabilirim. her perşembe cuma yapalım ...tamamlayabilidğimiz kadar olmaz mı ?

Allah dualarını kabul etsin. Sayıyı tamamlamasakta Allah dua eden kullarını sever gönlünü ve niyetini bozma öpüyorum seni

Kızlar siz ne okudunuz ben anlayamadım? Hayat, ne okunacağını yazmamış benim anladığım kadarıyla.

ya kızlar bu şekilde olmaz ama biz öncelikle birbirimizden haber alamıyoruz hele 4444 tefriciye uzun bi dua o yüzden kesik kesik olucaz dua ya katılıyrum diyosunuz sonra kimseden ses çıkmıyo ,,, benden başka

neyse biz dualrımızda allahım herkesin gönlüne göre ver diye birbirimizde yer verelim yeter,,,

allahım yaptığımız ve yapacak olduğumuz duaların tümünü harfiyen kabul eder inşallah,,,

hayırlı cumalar,,,

kızlar sanırım bunu görmediniz,, yinede sağolun bende sizlere dualrımda yer vericem allah razı olsun hepinizden =))

Back