link verir misin canım?cnm dua siteleri var bi araştır netten istersen. dua grupları var okuyorlar birbirleri için sürekli .daha kolay toparlarsın o şekilde. allah kabul etsin inşallahhhh.
canım derya arkadaşımızın bebeğinin olması için 1 Yasin okuyoruz.selam kızlar ama ben anlamadım kime ne için ne okuycaz yardımcı olurmusunuz geriye dönük biraz baktım ama anlayamadım.
Elimden gelen birşey olursa bende yardım etmeye çalışırım.
canım yardımlarım ıcın allah razı olsunnnn
link verir misin canım?
Canım derya arkadaşımızın bebeğinin olması için 1 yasin okuyoruz.
Katılmak istersen bildir olur mu?
Sorun yok ama bebegım olmuyor 500 yasın
--------------------------------------------------------------------------------
Canlarım 6 yıllık evlıyım hıc bır sorunumuz yok tup bebek dahı denedık ama bebegım olmuyor cevremdekıler 500 yasın okut dedıder bır kısı bır yasın okuyacak benım nıyetıme okurmusunuz Allah rızası ıcın ınanın 500 kısı bulmak zor Allah hepınızden razı olsun gun olarakda 15 gun ıcınde
YASINI i okumadan once niyet ederken adim derya hayirlisiyla evladi olmasi icin niyet edersiniz
canım derya arkadaşımızın bebeğinin olması için 1 Yasin okuyoruz.
katılmak istersen bildir olur mu?
allah razı olsun toplam 3 oldutamam canım 1 yasin okuyorum bugün
allahım kabul eder inşallah..
şimdi kendi topiğimdeki arkadaşlara söyliycem...
rica ederim ne demek, bende bebek istiyorum sende bana dua et olur mu :)canım yardımlarım ıcın allah razı olsunnnn
ok canım Allah razı olsun.tamam canım 1 yasin okuyorum bugün
allahım kabul eder inşallah..
şimdi kendi topiğimdeki arkadaşlara söyliycem...
tatlım sadece deryanın hayırlı bir bebek sahibi olması niyeti ile 1 defa okuyacağız, okuduğun zaman bildir olur mu?tamam canım ben okuyabilirim arapçasından okuyabilirim.İnşallah bebeği olu dualarımzı kabul olur.Peki belirli bir günde mi okuyoruz ve baka birşeyler okuyormuyuz
canım beni 2 defa saymadın değil mi, öbür topicten?allah razı olsun toplam 3 oldu
allah razı olsun toplam 3 oldu
canım yardımlarım ıcın allah razı olsunnnn
--------------------------------------------------------------------------------
Canlarım 6 yıllık evlıyım hıc bır sorunumuz yok tup bebek dahı denedık ama bebegım olmuyor cevremdekıler 500 yasın okut dedıder bır kısı bır yasın okuyacak benım nıyetıme okurmusunuz Allah rızası ıcın ınanın 500 kısı bulmak zor Allah hepınızden razı olsun gun olarakda 15 gun ıcınde
YASINI i okumadan once niyet ederken adim derya hayirlisiyla evladi olmasi icin niyet edersiniz
Merhaba Deryam, Allah nasip ederse ben de yarın akşam okumak isterim senin için. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.yerimsenibenOkur okumaz yine yazıcam:lepi:Umudunu kaybetme Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin;=)
Canım Benim bende şu anda tüp bebek tedavisi görüyorumyerimsenibencmt yumurtalar toplanacak sonra da transfer:lepi:Bu ilk denemem:)Dualarımda Allahım gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle diyorum tüm arkadaşlarım için ve kendim içinopuyorumnanaktanBende bir yasin okurum senin için beni de yaz canım:)Şİmdi ikindi sonrası hemen okuyacağım nasip olursaOkuduktan sonra girer girmez nete yazıcam Sağlıcakla kal:lepi:Mutlu ol umudunu kaybetme sahip olduğumuz tek şey o
Kusura bakma Derin 2, yanlış alıntı yapmışım. Senin de hayırlı olsun tedavin. İnşallah güzel haberlerini okuruz buradan.yerimsenibenOkur okumaz yine yazıcam:lepi:Umudunu kaybetme Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin;=)
Canım Benim bende şu anda tüp bebek tedavisi görüyorumyerimsenibencmt yumurtalar toplanacak sonra da transfer:lepi:Bu ilk denemem:)Dualarımda Allahım gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle diyorum tüm arkadaşlarım için ve kendim içinopuyorumnanaktanBende bir yasin okurum senin için beni de yaz canım:)Şİmdi ikindi sonrası hemen okuyacağım nasip olursaOkuduktan sonra girer girmez nete yazıcam Sağlıcakla kal:lepi:Mutlu ol umudunu kaybetme sahip olduğumuz tek şey o
Canlarım okuyabılırsınız devam edıyoruz[/QUOTE
yarin baslayacagim allahin izniyle..allah kabul etsin insllh..bitirince haber veririm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?