Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

arkadaşlar benimde duaya iht,yacım var herkes gibi bana da çok dua eder misini

allahım bizleri şeytanın her türlü kötülüğünden korusun. sehit ailelerine baş sağlığı ve sabır wersin. van da su anda ac ve acıkta kalanlara yardım etsin. AMİİN...

Bir Müslümanın yanında bulunmayan din kardeşine yapacağı dua kabul olunur. Bir kimse din kardeşine hayır dua ettikçe yanında bulunan görevli bir melek ona ‘duan kabul olsun aynı şeyler sana da verilsin’ diye dua eder.” (Müslim Zikir 87 88; İbni Mâce Menâsik 5)

AÇIKLAMA:
gelin birbirimize dua edelim. tanımadığımız insanlara dua edip, onlardan dua alalım. salı günü listemizi açıp, perşembe akşamı 18.00 de kapatıyoruz. katılmak için listeyi kopyalayalım ve kendi duamızı ekleyelim. perşembe gecesi teheccüd namazı kılıp duamızı edelim. kalkamayanlar ise cuma vakti yani sela ile ezan arası duasını etsin. regl olmak katılmaya engel değildir.

YAPILIŞ:
Sübhane rabbiyel aliyyil alel vehhab
Euzubillahimineşşeytanirracîm Bismillâhirrahmânirrahîm
Elhamdülillâhi Rabbil Âlemîn Vessalâtü vesselâmü alâ seyyidinâ Muhammedin ve ala âlihi ve sahbihi ecmaîn.
Ya Erhamerrahimin Ya Erhamerrahimin Ya Erhamerrahimin

dua bitiminde:

Ey Rabbim!..

Resûlünün senden istediğini istiyorum.
Resûlünün sana sığındığı şeyden ben de sana sığınıyorum.

Ey Rabbim!..
Kulağımın şerrinden, gözümün şerrinden, dilimin şerrinden, kalbimin şerrinden elimin şerrinden sana sığınırım.

Ey Rabbim!..
Ben zayıfım, rızan yolunda benim zaafımı kuvvetlendir.
Beni nasiyemden tutup hayra sevk et.
İslam'ı rızamın en son noktası kıl.

ALLAH'IM!..
Senden sıhhat, afiyet, güzel ahlak, kadere rıza istiyorum.

DUALARIMIZI KABUL ET GERİ ÇEVİRME YA RABBİ!...
AMİN AMİN..

amin amin kabul buyur Ya Rabbim.
Sübhâne rabbike rabbil izzeti ammâ yasifûn, ve selâmun alel-mürselîn, vel-hamdü lillâhi rabbil âlemîn. el- fatiha

03.11.2011 PERŞEMBE GECE DUA LİSTEMİZ;

1-TOREDO...ÖNCELİKLE TÜM ŞEHİTLERİMİZİN RUHUNA EL FATİHA OKUYALIM....ALLAHIM NEFSİMDEN SANA SIĞINDIM...ALLAHIM DOĞRU İNSANI KARŞIŞINA ÇIKAR..AİLESİNE SAĞLIK SİHHAT HUZUR VER .KİMSEYE MUHTAC ETME.KARDEŞİNE HAYIRLI BİR NASİP ET...KALBİNİ ARINDIR.ESKİSİ GİBİ NAMAZA BAŞLASIN...SANA SIĞINAN TOREDO KULUNA SAHİP ÇIK EY RABBİM...

Son düzenleme:
bir müslümanın yanında bulunmayan din kardeşine yapacağı dua kabul olunur. Bir kimse din kardeşine hayır dua ettikçe yanında bulunan görevli bir melek ona ‘duan kabul olsun aynı şeyler sana da verilsin’ diye dua eder.” (müslim zikir 87 88; ibni mâce menâsik 5)

açıklama:
Gelin birbirimize dua edelim. Tanımadığımız insanlara dua edip, onlardan dua alalım. Salı günü listemizi açıp, perşembe akşamı 18.00 de kapatıyoruz. Katılmak için listeyi kopyalayalım ve kendi duamızı ekleyelim. Perşembe gecesi teheccüd namazı kılıp duamızı edelim. Kalkamayanlar ise cuma vakti yani sela ile ezan arası duasını etsin. Regl olmak katılmaya engel değildir.

Yapılış:
euzubillahimineşşeytanirracîm bismillâhirrahmânirrahîm
elhamdülillâhi rabbil âlemîn vessalâtü vesselâmü alâ seyyidinâ muhammedin ve ala âlihi ve sahbihi ecmaîn.
Ya erhamerrahimin ya erhamerrahimin ya erhamerrahimin

dua bitiminde:

Ey rabbim!..

Ey rabbim!..
Kulağımın şerrinden, gözümün şerrinden, dilimin şerrinden, kalbimin şerrinden elimin şerrinden sana sığınırım.

Ey rabbim!..
Islam'ı rızamın en son noktası kıl.

Allah'ım!..

Dualarımızı kabul et geri çevirme ya rabbi!...
Amin amin..

Amin amin kabul buyur ya rabbim.
Sübhâne rabbike rabbil izzeti ammâ yasifûn, ve selâmun alel-mürselîn, vel-hamdü lillâhi rabbil âlemîn. El- fatiha

03.11.2011 perşembe gece dua listemiz;

1-toredo...öncelikle tüm şehitlerimizin ruhuna el fatiha okuyalım....allahım nefsimden sana sığındım...allahım doğru insanı karşışına çıkar..ailesine sağlık sihhat huzur ver .kimseye muhtac etme.kardeşine hayırlı bir nasip et...kalbini arındır.eskisi gibi namaza başlasın...sana sığınan toredo kuluna sahip çık ey rabbim
2-jennifer:allahım sen aileme tüm müslüman kardeşlerime sağlık sıhhat ver,hasta kişilere şifa ol..huzur mutluluk ver...hayırlısıyla istediğim gibi bir işe girmemi nasip et...bu sene sınavlarımı kazanmamı nasip et..karşımdaki insan hakkında hakkımda hayırlısı neyse onu ver bana yaşattığı sıkıntıyı,acıyı anlamasını ve pişman olmasını nasip et yarabbim..

Son düzenleme:
bir müslümanın yanında bulunmayan din kardeşine yapacağı dua kabul olunur. Bir kimse din kardeşine hayır dua ettikçe yanında bulunan görevli bir melek ona ‘duan kabul olsun aynı şeyler sana da verilsin’ diye dua eder.” (müslim zikir 87 88; ibni mâce menâsik 5)

açıklama:
Gelin birbirimize dua edelim. Tanımadığımız insanlara dua edip, onlardan dua alalım. Salı günü listemizi açıp, perşembe akşamı 18.00 de kapatıyoruz. Katılmak için listeyi kopyalayalım ve kendi duamızı ekleyelim. Perşembe gecesi teheccüd namazı kılıp duamızı edelim. Kalkamayanlar ise cuma vakti yani sela ile ezan arası duasını etsin. Regl olmak katılmaya engel değildir.

Yapılış:
euzubillahimineşşeytanirracîm bismillâhirrahmânirrahîm
elhamdülillâhi rabbil âlemîn vessalâtü vesselâmü alâ seyyidinâ muhammedin ve ala âlihi ve sahbihi ecmaîn.
Ya erhamerrahimin ya erhamerrahimin ya erhamerrahimin

dua bitiminde:

Ey rabbim!..

Ey rabbim!..

Ey rabbim!..
Islam'ı rızamın en son noktası kıl.

Allah'ım!..

Dualarımızı kabul et geri çevirme ya rabbi!...
Amin amin..

Amin amin kabul buyur ya rabbim.
Sübhâne rabbike rabbil izzeti ammâ yasifûn, ve selâmun alel-mürselîn, vel-hamdü lillâhi rabbil âlemîn. El- fatiha

03.11.2011 perşembe gece dua listemiz;

1-toredo...öncelikle tüm şehitlerimizin ruhuna el fatiha okuyalım....allahım nefsimden sana sığındım...allahım doğru insanı karşışına çıkar..ailesine sağlık sihhat huzur ver .kimseye muhtac etme.kardeşine hayırlı bir nasip et...kalbini arındır.eskisi gibi namaza başlasın...sana sığınan toredo kuluna sahip çık ey rabbim
2-jennifer:allahım sen aileme tüm müslüman kardeşlerime sağlık sıhhat ver,hasta kişilere şifa ol..huzur mutluluk ver...hayırlısıyla istediğim gibi bir işe girmemi nasip et...bu sene sınavlarımı kazanmamı nasip et..karşımdaki insan hakkında hakkımda hayırlısı neyse onu ver bana yaşattığı sıkıntıyı,acıyı anlamasını ve pişman olmasını nasip et yarabbim..
3-aysenur_ge Allahım ayşenur kuluna helal kazanç sağlayacak hayırlı bir iş kapısı aç artık..Allah yolunda olan içkiden sigaradan bütün kötülüklerden uzak olan,dinini en güzel şekilde yaşayabilecek hayırlı kişiyi karşısına çıkar ve hayırlı bir evlilik nasip eyle..yüreğinden geçen ama bi türlü gerçekleştiremediği kapanma isteğini dışınada ver..ehliyet sınavlarından hayırlısıyla geçmesini sağla ailesini başından eksik etme onlara daima sağlık ver..bu soğuk kış günlerinde depremzede kardeşlerimize yardım et şehitlerimiizn ailelerine sabır ver..AMİN

Böyle bri topik unutulmuş ne kadar kötü ..oysa benim bir dileim bu topikteki dualar ile olmuştu..ki olmucak bir dilekti benim için..allaha hamd olaa...

öyle bişey söylemedim DUAM KABUL OLDU dedimmmmm,,, ne alaka duaya ihtiyaç yok demek

yanlış anladınız sanırım bu topiğe eskiden duaya çok gelinirdi.bu topikteki duaların sayesinde duam kabul olmuştur.gelen giden yok sanırım kimsenin dileği yok anlamında dedim.sizin duanıza bişey demedim elbette..

duaya hiç ihtiyacımız olmaz olur mu dünya duayla dönermiş...İşte hepimiz için dua RABBİM TÜM MÜSLÜMANLARA HAYIRLI GÜNLER NASİP ETSİN ve herkesin gönlüne göre versin...AMİN

Hayırlı geceler..

Biz yine dua edelim Açalım mı başlığı ...

Bir Müslümanın yanında bulunmayan din kardeşine yapacağı dua kabul olunur. Bir kimse din kardeşine hayır dua ettikçe yanında bulunan görevli bir melek ona ‘duan kabul olsun aynı şeyler sana da verilsin’ diye dua eder.” (Müslim Zikir 87 88; İbni Mâce Menâsik 5)

AÇIKLAMA:
gelin birbirimize dua edelim. tanımadığımız insanlara dua edip, onlardan dua alalım. salı günü listemizi açıp, perşembe akşamı 18.00 de kapatıyoruz. katılmak için listeyi kopyalayalım ve kendi duamızı ekleyelim. perşembe gecesi teheccüd namazı kılıp duamızı edelim. kalkamayanlar ise cuma vakti yani sela ile ezan arası duasını etsin. regl olmak katılmaya engel değildir.

YAPILIŞ:
Elhamdülillâhi Rabbil Âlemîn Vessalâtü vesselâmü alâ seyyidinâ Muhammedin ve ala âlihi ve sahbihi ecmaîn.

dua bitiminde:

Ey Rabbim!..

Ey Rabbim!..

Ey Rabbim!..

ALLAH'IM!..

AMİN AMİN..

Sübhâne rabbike rabbil izzeti ammâ yasifûn, ve selâmun alel-mürselîn, vel-hamdü lillâhi rabbil âlemîn. el- fatiha

29.12.2011 PERŞEMBE GECE DUA LİSTEMİZ;

1-Suskun Sultan... Allahım sen büyüksün. Esirgeyen bağışlayansın. Büyüklükte eşi olmayansın. SIkıntılardan sonra feraha kavuşturansın. Sen dualarımızı kabul et. Allahım sen suskun kulunun günahlarını affet. Ona yardım et. İşlerinde kolaylık sağla. Hayırlı kazançalar ver. Hayırlı yazılar yaz. Sevebileceği değer görebileceği güzel yüzlü güzel huylu bir insan nasip et. Bahtını güzelleştir.Kısmetini gürleştir. Amin.

AÇIKLAMA:

YAPILIŞ:

dua bitiminde:

Ey Rabbim!..

Ey Rabbim!..

Ey Rabbim!..

ALLAH'IM!..

AMİN AMİN..

29.12.2011 PERŞEMBE GECE DUA LİSTEMİZ;

1-Suskun Sultan... Allahım sen büyüksün. Esirgeyen bağışlayansın. Büyüklükte eşi olmayansın. SIkıntılardan sonra feraha kavuşturansın. Sen dualarımızı kabul et. Allahım sen suskun kulunun günahlarını affet. Ona yardım et. İşlerinde kolaylık sağla. Hayırlı kazançalar ver. Hayırlı yazılar yaz. Sevebileceği değer görebileceği güzel yüzlü güzel huylu bir insan nasip et. Bahtını güzelleştir.Kısmetini gürleştir. Amin.

2-lavinialavinia ... Rabbim, bilerek, bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızdan dolayı bizleri affet. Sevdiğin, beğendiğin ahlakta kulların olabilmemiz için bizlere yardım et. Allahım, hayırlı ve tez zamanda, hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip et. Rabbim, Sen ol dersen olur. Allahım bizlerin de anne-baba olmamızı hayırlısı ile nasip et. Hayırlı ve tez zamanda hamile kalabilmemi, sağlıkla kucağımıza alabilmeyi, huzurla, mutlulukla, sağlıkla, bol rızıkla, bereketle, analı-babalı; hayırlı ve sağlıklı olarak yetiştirmemizi, çocuklarını görmemizi, nasip et Ya Rabbim. Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…