• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

images

Hayırlı Kandiller..

kızlar bu topiği yeni gördüm benimde duaya ihtiyacım var büyük bi sınav atlattım benim için ve sınırda bir puan aldım lütfen dualarnızı eksik etmeyin:16: allah hepimizin dualarını kabul etsin inş

Bir Müslümanın yanında bulunmayan din kardeşine yapacağı dua kabul olunur. Bir kimse din kardeşine hayır dua ettikçe yanında bulunan görevli bir melek ona ‘duan kabul olsun aynı şeyler sana da verilsin’ diye dua eder.” (Müslim Zikir 87 88; İbni Mâce Menâsik 5)

AÇIKLAMA:
gelin birbirimize dua edelim. tanımadığımız insanlara dua edip, onlardan dua alalım. salı günü listemizi açıp, perşembe akşamı 18.00 de kapatıyoruz. katılmak için listeyi kopyalayalım ve kendi duamızı ekleyelim. perşembe gecesi teheccüd namazı kılıp duamızı edelim. kalkamayanlar ise cuma vakti yani sela ile ezan arası duasını etsin. regl olmak katılmaya engel değildir.

YAPILIŞ:
Sübhane rabbiyel aliyyil alel vehhab
Euzubillahimineşşeytanirracîm Bismillâhirrahmânirrahîm
Elhamdülillâhi Rabbil Âlemîn Vessalâtü vesselâmü alâ seyyidinâ Muhammedin ve ala âlihi ve sahbihi ecmaîn.
Ya Erhamerrahimin Ya Erhamerrahimin Ya Erhamerrahimin

11 AĞUSTOS dua lıstesı

1--TOREDO....ALLAHIM ŞU MUBAREK AYIN HÜRMETİNE YAPTIĞIMIZ İBADETLERİMİ KABUL EYLE.TOREDO KULUNA HELAL SÜT EMMİŞ BİRİNİ NASİP EYLE.İŞİNDE BAŞARI İHSAN EYLE.KİMSEYE MUHTAÇ ETME.ANNESİNE KARDEŞİNE DİLARASINA SAĞLIK SIHHAT HUZUR VER YARAB.BURDA DERTLİ OLAN KARDEŞLERİMİZE DERDİNE DERMAN LOL.AMİNNN

Bir Müslümanın yanında bulunmayan din kardeşine yapacağı dua kabul olunur. Bir kimse din kardeşine hayır dua ettikçe yanında bulunan görevli bir melek ona ‘duan kabul olsun aynı şeyler sana da verilsin’ diye dua eder.” (Müslim Zikir 87 88; İbni Mâce Menâsik 5)

AÇIKLAMA:
gelin birbirimize dua edelim. tanımadığımız insanlara dua edip, onlardan dua alalım. salı günü listemizi açıp, perşembe akşamı 18.00 de kapatıyoruz. katılmak için listeyi kopyalayalım ve kendi duamızı ekleyelim. perşembe gecesi teheccüd namazı kılıp duamızı edelim. kalkamayanlar ise cuma vakti yani sela ile ezan arası duasını etsin. regl olmak katılmaya engel değildir.

YAPILIŞ:
Elhamdülillâhi Rabbil Âlemîn Vessalâtü vesselâmü alâ seyyidinâ Muhammedin ve ala âlihi ve sahbihi ecmaîn.

11 AĞUSTOS dua lıstesı

1--TOREDO....ALLAHIM ŞU MUBAREK AYIN HÜRMETİNE YAPTIĞIMIZ İBADETLERİMİ KABUL EYLE.TOREDO KULUNA HELAL SÜT EMMİŞ BİRİNİ NASİP EYLE.İŞİNDE BAŞARI İHSAN EYLE.KİMSEYE MUHTAÇ ETME.ANNESİNE KARDEŞİNE DİLARASINA SAĞLIK SIHHAT HUZUR VER YARAB.BURDA DERTLİ OLAN KARDEŞLERİMİZE DERDİNE DERMAN LOL.AMİNNN

2-Suskun....Allahım Bu mübarek günlerde yaptığımız duaları geri çevirme. Kabul eyle. Suskun _sultan rumuzlu kuluna Hayırlı kazançlar nasip et. Helal süt emiş ela gözlü yari ile arasındaki anlaşmazlık ,iletişimsizlik giderilsin. Allah seven kullarını ayırmasın hayırlı yazılar yazsın. Hayırlı yuvalar nasip etsin suskun kulu ile ela gözlü yari için tez vaktte haberleşme imkanı olsun.Allah suskun sultan rumuzlu kulunu sevdiğinden ayırmasın. Ailesine karşı savunduğu adam hata yapmasın. Allah gönlünden geçirdiği tüm güzellikleri kabul etsin. Saflık dolu olan kız artık silkinsin. Kendine gelsin açsın gözünü... Allahım sen bizim günahlarımızı affet. Yaptığımız hatalardan ders aldık,Tekrarını yapmamak nasip et. Bekar olan arkadaşlarımıza hayırlı yuvalar nasip et. Dertlerimize deva ol ya rabbim. Annesine ,babasına abisine ve sevdiklerine dirlik düzenlik ver. İnancımızdan inandıklarımızdan emin eyle.. Şüpheye düşürme..AMİn.

]Bir Müslümanın yanında bulunmayan din kardeşine yapacağı dua kabul olunur. Bir kimse din kardeşine hayır dua ettikçe yanında bulunan görevli bir melek ona ‘duan kabul olsun aynı şeyler sana da verilsin’ diye dua eder.” (Müslim Zikir 87 88; İbni Mâce Menâsik 5)

AÇIKLAMA:

YAPILIŞ:

15 AĞUSTOS dua lıstesı

2-
-Suskun....Allahım Bu mübarek günlerde yaptığımız duaları geri çevirme. Kabul eyle. Suskun _sultan rumuzlu kuluna Hayırlı kazançlar nasip et. Helal süt emiş ela gözlü yari ile arasındaki anlaşmazlık ,iletişimsizlik giderilsin. Allah seven kullarını ayırmasın hayırlı yazılar yazsın. Hayırlı yuvalar nasip etsin. suskun kulu ile ela gözlü yari için tez vaktte haberleşme imkanı olsun.Allah suskun sultan rumuzlu kulunu sevdiğinden ayırmasın. Ailesine karşı savunduğu adam hata yapmasın. Allah gönlünden geçirdiği tüm güzellikleri kabul etsin. Saflık dolu olan kız artık silkinsin. Kendine gelsin açsın gözünü... Allahım sen bizim günahlarımızı affet. Yaptığımız hatalardan ders aldık,Tekrarını yapmamak nasip et. Bekar olan arkadaşlarımıza ve susukun kuluna hayırlı yuvalar nasip et. suskun sultan kuluna ve tüm dua edip ellerini açan burdaki kullarının Dertlerimize deva ol ya rabbim. suskun rumuzlu kulunun Annesine, babasına abisine ve sevdiklerinesağlık sıhhat afiyet ver Dualarını kabul et. İnancımızdan inandıklarımızdan emin eyle.. Şüpheye düşürme...
Tuttuğumuz oruçları kabul eyle.AMİn
.

Son düzenleme:
beyninizdeki düşüncelerden uzaklaşmak için

Bismillahirrahmanirrahim....
1-Hamd, gökleri ve yeri yaratan, karanlıkları ve aydınlığı var eden Allah'a mahsustur. Böyle iken inkar edenler başka şeyleri Rablerine denk tutuyorlar.2. O öyle bir Rab'dır ki, sizi çamurdan yaratmış, sonra (her birinize) bir ecel tayin etmiştir. (Kıyametin kopması için) belirlenmiş bir ecel de onun katındadır. Siz ise hâlâ şüphe ediyorsunuz.
3. Halbuki O, göklerde de Allah'tır, yerde de. Sizin gizlinizi de bilir, açığa vurduğunuzu da. Sizin daha ne kazanacağınızı da bilir.

besmele ....1-Elehümdü lillahillezı halekas semavati vel erda ve cealez zulümati ven nur sümmellezıne keferu bi rabbihim ya'dilun . 2-Hüvellezı halekaküm min tıynin sümme kada ecela ve ecelüm müsemmen ındehu sümme entüm temterun 3. Ve hüvellahü fis semavati ve fil ard ya'lemü sirraküm ve cehraküm ve ya'lemü ma teksibun.

ilkkez görüyorum bu sayfayı ne güzel şeyler yazmışsınız rabbim hepinizin duasını kabul etsin içindede benim duamı inşallah bu sayfayı artık takip ediceğim.

Arkadaşlar sizde kendi duanızı yazıp ekleyebilirsiniz... Alıntı yapıp kopyalıyorsunuz dua edilen kısın sonuna kendi duanızı yapıştırıyorsunuz..
siz duanızı yazın yardım isteyenlere yardımcı olalım..toredo ve ben sorularınıza cvp verebiliriz...

dua yazarken rumuzlarınızıda yazarak okuyana kolaylık olacak şekilde yazmanızı tavsiye ederiz...

ya ne kadar güzel bi topik daha yeni gördüm allah razı olsun bu sayfayı açanlardan ne muradları varsa versin inşallah kenzül arş duasını bende okuyorum inşallqh allahım kabul eder ben çocuğumuz olmasını çok istiyorum allahım tez zamanda hayırlısından isteyen herkeze versin bu sayfada olan herkezin ne istediği varsa aklından ne geçiyorsa allahım tez zamanda hayırlısından versin inşllah

ben şimdiye kadar niye görmemişim bu topiği..Allah'ım dua eden herkesin dularını kabul etsin inşallah

18.AĞUSTOS PERŞEMBE GECESİ DUA LİSTEMİZ;

BU ARADA BU GECE 17 AĞUSTOSTA DEPREMDE HATALARINI KAYBETMİŞ OLAN MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZEDE OKUYALIM BİRER FATİHA...

]Bir Müslümanın yanında bulunmayan din kardeşine yapacağı dua kabul olunur. Bir kimse din kardeşine hayır dua ettikçe yanında bulunan görevli bir melek ona ‘duan kabul olsun aynı şeyler sana da verilsin’ diye dua eder.” (Müslim Zikir 87 88; İbni Mâce Menâsik 5)

AÇIKLAMA:

YAPILIŞ:

15 AĞUSTOS dua lıstesı

2--Suskun....Allahım Bu mübarek günlerde yaptığımız duaları geri çevirme. Kabul eyle. Suskun _sultan rumuzlu kuluna Hayırlı kazançlar nasip et. Helal süt emiş ela gözlü yari ile arasındaki anlaşmazlık ,iletişimsizlik giderilsin. Allah seven kullarını ayırmasın hayırlı yazılar yazsın. Hayırlı yuvalar nasip etsin. suskun kulu ile ela gözlü yari için tez vaktte haberleşme imkanı olsun.Allah suskun sultan rumuzlu kulunu sevdiğinden ayırmasın. Ailesine karşı savunduğu adam hata yapmasın. Allah gönlünden geçirdiği tüm güzellikleri kabul etsin. Saflık dolu olan kız artık silkinsin. Kendine gelsin açsın gözünü... Allahım sen bizim günahlarımızı affet. Yaptığımız hatalardan ders aldık,Tekrarını yapmamak nasip et. Bekar olan arkadaşlarımıza ve susukun kuluna hayırlı yuvalar nasip et. suskun sultan kuluna ve tüm dua edip ellerini açan burdaki kullarının Dertlerimize deva ol ya rabbim. suskun rumuzlu kulunun Annesine, babasına abisine ve sevdiklerinesağlık sıhhat afiyet ver Dualarını kabul et. İnancımızdan inandıklarımızdan emin eyle.. Şüpheye düşürme...
Tuttuğumuz oruçları kabul eyle.AMİn.

Back