• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

ALLAH izin verirse inşallah bende bundan böyle aranızda olmak istiyorum Bunca zaman niye göremedim ki?

Dualarınızı bekliyoruz.ne kadar çok kişi olursak bu mubarek gecede dualarımız daha makbul olur..inşallah kalplerimizden gecenler bu gece hürmetine gerçekleşecek..aminnnn

duamı ettim şimdiden kızlar, gece giremem internete...
Fetih suresi okudum ve duaları okudum...
Rabbim ins kabul etsin,grimsi cok güzel söylemiş, "Rabbim hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eylesin" ben de buna bişey eklemek istiyorum, "Rabbim inş gönlümüzde olanı da hakkımızda hayırlı eylesin...." hayırlı kandiller canlarım..
bundan sonra ben de ins sizinleyim...

Duamı bitirdim ve uyuyorum birazdan.
Allah tüm dua edenlerin dualarını hayırlısıysa kabul etsin inşallah.
İyi geceler hepinizden Allah razı olsun.

Bende ettim duamı inşAllah hepimizin duaları hayırlısıyla kabul olur.

Tekrardan hayırlı kandiller. :)

ne guzel lısteye katılım olmus ben kımse yoktur dıye umıtsız gelmıstım
bugun oruca nıyet ettım 16.00 da bozuldu orucum
bırazdan yatmadan duamızı edıcem
hakkınızı helal edın esmaul husna okuyp dua edıcem

Gece 3 te uyandım.namazımı kıldım herkesin duasını dileğini sindire sindire okuyum.niyazda bulundum.Rabbimiz tüm dularımızı kabul eder İnşALLAH....

Yarabbi Yarabbi Yarabbi Sen herşeyi bilen görensin senin herşeye gücün yeter Bu mübarek günlerde sana açılan elleri, yapılan duaları,tutulan oruçları,kılınan namazları kabul eyle boş çevirme. herkese sağlık,sıhhat, huzur, mutluluk,afiyet, Kalplerimize serinlik ver Sınavlara girecek çocuklarımıza zihin açıklığı nasip et Allah sizlerin huzurunda; Benim oğlumu da yaptığı hatalardan ders almasını kötü alışkanlıklarını bırakmasını, gireceği sınavlarda hayırlıysa hayırlı bir yeri kazanmasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum. AMİN.

kızlar ben de dua etmek istiyorum siz kardeşlerime aynı şekilde sizinde bana dua etmenizi rica ediyorum.. listeye beni de ekler misiniz? bir de biraz anlatırmısınsız nasıl yapıyorsunuz bu duayı yani belirlediğiniz bir dua var mı yoksa içinden ne geliyorsa ad, nik dile getirerek mi dua ediyorsunuz? duayı ederken gerçek isminizle mi yoksa nikinizle mi dua ediyorsunuz (umarım anlatabilmişimdir derdimi:D önemli olan niyet ama belki ismiyle dua etmemizi isteyen arkadaşlar vardır diye soruyorum ) duaya her kulun ihtiyacı olduğu gibibnmde dualarınıza çok ihtiyacım var. bu mesajımı okuyup candan dualarıma amin demenizi o kadar çok istiyorumki...

(hayırlı bir eş istiyorum Yüce Allah'tan hayırlı bir yuva kurmak, hayırlı evlatlar yetiştirmek. ailemin acısını göstermesin Yüce Allah'ım.. imanlı, hayırlı, uzun bir ömür sevdiklerimle annemle babamla kardeşlerimle geçirmeyi nasip etsin.. )

Ellerinizi semaya yükseltip Allah'a yalvarıp istediğiniz herşeyi Rabbim hakkınızda hayırlı eyleyip tez zamanda versin inş. dertlerimize derman versin inş Rabbim hepimizin..

çoçuğu olmayana hayırlı bir evlat, yuvasında huzursuzluğu olana huzurlu yuva, maddi sıkıntısı olana ferahlama, sevdiğinden ayrılana ya da uzakta olana tez zamnda hayırlısıyla tekrr barışmayı, kavuşmayı nasip et, zor şartlarda çalışan polislerimize, askerlerimize, işçilerimize, memurlarımıza sabır, kolaylık ver onları bütün kötülüklerden koru.. sınava girecek bütün kardeşlerimize hayırlı okullar, atamalar nasip et.. hastalarımıza şifalar ver..

ve şuan yazamadığım bir dileğiniz varsa Rabbim tez zamnda hayrlısıyla nasip etsin size.. AMİN.. Allah'ın rahmeti eksik olmasın üstümüzden.. Allah'a emanet olun..

Son düzenleme:
salı günü listeyi açıyorum kızlar bakalım melekler perşembe gecesi bizi görüp dularımızı kabul ettirebilceklermi?biraz safca gelebilir bu tür dilekler ama burdan bir arkadaşçocuk sahibi olamıyordu.1 ay sonraya hamile kalmıştı..ayetlerde ve hadislerde bile belirtilmiş kulun kula duası..Bende sizlerin ve kendimi duasını kabul olmasını o kadar çok istiyorum.İnşALLAH herkes güzel haberlerini burdan verebilcek.

salı günü listeyi açıyorum kızlar bakalım melekler perşembe gecesi bizi görüp dularımızı kabul ettirebilceklermi?biraz safca gelebilir bu tür dilekler ama burdan bir arkadaşçocuk sahibi olamıyordu.1 ay sonraya hamile kalmıştı..ayetlerde ve hadislerde bile belirtilmiş kulun kula duası..Bende sizlerin ve kendimi duasını kabul olmasını o kadar çok istiyorum.İnşALLAH herkes güzel haberlerini burdan verebilcek.

tamam canım inş bekliyoruz listeyi açmanı... :71:

Bir Müslümanın yanında bulunmayan din kardeşine yapacağı dua kabul olunur. Bir kimse din kardeşine hayır dua ettikçe yanında bulunan görevli bir melek ona ‘duan kabul olsun aynı şeyler sana da verilsin’ diye dua eder.” (Müslim Zikir 87 88; İbni Mâce Menâsik 5)

AÇIKLAMA:
gelin birbirimize dua edelim. tanımadığımız insanlara dua edip, onlardan dua alalım. salı günü listemizi açıp, perşembe akşamı 18.00 de kapatıyoruz. katılmak için listeyi kopyalayalım ve kendi duamızı ekleyelim. perşembe gecesi teheccüd namazı kılıp duamızı edelim. kalkamayanlar ise cuma vakti yani sela ile ezan arası duasını etsin. regl olmak katılmaya engel değildir.

YAPILIŞ:
Sübhane rabbiyel aliyyil alel vehhab
Euzubillahimineşşeytanirracîm Bismillâhirrahmânirrahîm
Elhamdülillâhi Rabbil Âlemîn Vessalâtü vesselâmü alâ seyyidinâ Muhammedin ve ala âlihi ve sahbihi ecmaîn.
Ya Erhamerrahimin Ya Erhamerrahimin Ya Erhamerrahimin

09 hazıran persembe dua lıstesı

1-TOREDO....ALLAHIM TOREDO KULUNA BU GECİCİ DÜNYA HAYATINDA SAĞLIK HUZUR VE HAYIRLI BİR YUVA NASİP ET.KÖTÜLÜKLERDEN DOST GÖRÜNEN KÖTÜLERDEN UZAK TUT..TOREDO KULUN VERDİKLERİN İÇİN SANA ŞÜKREDİYOR.SEN GEÇMİŞİ ARATMA YARABBİM.AİLESİNİDE KORU.ERKEK KARDEŞİNE HAYIRLI İŞ NASİP EYLE.VE BU DUAYA KATILAN TÜM ARKADAŞLARIN DUALARINI KABUL EYLE
KENZUL DUASI HÜRMETİNE.HERKESİ CENNETTİNE KABUL BUYUR.AMİNNNN

dua bitiminde:

amin amin kabul buyur Ya Rabbim.
Sübhâne rabbike rabbil izzeti ammâ yasifûn, ve selâmun alel-mürselîn, vel-hamdü lillâhi rabbil âlemîn. el- fatiha...

Bir Müslümanın yanında bulunmayan din kardeşine yapacağı dua kabul olunur. Bir kimse din kardeşine hayır dua ettikçe yanında bulunan görevli bir melek ona ‘duan kabul olsun aynı şeyler sana da verilsin’ diye dua eder.” (Müslim Zikir 87 88; İbni Mâce Menâsik 5)

AÇIKLAMA:
gelin birbirimize dua edelim. tanımadığımız insanlara dua edip, onlardan dua alalım. salı günü listemizi açıp, perşembe akşamı 18.00 de kapatıyoruz. katılmak için listeyi kopyalayalım ve kendi duamızı ekleyelim. perşembe gecesi teheccüd namazı kılıp duamızı edelim. kalkamayanlar ise cuma vakti yani sela ile ezan arası duasını etsin. regl olmak katılmaya engel değildir.

YAPILIŞ:
Sübhane rabbiyel aliyyil alel vehhab
Euzubillahimineşşeytanirracîm Bismillâhirrahmânirrahîm
Elhamdülillâhi Rabbil Âlemîn Vessalâtü vesselâmü alâ seyyidinâ Muhammedin ve ala âlihi ve sahbihi ecmaîn.
Ya Erhamerrahimin Ya Erhamerrahimin Ya Erhamerrahimin

09 hazıran persembe dua lıstesı

1-TOREDO....ALLAHIM TOREDO KULUNA BU GECİCİ DÜNYA HAYATINDA SAĞLIK HUZUR VE HAYIRLI BİR YUVA NASİP ET.KÖTÜLÜKLERDEN DOST GÖRÜNEN KÖTÜLERDEN UZAK TUT..TOREDO KULUN VERDİKLERİN İÇİN SANA ŞÜKREDİYOR.SEN GEÇMİŞİ ARATMA YARABBİM.AİLESİNİDE KORU.ERKEK KARDEŞİNE HAYIRLI İŞ NASİP EYLE.VE BU DUAYA KATILAN TÜM ARKADAŞLARIN DUALARINI KABUL EYLE
KENZUL DUASI HÜRMETİNE.HERKESİ CENNETTİNE KABUL BUYUR.AMİNNNN

2.PamukPrensesPathem..Ya erhamerrahimin, ya erhamerrahimin, ya erhamerrahimin..Allahım,sen pathemi ailesini sevdiklerini nişanlısını koru kolla,herseyın en hayırlı olanını nasıp et,pathemın asker kardesıne yardımcı ol,kolaylık ver.annesını babasını dedesını başlarından eksık etme,saglık mutluluk huzur afıyet bereket ver,imandan kurandan namazdan ayırma,pathem sana şukredıor,sen nişanlısıyla onu ayırma tamamına erdr,utandırma keske dedırtme pısman etme yarabbim.aşkları sevgı ve saygıları ömür boyu bıtmesın.nişanlısına sadece gunduz calısmasını nasıp et hayırlısıyla.kız kardesıne hayırlı sahlıklı evlat nasıp et.yar ve yardımcımız ol hepımızın,bu duaya amın dıyen dıllerın tum hayrlı dualrını kabul eyle gunahlarımızı af eyle yarabbım .amın amın amın

dua bitiminde:

amin amin kabul buyur Ya Rabbim.
Sübhâne rabbike rabbil izzeti ammâ yasifûn, ve selâmun alel-mürselîn, vel-hamdü lillâhi rabbil âlemîn. el- fatiha...

Allah dualarınızı kabul etsin inşallah kalbinizdekini hayatınıza versin bende sizler için dua etmek istiyorum sizde benim bu sıkıntılı günlerimde benim için dua ederseniz çok mutlu olurum alllaha emanet olun allah yardımcımız olsun....

Back