ablalarım,arkadaşlarım vs.. dualarınız da bana yer verir misiniz?bir an önce iyileşip sağlığıma ve okuluma kavuşmak istiyorum.bir derdim var köşesine rahatsızlığımı,yaşadığım olayları yazmıştım bir arkadaşımız burayı önerdi bana bende sizlerden dua bekliyorum...ne olur beni de alın aranıza hep beraber dua edelim çok zor günler yaşıyorum
hastalığımı anlatmıştım burada okuyabilirsiniz...
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...-hastaligimdertlesmeye-cok-ihtiyacim-var.html
Hayırlı günler;Toredo,Pamuk Prenses Pathem,Paytak_Paytak_Kosan_Koala,Lionessss nerelerdesiniz?Ben Topic'de yapayalnız kaldım.Sizlerin hepinizi merak ediyorum.
PamukPrensesPathem;Bir Müslümanın yanında bulunmayan din kardeşine yapacağı dua kabul olunur. Bir kimse din kardeşine hayır dua ettikçe yanında bulunan görevli bir melek ona ‘duan kabul olsun aynı şeyler sana da verilsin’ diye dua eder.” (Müslim Zikir 87 88; İbni Mâce Menâsik 5)
AÇIKLAMA:
gelin birbirimize dua edelim. tanımadığımız insanlara dua edip, onlardan dua alalım. salı günü listemizi açıp, perşembe akşamı 18.00 de kapatıyoruz. katılmak için listeyi kopyalayalım ve kendi duamızı ekleyelim. perşembe gecesi teheccüd namazı kılıp duamızı edelim. kalkamayanlar ise cuma vakti yani sela ile ezan arası duasını etsin. regl olmak katılmaya engel değildir.
YAPILIŞ:
Sübhane rabbiyel aliyyil alel vehhab
Euzubillahimineşşeytanirracîm Bismillâhirrahmânirrahîm
Elhamdülillâhi Rabbil Âlemîn Vessalâtü vesselâmü alâ seyyidinâ Muhammedin ve ala âlihi ve sahbihi ecmaîn.
Ya Erhamerrahimin Ya Erhamerrahimin Ya Erhamerrahimin
28 hazıran kandıl dua lıstesı
1.PamukPrensesPathem..Ya erhamerrahimin, ya erhamerrahimin, ya erhamerrahimin..Allahım,sen pathemi ailesini sevdiklerini nişanlısını koru kolla,herseyın en hayırlı olanını nasıp et,pathemın asker kardesıne yardımcı ol,kolaylık ver.annesını babasını dedesını başlarından eksık etme,saglık mutluluk huzur afıyet bereket ver,imandan kurandan namazdan ayırma,pathem sana şukredıor,sen nişanlısıyla onu ayırma tamamına erdr,cok guzel gelın olsun kılo versın yardım et Allahım,utandırma keske dedırtme pısman etme yarabbim.aşkları sevgı ve saygıları ömür boyu bıtmesın.kımse mutluluklarını huzurlarını bozmasın..nişanlısına sadece gunduz calıscagı iş nasıp et hayırlısıyla.kız kardesıne bebegını hayırla sahlıkla kucagına almayı nasıp et.yar ve yardımcımız ol hepımızın,bu duaya amın dıyen dıllerın tum hayrlı dualrını kabul eyle gunahlarımızı af eyle yarabbım .amın amın amın
2-Filiz81..Ya erhamerrahimin,ya erhamerrahimin,ya erhemerrahimin... Allahım Bu mübarek kandil gününde Filiz 81 ve ailesini Gelecek her türlü kötülük ve belalardan koru,Her zaman yanlarında ol.Eşimin bir an önce kötü alışkanlıklardan kurtulmasını,Büyük oğlumun geçmişten ders almasını ve aynı hatalara düşmemesini,hayırlıysa hayırlı bir yeri tutturmasını nasip et.Küçük oğlumun da bundan sonra derslerine dört elle sarılmasını nasip et.Benide vesvselerden kurtar ibadetimi dört dörtlük yapmayı,Düşkünlere yardım etmeyi ve Kuran'ı su gibi okumamı,Eşi olmayanlara eş,Çocuğu olmayanlara çocuk,İşi olmayanlara da iş nasip et.Bizleri utandırma, cehennem azabından koru, sırat köprüsünden şimşekler gibi geçmemizi sağla Bu mübarek günlerde, sana açılan elleri, yapılan duaları,tutulan oruçları kabul amellerimizi makbul eyle AMİN..
3-melissa78:ya erhamerrahimin,ya erhamerrahimin,ya erhamerrahimin,ya rab bu mübarek kandil gününün yüzü suyu hürmetine,melissa78 kulunun,esinin ve ailesinin gelmis gecmis bütün günahlarini affet,cehennemlerin cukurlardan koru,senin yolundan ayirma seytana uydurtma yarabbi,onlari verdiklerine sükredenlerden,vermediklerine sabredenlerden,ibadetini tam yapanlardan melissa78 kulunun evinde huzuru,mutlulugu,rizki,hayri,bereketi eksik eyleme yarabbi,borclarini kolaylik ödemeyi nasip et sen onlari senden baskasina muhtac etme yarab,hayirlisiyla bu hafta deneyecekleri 2.asilamada hayirli sonuclar almalarini nasip et,melissa78 kuluna saglikli hayirli imanli evlat nasip et,onada analigi taddir yarabbi,fitne düsünceli insanlarin serrinden,görünür görünmez bütün kazalardan belalardan onlari koru yarabbi,bu mübarek kandil gecesinin yüzü suyu hürmetine sana acilan bütün dualri kabul eyle yarabbi,AMIN
dua bitiminde:
amin amin kabul buyur Ya Rabbim.
Sübhâne rabbike rabbil izzeti ammâ yasifûn, ve selâmun alel-mürselîn, vel-hamdü lillâhi rabbil âlemîn. el- fatiha...
allah dualarımızı kabul etsin inş
teheccüd namazımı kıldım.dualarımızı da yaptım.rabbim bütün dualarımızı da kabul eder inşallah.
allah razı olsun. Kalbinde ne muradın varsa versinfilizcim.bende 4 gibi uyandm .ellerimi açtım tüm kalbimle dua ettim herkes için alah kabul etsin.yüzümüzü hep güldürsün.
Bir Müslümanın yanında bulunmayan din kardeşine yapacağı dua kabul olunur. Bir kimse din kardeşine hayır dua ettikçe yanında bulunan görevli bir melek ona ‘duan kabul olsun aynı şeyler sana da verilsin’ diye dua eder.” (Müslim Zikir 87 88; İbni Mâce Menâsik 5)
AÇIKLAMA:
gelin birbirimize dua edelim. tanımadığımız insanlara dua edip, onlardan dua alalım. salı günü listemizi açıp, perşembe akşamı 18.00 de kapatıyoruz. katılmak için listeyi kopyalayalım ve kendi duamızı ekleyelim. perşembe gecesi teheccüd namazı kılıp duamızı edelim. kalkamayanlar ise cuma vakti yani sela ile ezan arası duasını etsin. regl olmak katılmaya engel değildir.
YAPILIŞ:
Sübhane rabbiyel aliyyil alel vehhab
Euzubillahimineşşeytanirracîm Bismillâhirrahmânirrahîm
Elhamdülillâhi Rabbil Âlemîn Vessalâtü vesselâmü alâ seyyidinâ Muhammedin ve ala âlihi ve sahbihi ecmaîn.
Ya Erhamerrahimin Ya Erhamerrahimin Ya Erhamerrahimin
7 temmuz persembe gecesi duasi
1-melissa78:ya erhamerrahimin,ya erhamerrahimin,ya erhamerrahimin,ya rabbi melissa78 kulunun,esinin ve ailesinin gecmis bütün günahlarini bagisla,affet,senin yolundan ayirma seytana uydurtma,senin yolundan ayirma yarabbi,sen onlari dogru yoldan gidenlerden eyle ya rabbi,hayirlisiyla borclarindan tez zamanda kurtulmayi nasip et,kolaylikla ödetmeyi nasip et yarabbi,hayirlisiyla esinin yeni basladigi isten kalmasini nasip et ya resulallah,evinde huzuru,mutlulugu,rizki,hayri,bereketi,sagligi eksik etme yarabbi,sen melissa78 kulunu ve esini verdiklerine sükredenler,vermediklerine sabredenlerden eyle yarab,gectigimiz cuma ve cumartesi denedikleri asilamadan hayirlisiyla hayirli sonuc almalarini,eli ayagi düzgün saglikli sihhatli hayirlisiyla hayirli evlatlar nasip et yarabbi,analik duygusunu melissa78 kulunada tadmayi nasip et yarabbi,fitne düsünceli insanlarin serrinden,görünür görünmez bütün kötülüklerden sen onlari koru yarabbi,su mübarek 3 aylarin yüzü suyu hürmetine bu gece sana dau edenlerin tüm kullarin duasini kabul eyle yarabbi AMIN AMIN AMIN:
dua bitiminde: amin amin kabul buyur Ya Rabbim.
Sübhâne rabbike rabbil izzeti ammâ yasifûn, ve selâmun alel-mürselîn, vel-hamdü lillâhi rabbil âlemîn. el- fatiha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?