- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
selam arkadaşlar bu dua etmeyi nasıl yapıyorsunuz anlayamadım biri bana açıklayabilirmii. bende katılmak istiyorum eğer müsadeniz olursa..
Arkadaşlar sabah 11'den beri Alıntı ile cevaplaya tıklayıp kendi dua'mı sizlerin dualarının altına düzgün bir şekilde yazdım, cevapla dediğimde; mesaj aralığı çok kısa, en az 15 karakter yazmalısın yazıyordu fakat bir türlü ön sayfaya yükleyemedim çocuklarda uğraştılar ama olmadı ancak böyle yapabildim Böyle olduğu için sizlerden özür diliyorum.Bana nasıl yükleneceğini öğretirseniz sevinirim.Allah sizlerden razı olsun.
özelden yazdım canım...
ablalarım,arkadaşlarım vs.. dualarınız da bana yer verir misiniz?bir an önce iyileşip sağlığıma ve okuluma kavuşmak istiyorum.bir derdim var köşesine rahatsızlığımı,yaşadığım olayları yazmıştım bir arkadaşımız burayı önerdi bana bende sizlerden dua bekliyorum...ne olur beni de alın aranıza hep beraber dua edelim çok zor günler yaşıyorum
hastalığımı anlatmıştım burada okuyabilirsiniz...
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...-hastaligimdertlesmeye-cok-ihtiyacim-var.html
Dualarımda sana da yer vereceğim, inşallah eskisinden daha sağlıklı olur da,okuluna bir an önce dönüp bitirirsin AMİN
bana da özelden yazar mısın canım? teşekkür ederim...
duaları nasıl yaptığınız hakkında bir bilgim :26:yok anlatırsanız sevinirim bende dua etmek istiyorum sizlerde bana dua edin
benim duam:...
lionesss(elif):Allahım... bir an önce beni bu hastalıktan kurtar yarabbim,daha beter hastalıklardan koru bu hastalıktanda kurtar,okuluma gitmeyi ve sonunda okulumu bitirip öğretmen olmayı nasip eyle yarabbim amin...
biraz inceledim sanırım bu tarz yapıyorsunuz yanlışsada anlatın bana...benim de duam bu umarım benide unutmazsınız
canım benim... cok üzülmüştüm ve aklıma burası geldi... birbirimize dua etmemiz ins faydalı olacak, Rabbimin de rahmetini tecelli ettirecektir...
duanı 3.kişinin dilinden yazarsan yani ki "Allahım sen elif kuluna şifa ver" gibi....
ara ara dua listesi açılıyor, bu listeye de duani eklediğinde duaya katılmış oluyorsun.... inş buradan da dua edelim sana.... sen de dediğim gibi bol bol YA ŞAFİ çek....
Allah yardımcın olsun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?