Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

Canım benim çok geçmiş olsun. Sağlığına bir an önce kavuşursun inşallah. Sen kendini iyi hissetmeye çalış. Hastalığına odaklanıp hep mutsuz olursan bu hastalığı daha da tetikler. Dualarımda sana da yer vericem canım. Dediğim gibi mutlu olmaya, iyi hissetmeye çalış.

Bir Müslümanın yanında bulunmayan din kardeşine yapacağı dua kabul olunur. Bir kimse din kardeşine hayır dua ettikçe yanında bulunan görevli bir melek ona �duan kabul olsun aynı şeyler sana da verilsin� diye dua eder.� (Müslim Zikir 87 88; İbni Mâce Menâsik 5)

AÇIKLAMA:
gelin birbirimize dua edelim. tanımadığımız insanlara dua edip, onlardan dua alalım. salı günü listemizi açıp, perşembe akşamı 18.00 de kapatıyoruz. katılmak için listeyi kopyalayalım ve kendi duamızı ekleyelim. perşembe gecesi teheccüd namazı kılıp duamızı edelim. kalkamayanlar ise cuma vakti yani sela ile ezan arası duasını etsin. regl olmak katılmaya engel değildir.

YAPILIŞ:
Sübhane rabbiyel aliyyil alel vehhab
Euzubillahimineşşeytanirracîm Bismillâhirrahmânirrahîm
Elhamdülillâhi Rabbil Âlemîn Vessalâtü vesselâmü alâ seyyidinâ Muhammedin ve ala âlihi ve sahbihi ecmaîn.
Ya Erhamerrahimin Ya Erhamerrahimin Ya Erhamerrahimin

16 hazıran persembe dua lıstesı

1-Filiz81..Ya erhamerrahimin, Ya erhamerrahimin, ya erhamerrahimin, Allahım Filiz81 ve ailesine sağlık huzur mutluluk ve afiyet ver.Beni sıkıntıdan vesveseden, Kocamı kumar ve sigara illetinden Kurtar.Çocuklarımı da Bilgisayar oyunlarından rızklarını kes, Allahım Büyük oğlumun yaşadıkları sıkıntıyı hiç bir kuluna yaşatma, geçmişten ders almasını ,Derslere yoğunlaşmasını, gireceği sınavda yüksek puanlar alarak hayırlı bir yerlere girmesini, küçük oğlumun ise takıntısız sınıfını geçmesini nasip eyle, Babamın ruhu şad olsun mekanı cennet olsun,kabir azabı çekmesin Allahım bu mübarek günlerde sana açılan elleri kalpten yapılan duaları, Amin diyen dilleri, Buradaki tüm kardeşlerimizinde dualarını kabul,amellerini makbul eyle.Bebek hasreti çekenlere, hasretlerinin bir an önce son bulmasını sağla yarabbim.Sırat köprüsünden şimşekler gibi geçmeyi nasip et. AMİN AMİN

dua bitiminde:

amin amin kabul buyur Ya Rabbim.
Sübhâne rabbike rabbil izzeti ammâ yasifûn, ve selâmun alel-mürselîn, vel-hamdü lillâhi rabbil âlemîn. el- fatiha...
[/B][/FONT][/QUOTE]

Hayırlı günler;Toredo,Pamuk Prenses Pathem,Paytak_Paytak_Kosan_Koala,Lionessss nerelerdesiniz?Ben Topic'de yapayalnız kaldım.Sizlerin hepinizi merak ediyorum.

Hayırlı günler;Toredo,Pamuk Prenses Pathem,Paytak_Paytak_Kosan_Koala,Lionessss nerelerdesiniz?Ben Topic'de yapayalnız kaldım.Sizlerin hepinizi merak ediyorum.

canım yaa dua eklemeyi unuttum ben :44:
hakkını helal et,ben sürekli takipteyim. bu topic aboneliklerimde var cünkü...
Rabbim dualarını kabul etsin,hakkında hyırlısıyla gönlüne göre versin inş...

Bir Müslümanın yanında bulunmayan din kardeşine yapacağı dua kabul olunur. Bir kimse din kardeşine hayır dua ettikçe yanında bulunan görevli bir melek ona ‘duan kabul olsun aynı şeyler sana da verilsin’ diye dua eder.” (Müslim Zikir 87 88; İbni Mâce Menâsik 5)

AÇIKLAMA:
gelin birbirimize dua edelim. tanımadığımız insanlara dua edip, onlardan dua alalım. salı günü listemizi açıp, perşembe akşamı 18.00 de kapatıyoruz. katılmak için listeyi kopyalayalım ve kendi duamızı ekleyelim. perşembe gecesi teheccüd namazı kılıp duamızı edelim. kalkamayanlar ise cuma vakti yani sela ile ezan arası duasını etsin. regl olmak katılmaya engel değildir.

YAPILIŞ:
Elhamdülillâhi Rabbil Âlemîn Vessalâtü vesselâmü alâ seyyidinâ Muhammedin ve ala âlihi ve sahbihi ecmaîn.

28 hazıran kandıl dua lıstesı

1.PamukPrensesPathem..Ya erhamerrahimin, ya erhamerrahimin, ya erhamerrahimin..Allahım,sen pathemi ailesini sevdiklerini nişanlısını koru kolla,herseyın en hayırlı olanını nasıp et,pathemın asker kardesıne yardımcı ol,kolaylık ver.annesını babasını dedesını başlarından eksık etme,saglık mutluluk huzur afıyet bereket ver,imandan kurandan namazdan ayırma,pathem sana şukredıor,sen nişanlısıyla onu ayırma tamamına erdr,cok guzel gelın olsun kılo versın yardım et Allahım,utandırma keske dedırtme pısman etme yarabbim.aşkları sevgı ve saygıları ömür boyu bıtmesın.kımse mutluluklarını huzurlarını bozmasın..nişanlısına sadece gunduz calıscagı iş nasıp et hayırlısıyla.kız kardesıne bebegını hayırla sahlıkla kucagına almayı nasıp et.yar ve yardımcımız ol hepımızın,bu duaya amın dıyen dıllerın tum hayrlı dualrını kabul eyle gunahlarımızı af eyle yarabbım .amın amın amın

dua bitiminde:

Sübhâne rabbike rabbil izzeti ammâ yasifûn, ve selâmun alel-mürselîn, vel-hamdü lillâhi rabbil âlemîn. el- fatiha...

PamukPrensesPathem;Bir Müslümanın yanında bulunmayan din kardeşine yapacağı dua kabul olunur. Bir kimse din kardeşine hayır dua ettikçe yanında bulunan görevli bir melek ona ‘duan kabul olsun aynı şeyler sana da verilsin’ diye dua eder.” (Müslim Zikir 87 88; İbni Mâce Menâsik 5)

AÇIKLAMA:

YAPILIŞ:

1.PamukPrensesPathem..Ya erhamerrahimin, ya erhamerrahimin, ya erhamerrahimin..Allahım,sen pathemi ailesini sevdiklerini nişanlısını koru kolla,herseyın en hayırlı olanını nasıp et,pathemın asker kardesıne yardımcı ol,kolaylık ver.annesını babasını dedesını başlarından eksık etme,saglık mutluluk huzur afıyet bereket ver,imandan kurandan namazdan ayırma,pathem sana şukredıor,sen nişanlısıyla onu ayırma tamamına erdr,cok guzel gelın olsun kılo versın yardım et Allahım,utandırma keske dedırtme pısman etme yarabbim.aşkları sevgı ve saygıları ömür boyu bıtmesın.kımse mutluluklarını huzurlarını bozmasın..nişanlısına sadece gunduz calıscagı iş nasıp et hayırlısıyla.kız kardesıne bebegını hayırla sahlıkla kucagına almayı nasıp et.yar ve yardımcımız ol hepımızın,bu duaya amın dıyen dıllerın tum hayrlı dualrını kabul eyle gunahlarımızı af eyle yarabbım .amın amın amın

2-Filiz81..Ya erhamerrahimin,ya erhamerrahimin,ya erhemerrahimin... Allahım Bu mübarek kandil gününde Filiz 81 ve ailesini Gelecek her türlü kötülük ve belalardan koru,Her zaman yanlarında ol.Eşimin bir an önce kötü alışkanlıklardan kurtulmasını,Büyük oğlumun geçmişten ders almasını ve aynı hatalara düşmemesini,hayırlıysa hayırlı bir yeri tutturmasını nasip et.Küçük oğlumun da bundan sonra derslerine dört elle sarılmasını nasip et.Benide vesvselerden kurtar ibadetimi dört dörtlük yapmayı,Düşkünlere yardım etmeyi ve Kuran'ı su gibi okumamı,Eşi olmayanlara eş,Çocuğu olmayanlara çocuk,İşi olmayanlara da iş nasip et.Bizleri utandırma, cehennem azabından koru, sırat köprüsünden şimşekler gibi geçmemizi sağla Bu mübarek günlerde, sana açılan elleri, yapılan duaları,tutulan oruçları kabul amellerimizi makbul eyle AMİN..

dua bitiminde:

Sübhâne rabbike rabbil izzeti ammâ yasifûn, ve selâmun alel-mürselîn, vel-hamdü lillâhi rabbil âlemîn. el- fatiha...[/QUOTE]

Bir Müslümanın yanında bulunmayan din kardeşine yapacağı dua kabul olunur. Bir kimse din kardeşine hayır dua ettikçe yanında bulunan görevli bir melek ona ‘duan kabul olsun aynı şeyler sana da verilsin’ diye dua eder.” (Müslim Zikir 87 88; İbni Mâce Menâsik 5)

AÇIKLAMA:

YAPILIŞ:

2-Filiz81..Ya erhamerrahimin,ya erhamerrahimin,ya erhemerrahimin... Allahım Bu mübarek kandil gününde Filiz 81 ve ailesini Gelecek her türlü kötülük ve belalardan koru,Her zaman yanlarında ol.Eşimin bir an önce kötü alışkanlıklardan kurtulmasını,Büyük oğlumun geçmişten ders almasını ve aynı hatalara düşmemesini,hayırlıysa hayırlı bir yeri tutturmasını nasip et.Küçük oğlumun da bundan sonra derslerine dört elle sarılmasını nasip et.Benide vesvselerden kurtar ibadetimi dört dörtlük yapmayı,Düşkünlere yardım etmeyi ve Kuran'ı su gibi okumamı,Eşi olmayanlara eş,Çocuğu olmayanlara çocuk,İşi olmayanlara da iş nasip et.Bizleri utandırma, cehennem azabından koru, sırat köprüsünden şimşekler gibi geçmemizi sağla Bu mübarek günlerde, sana açılan elleri, yapılan duaları,tutulan oruçları kabul amellerimizi makbul eyle AMİN..
3-melissa78:ya erhamerrahimin,ya erhamerrahimin,ya erhamerrahimin,ya rab bu mübarek kandil gününün yüzü suyu hürmetine,melissa78 kulunun,esinin ve ailesinin gelmis gecmis bütün günahlarini affet,cehennemlerin cukurlardan koru,senin yolundan ayirma seytana uydurtma yarabbi,onlari verdiklerine sükredenlerden,vermediklerine sabredenlerden,ibadetini tam yapanlardan melissa78 kulunun evinde huzuru,mutlulugu,rizki,hayri,bereketi eksik eyleme yarabbi,borclarini kolaylik ödemeyi nasip et sen onlari senden baskasina muhtac etme yarab,hayirlisiyla bu hafta deneyecekleri 2.asilamada hayirli sonuclar almalarini nasip et,melissa78 kuluna saglikli hayirli imanli evlat nasip et,onada analigi taddir yarabbi,fitne düsünceli insanlarin serrinden,görünür görünmez bütün kazalardan belalardan onlari koru yarabbi,bu mübarek kandil gecesinin yüzü suyu hürmetine sana acilan bütün dualri kabul eyle yarabbi,AMIN

4-TOREDO.....Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualardabu gece arkadaşlarının duaları ile toredo kulunn dularını kabul eyle ey büyük Rabbim...Ölmüşlerimizin gelmiş geçmiş tüm günahları bu gecenin hürmetine affolsun Rabbim.Toredo kulunun ailesne sağlık huzur ver.toredo kulun en kısa zamanda hayırlısı ise nasibini bulsun YARABBİM.Sevdiklerini tüm kötülüklerden koru.Düşmanlardan uzak tut YARABİM.AMİN AMİN AMİN...

Dua bitiminde:

AÇIKLAMA:

YAPILIŞ:

3-melissa78:ya erhamerrahimin,ya erhamerrahimin,ya erhamerrahimin,ya rab bu mübarek kandil gününün yüzü suyu hürmetine,melissa78 kulunun,esinin ve ailesinin gelmis gecmis bütün günahlarini affet,cehennemlerin cukurlardan koru,senin yolundan ayirma seytana uydurtma yarabbi,onlari verdiklerine sükredenlerden,vermediklerine sabredenlerden,ibadetini tam yapanlardan melissa78 kulunun evinde huzuru,mutlulugu,rizki,hayri,bereketi eksik eyleme yarabbi,borclarini kolaylik ödemeyi nasip et sen onlari senden baskasina muhtac etme yarab,hayirlisiyla bu hafta deneyecekleri 2.asilamada hayirli sonuclar almalarini nasip et,melissa78 kuluna saglikli hayirli imanli evlat nasip et,onada analigi taddir yarabbi,fitne düsünceli insanlarin serrinden,görünür görünmez bütün kazalardan belalardan onlari koru yarabbi,bu mübarek kandil gecesinin yüzü suyu hürmetine sana acilan bütün dualri kabul eyle yarabbi,AMIN

4-TOREDO.....Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualardabu gece arkadaşlarının duaları ile toredo kulunn dularını kabul eyle ey büyük Rabbim...Ölmüşlerimizin gelmiş geçmiş tüm günahları bu gecenin hürmetine affolsun Rabbim.Toredo kulunun ailesne sağlık huzur ver.toredo kulun en kısa zamanda hayırlısı ise nasibini bulsun YARABBİM.Sevdiklerini tüm kötülüklerden koru.Düşmanlardan uzak tut YARABİM.AMİN AMİN AMİN...

5-SELCEN:ya erhamerrahimin,ya erhamerrahimin,ya erhamerrahimin...Allahım selcen kulunun günahlarını bağışla.Selcen kuluna sevdiğiyle kavuşmayı nasip et.önlerindeki engelleri aşıp birbirlerine kavuşmalarını hayırlı eyle. Rabbim selcenin ailesi sevdiğiyle evlenmesine ikna olsun, kalpleri yumuşasın,selcen de huzurlu ve mutlu bir yuva kursun, sevdiğinin ailesi ve kendi ailesiyle huzur içinde yaşasın.selcene sevdiğine hayırlı bir eş olmayı,sevdiğini de selcene hayırlı bir eş olmasını nasib et. Allahım selcen kulunu sevdiğiyle kavuştur ve kavuşma kendileri için, aileleri için,etraflarındaki herkes için hayırlı olsun. Selcen kuluna kurmak istediği yuvada sağlıklı sıhhatli,vatana-millete-dine-diyanete-imana-kurana hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasib et. sevdiğini,selceni,ailesini,sevdiğinin ailesini tüm kötülüklerden,kötü gözden,kötü sözden,kötü niyetli insanlardan koru.Allahım selcenin dayısının sıkıntılarını gider. Allahım selcenin annesinden babasından razı ol. Allahım selcenin ablasının evine huzur,mutluluk ver ablasının evladına sağlıklı sıhhatli hayırlı bi ömür ver...
Dua bitiminde:

Teheccüd namazımı kıldım.Dualarımızı da yaptım.Rabbim bütün dualarımızı da kabul eder inşallah.

teheccüd namazımı kıldım.dualarımızı da yaptım.rabbim bütün dualarımızı da kabul eder inşallah.

allah razı olsun. Kalbinde ne muradın varsa versinfilizcim.bende 4 gibi uyandm .ellerimi açtım tüm kalbimle dua ettim herkes için alah kabul etsin.yüzümüzü hep güldürsün.

allah razı olsun. Kalbinde ne muradın varsa versinfilizcim.bende 4 gibi uyandm .ellerimi açtım tüm kalbimle dua ettim herkes için alah kabul etsin.yüzümüzü hep güldürsün.

AMİN.. Bende Sabah ezanına kadar uyumadım herkese isim isim hep dua ettim.Rabbim inşallah yalvarışlarımızı dualarımızı görüp kabul etmiştir Toredo sizleri sitede niye göremiyorum merak ettim.

allah dualarını kabul etsin bu topici devam ettirdiğiniz içinde ayrıyeten tşk ederim ben katılamıyorum malesef iş youndan aklımdan çıkıp gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…