kimse yokmuuuuuuuu
Kusura bakma Derin 2, yanlış alıntı yapmışım. Senin de hayırlı olsun tedavin. İnşallah güzel haberlerini okuruz buradan.
allah razı olsun canım yazıyorumderyacım bir tanede ben alayım...
Allah' (cc) yüzünü güldürsün...
Sorun yok ama bebegım olmuyor 500 yasın
--------------------------------------------------------------------------------
Canlarım 6 yıllık evlıyım hıc bır sorunumuz yok tup bebek dahı denedık ama bebegım olmuyor cevremdekıler 500 yasın okut dedıder bır kısı bır yasın okuyacak benım nıyetıme okurmusunuz Allah rızası ıcın ınanın 500 kısı bulmak zor Allah hepınızden razı olsun gun olarakda 15 gun ıcınde
YASINI i okumadan once niyet ederken adim derya hayirlisiyla evladi olmasi icin niyet edersiniz
amınnn canım senıde yazıyorum
kızlar bnde bılıosunuz cocuk sahıbı olmaya calısan bırıyım
bugun tup bebek ıcın ılk adımı attık
ne olursunuz dularınızda benıde unutmayın
ALLH RAZI OLSUN.........
--------------------------------------------------------------------------------
Canlarım 6 yıllık evlıyım hıc bır sorunumuz yok tup bebek dahı denedık ama bebegım olmuyor cevremdekıler 500 yasın okut dedıder bır kısı bır yasın okuyacak benım nıyetıme okurmusunuz Allah rızası ıcın ınanın 500 kısı bulmak zor Allah hepınızden razı olsun gun olarakda 15 gun ıcınde
YASINI i okumadan once niyet ederken adim derya hayirlisiyla evladi olmasi icin niyet edersiniz
allah yüzünüzü güldürsün inş.. kucağınızı boş bırakmasın emekleriniz boş gitmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?