mesajımı okuyanlarr allah rızası ıcın dua etsinler bana lutfen sabah akşam bununla yatıp kalkıyorum ek tercıhlerde yeleşimm artık bıyere:gitme:nolur yaa
babaannem kalp krizi geçirdi cumadan beri yogun bakımda..nolur dua edin..yrn dogum gunü..iyiles nolur..seni çok özledim..seni çok seviyorum..
Allah yar ve yardımcınız olsun canım benim
bilirim benim babamda geçirdi ve yattı toğun bakımda
Şükür iyileşti
İnşaalllah iyileşir sizinki de rabbim acil şifa versin size de sabır ihsan eylesin canım:Saruboceq:
cok gecmıs olsun cekhu
allah sıfa versın ınsallah tezzmamnda
canım inş en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın allah herkese annelik duygusunu yaşatsınbana da dua edin nolur bebeğim olsun istiyorum hamile olmak istiyorum artık.sağlıklı bir bebeğim olsun.nolur bana da dua edin.allah hepimizin dualarını kabul etsin.
babaannem kalp krizi geçirdi cumadan beri yogun bakımda..nolur dua edin..yrn dogum gunü..iyiles nolur..seni çok özledim..seni çok seviyorum..
10 tanede ben okudum canım allah kabul etsinarkadaşlar 4444 tefriciye duasına başladım.şimdilik 260 tane okudum.yardımlarınızı bekliyorum.
Bir ev istiyorum allahtan... Kirada oturmaktan bıktım artık....birde ailemle birlikte sağlıklı,huzurlu ve mutlu günler diliyorum..
çok sağol canım..allah razı olsuncanım inş en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın allah herkese annelik duygusunu yaşatsın
umarım babaannen iyileşir allah sizlere bağışlasın
10 tanede ben okudum canım allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?