• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

esracım
her gün yasin okumaya gayret ediyorum zaten.
ben de senin için dua edenlerdenim. bu geceden iki yasin okudum Allahım kabul ederse.
rabbim cennet kokulu bir melek nasip etsin kucağına, sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

duamı ettim bu arada, Hepinizden Allah razı olsun.
Rabbim Dualarımızı, ibadetlerimizi bu gecenin hürmetine kabul buyurur inşallah

allh razı olsun canım

heonız hakkınızı helal edın

Şimdiden Hayırlı cumalar.
Listeyi açamadık ama gönlümüzden geçen duaları edelim inşallah.

Rabbim bizlere iki cihanda sağlık ve afiyet versin, hasta olan, ağrıdan, sızıdan Rabbine sığınan, şifa bekleyen kullarına şifa için hayırlı sebepler yaratsın inşallah. O hayırlı sebepleri de kolaylıkla bulmayı nasip etsin. Rabbim her birimizin ailesindeki hastalara şifalar, evlerine bereket, iyi geçim, helalinden bol kazançlar, mutluluk, sağlık, sıhhat versin. İşi olmayanlara hayırlı iş kapılarını açsın inşallah. Gönlümüzden geçenleri eğer hakkımızda hayırlı ise yakınlaştırsın, kalplerimizi ısıtsın. Hakkımızda hayırlı olmayanları da bizden uzaklaştırsın, kalplerimize soğukluk versin.
Rabbim mübarek cuma gecesinin hürmetine, bereket, huzur, sağlık ve afiyet, gönül ferahlığı ve cumanın ertesi sabahına günahsız uyanmayı nasip etsin inşallah.
Amin.Amin.Amin.

Hayırlı Cumalar, Rabbim bu gün hayırlılarla karşılaştırsın.

Şimdiden Hayırlı cumalar.
Listeyi açamadık ama gönlümüzden geçen duaları edelim inşallah.

Rabbim bizlere iki cihanda sağlık ve afiyet versin, hasta olan, ağrıdan, sızıdan Rabbine sığınan, şifa bekleyen kullarına şifa için hayırlı sebepler yaratsın inşallah. O hayırlı sebepleri de kolaylıkla bulmayı nasip etsin. Rabbim her birimizin ailesindeki hastalara şifalar, evlerine bereket, iyi geçim, helalinden bol kazançlar, mutluluk, sağlık, sıhhat versin. İşi olmayanlara hayırlı iş kapılarını açsın inşallah. Gönlümüzden geçenleri eğer hakkımızda hayırlı ise yakınlaştırsın, kalplerimizi ısıtsın. Hakkımızda hayırlı olmayanları da bizden uzaklaştırsın, kalplerimize soğukluk versin.
Rabbim mübarek cuma gecesinin hürmetine, bereket, huzur, sağlık ve afiyet, gönül ferahlığı ve cumanın ertesi sabahına günahsız uyanmayı nasip etsin inşallah.
Amin.Amin.Amin.

Hayırlı Cumalar, Rabbim bu gün hayırlılarla karşılaştırsın.

Günün Hadisi Ve Ayeti 24 Eylül, 08:32 Yanıtla • Şikayet Et
GÜNÜN HADİSİ ŞERİFİ

“Bir topluluk Allah’ı zikretmek üzere bir araya gelirse melekler onların etrafını sarar; Allah’ın rahmeti onları kaplar; üzerlerine sekînet iner ve Allah Teâlâ onları yanında bulunanlara över.”

Sorun yok ama bebegım olmuyor 500 yasın

--------------------------------------------------------------------------------

Canlarım 6 yıllık evlıyım hıc bır sorunumuz yok tup bebek dahı denedık ama bebegım olmuyor cevremdekıler 500 yasın okut dedıder bır kısı bır yasın okuyacak benım nıyetıme okurmusunuz Allah rızası ıcın ınanın 500 kısı bulmak zor Allah hepınızden razı olsun gun olarakda 15 gun ıcınde
YASINI i okumadan once niyet ederken adim derya hayirlisiyla evladi olmasi icin niyet edersiniz

canım actıgım konu kapatılmasaydı baya okunurdu ınsanlar burda zor gorurler kadınlar kulubune yakıstıramadım bır derdım vardı onuda kılıtledı
songül abla kilitledi ama onun elinde olan bişey değil ki. yasak yani. çok rağbet gören topiclere mesaj yaz buraya yönlendir, inşallah toparlanır. ben ekim topiğine yazdım inşallah katılan olur.

deryacıgım ben okurum n zaman okumam lazım bu aksam okuyayım mı?
rabbım gonlunun muradını versın canım..

cnm dua siteleri var bi araştır netten istersen. dua grupları var okuyorlar birbirleri için sürekli .daha kolay toparlarsın o şekilde. allah kabul etsin inşallahhhh.

tamam canım 1 tane yasin mi okuyacam ...
ama ben bişey anlamadım kiiikime ne okucam mafoldumben
deryanın hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi olması için dua edip 1 Yasin okuyacaksın canım.
yazdım ya öbür topiğe :)
böyle 500 kişi Yasin okuyacak 15 gün içinde tamamlanacak inşallah.
bizim de bi nebze katkımız olacak.

selam kızlar ama ben anlamadım kime ne için ne okuycaz yardımcı olurmusunuz geriye dönük biraz baktım ama anlayamadım.

Elimden gelen birşey olursa bende yardım etmeye çalışırım.

Sorun yok ama bebegım olmuyor 500 yasın

--------------------------------------------------------------------------------

Canlarım 6 yıllık evlıyım hıc bır sorunumuz yok tup bebek dahı denedık ama bebegım olmuyor cevremdekıler 500 yasın okut dedıder bır kısı bır yasın okuyacak benım nıyetıme okurmusunuz Allah rızası ıcın ınanın 500 kısı bulmak zor Allah hepınızden razı olsun gun olarakda 15 gun ıcınde
YASINI i okumadan once niyet ederken adim derya hayirlisiyla evladi olmasi icin niyet edersiniz

Back