Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

Hayırlı Cumalar;
ALLAH Sağlık,Sıhhat,Huzur,Mutluluk,Bereket,Helal Kazanç,Hayırlı Eş,Hayırlı İş,Hayırlı evlat versin.Tevbelerimizi kabul,Amellerimizi Makbul eylesin inşallahhh.AMİN.

Hayırlı Cumalar;
ALLAH Sağlık,Sıhhat,Huzur,Mutluluk,Bereket,Helal Kazanç,Hayırlı Eş,Hayırlı İş,Hayırlı evlat versin.Tevbelerimizi kabul,Amellerimizi Makbul eylesin inşallahhh.AMİN.

ALLAH dualrımızı kabul etsin. Çok güzel bir dua olmuş

Allahım, Çok büyüksün tüm dualarıma cevap veriyorsun çok şükür yarabbim. Tüm darlıklarımda imdadıma yetiştin çok şükür.. Gönlümden geçen güzel bir aşk nasip ettin. Nasibimiz birbirine yazılmamış olmadı. İmkansızı istemişiz ikimizde. Kimseye kırgın olamam. Ama tüm kalbimle dua ediyorum ... Güzel huylu, (dürüst, saygılı, sevecen, olgun, cömert, çalışkan, kıymet bilen ailemi sevecek iyi bir mesleği olan aklı başında bir eş istiyorum.

Allahım bu benim dualrıma katılmak isteyen sevgili dostlarım için de tek ricam suskun rumuzlu kul için bu dua sa katılıp amin demeleri...
... Allahım sen kadir kımet bilen sevgisi ömürlük olacak sımsıkı sarıp bir ömür boyu yanında duracak , çalışkan, saygılı, eğitimli, kalpi kötülükden uzak, içkisi kumarı olmayan, güzel bir eş nasip et.. susukun kulun için :)).
Allahım bu duaya amin diyen ve okuyan tüm güzel insanlar için, sana el açıp dua eden biz kulların için, sıkıntılarımıza derman ol. Ailelerimize sağlık ver onların eksikliğiyle imtihan etme. Açlıkla imtihan etme bizleri, bize sunduğun tüm güzellikler için çok şükür sana ya rabbim. Ümizliğe düştüğümüzde nefsimize kapılıp sana şükür etmeyi unuttuğumuz da nefismize yenik düştüğümüzde sen yar ile yardımcı ol ya rab.... bizleri sonsuz kudretinle koru , bizleri affet. Çok şükür sana. Bizlere verdiğin nimetler için. Bizlerin dualarnı hep kabul ettiğin için.

Biz unutkan kullarız, duamızın kabul olduğunu bile fark edemiyoruz. Bizleri bağışla ya Rab..

Kötülüklerden , nusubetlerden, kuru iftirdan, Kem gözlerden, Derdi olmayan hastalıklardan, Şifası olmayan hüzünlerden sen bizleri koru..

Dertlerimize derman olduğun için çok şükür sana. Bu günümden, yarınımdan, bana sunduğun tüm güzelliklerden, ya rab sana binlerce şükür.

Mutluyum, huzurluyum sen beni senin yolundna ayırma..

Amin..

Hayırlı günler. Dualarımız hayırlısıyla kabul olsun inşAllah. AMİN

cumanız mübarek olsun arkadaşlar, dualarınız kabul olsun inşallah.bu vesileyle epeyce vakit geçmiş olmasına rağmen seccade konusunada değinmek istedim. üzerinde İslam yazısı veya bir harfi (yani arapça yazı ve harfler) bulunan seccadeyi yere sermek tahrimen mekruhtur. Böyle seccadeyi ne maksatla olursa olsun yere sermek, mübarek yazıya hakaret olur. (Hadika c. 2, s. 633)
Bir resmi yere sermek, ona hakaret olur. Kâbe ve Cami resmi olan seccadeyi yere sermek bunlara hakaret olduğu için, üzerlerinde namaz kılmak caiz olmaz.yani insan kıymet verdiği bir şeyi yerlere atmaz aksine ona özen gösterir. normal resimlerimizi bile duvara asıp albümlere koyarken cami resimlerini yere sermek hiç uygun değil.artık bu tür eşya satan yerlerde özellikle cami resmi olmayan seccadeler de satılıyor hatta diğerlerine göre daha fazla bulunuyor artık. bu tip konulara daha bir hassasiyet gösterirsek daha iyi olur kanaatindeyim

hayırlı geceler herkese rabbim kimin ne duası varsa kabul etsin içindede benim niyetimi benim duamı kabul etsin rabbim

namazlıktaki C ami resmine ayağımız gelmiyor ki,secde ediyoruz,başımızı koyuyoruz
bence mekruh değil.
ayak altına gelip gelmemesi önemli değil, yere serili olması zaten konu.kıymet verdiğimiz hiçbir şeyi yere koymayız normalde. ayrıca bu tür konularda sence bence olmaz. muteber kitaplarda ne bildiriliyorsa odur.

kızlar hadi toplaşıp yeni bi dua listesi yapalım aslında 4444 tane tefriciye okusak yani,,,,

1
2
3

işte kaç kişi katılırsak isim yazalım dileğimizi söyleyelim herkes kaç tane okuyabilirse okusun bitirelim,, sonra sıradan herkes için okuyalım olmazmı ???

ayak altına gelip gelmemesi önemli değil, yere serili olması zaten konu.kıymet verdiğimiz hiçbir şeyi yere koymayız normalde. ayrıca bu tür konularda sence bence olmaz. muteber kitaplarda ne bildiriliyorsa odur.

size katılmadığımı söylemek istedim ve insanları yanlış yönlendirmeyin....

namaz ALLAH la kul arasındadır. bırakın kim nasıl kılıyorsa kılsın. CAmi resmi var bütün seccadelerde.. camiye gittiğinizde cami resmi olan seccade gelmiyor mu önünüze!!
saygı diye insanlara seccadesiz namaz mı kıldıracaksınız? muhterem insnalar kimler? merak ettiğiniz ne varsa diyanetin sayfasına bakarsınız.

annelerimiz bablarımız ve büyük baba ve dedelerimiz nasıl namaz kılıyor.. bize öğrettikleir neler... abdestini al kıbleye doğru dur.. gerisi Allahın bileceği iş.

bu sözleri söylerek Allahın işine karışmaktan ne zaman vaz geçeceksiniz?

Cami yi yere mi serilmişler? amaç cami üzerine çıkıp mı namaz kılmak?

kimsenin elinden seccadesini aldığımız yok,sadece bu meselede ben de kendi görüşlerimi belirtmek istedim itibar edilir edilmez orası benim için mühim değil, siz doğru bildiğinizi belirttiğiniz gibi ben de doğru bildiğimi belirtiyorum bu kadar basit.isteyen istediğiylle kılar, kılmaz sonuçta herkes hesabını Allahü Tealaya verecek....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…