Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gece saat 3de teheccüd namazına kalkıyoruz, sonra bu listeyle herkes birbirine dua etmiş oluyor. bugün saat 6da liste kapanacak, eğer katılmak istersen yardımcı olayım.cok sagol canim,bi sorum daha var nasil uyanamazsa saat kacta kalkilip okunncak canim
adetliyken de katılabilirsin, namaz kılmaz sadece bu listeye dua edersin yerimsenibensagol canim bugünküne katilamam adetliyim ama haftaya katilirim neden olmasin canim
evet onu kopyalayıpi altına kendininkini eklksin. istersen sen sadece duanı yaz ben eklerim.ayni arkadaslarin yazdigi gibi yazip altina duami akleyecem degilmi canim
allah razı olsun canımmmmderya bendende 1 tane yasın insallah::))))
canım allah razı olsun rabbım senınde gonul muradını versınslm canim bende 5.5 senelik evliyim ve bebegimiz olmuyor esim azospermli ve klienefelder xxy47 dogustan,micro teseyle sperm bulundu ama kalitesiz,dr pek umut verici degil ama biz yinede allah nasip ederse bi aksilik olmazsa önümüzdeki ay denememiz var hayirlisi artik.bende senin icin bir yasin okurum canim kesin okurum benide sayabilirsin canim,rabbim kabul etsin
cok iyi olur canim allah razi olsun senden
Sorun yok ama bebegım olmuyor 500 yasın
--------------------------------------------------------------------------------
Canlarım 6 yıllık evlıyım hıc bır sorunumuz yok tup bebek dahı denedık ama bebegım olmuyor cevremdekıler 500 yasın okut dedıder bır kısı bır yasın okuyacak benım nıyetıme okurmusunuz Allah rızası ıcın ınanın 500 kısı bulmak zor Allah hepınızden razı olsun gun olarakda 15 gun ıcınde
YASINI i okumadan once niyet ederken adim derya hayirlisiyla evladi olmasi icin niyet edersiniz
Sorun yok ama bebegım olmuyor 500 yasın
--------------------------------------------------------------------------------
Canlarım 6 yıllık evlıyım hıc bır sorunumuz yok tup bebek dahı denedık ama bebegım olmuyor cevremdekıler 500 yasın okut dedıder bır kısı bır yasın okuyacak benım nıyetıme okurmusunuz Allah rızası ıcın ınanın 500 kısı bulmak zor Allah hepınızden razı olsun gun olarakda 15 gun ıcınde
YASINI i okumadan once niyet ederken adim derya hayirlisiyla evladi olmasi icin niyet edersiniz
kızz ekleseydin daha eden olmamıştır heralde.
ben cuma vakti okurum sanırım gece kalkamam.