- 20 Haziran 2008
- 10.032
- 4
Canım allah razı olsun duaların için
Kızlar bİr Şey ÖĞrenmek İstİyorum ben adet oldum ve perŞembe gÜnÜnkÜ duaya katılmak Çok İstİyorum buna gerÇekten Çok İhtİyacım var kalkıp sadece duaetsem olurmu
arkadaşlar perşembe gecesi yapacagınız dua ya bende katılmak istıyorum peki salıyı beklemem şartmı duamı yazmam için
Ne büyük lütuf ve nimet
kimse diyemezki
dua ettim kabul olmadı. diye .belki allah o dua yı mahşer gününe bırakmıştır.kabul olmayan dualar diye birşey yoktur.
Kabul olmuştur.Fakat allah o duayı hikmeti gereği mahşere bırakmıştır.
Aslında ahiret hayatına kalması kul için daha kıymetlidir.
Yarın kıyamet gününde cenabı hak kuluna sorar:
Filan vakitte şöyle bir dua etmiştin.ben de sana istediklerini vermemiştim değilmi ?der Kulda:Evet ya rabbi der .sonra cenabı hak tekrar kuluna:
İşte onu cennette şöyle şöyle nimetler verilmek için sakladım deyince kul:
Ah keşke hep istediklerim bu güne kalsaydı diye temennide bulunucaktır.
Buna göre dualar kabul olmadı zanına kapılmamalıdır.
Dualar kabul edildikten sonra da allaha şükür etmeliyiz
Bir istek duası bir de şükür duası yapmalıyız.
Öyle ya...Bize istettiren ,yalvarttıran,dua ettiren Allahımız,istetmiyebilirdi.
ALLAH ım hepimizin duasını kabul etsin AMİN
Eyy rabbim senden tüm evlat hasreti çekenler adına ve kendi adıma istiyorum. O sınırsız tükenmeyen hazinenden bizlerede;Halim,selim,alim,hayalı,imanlı,edepli,ta kvalı,sana kul,habibine ümmet,üstadlarımıza talebe,islama ve kurana hizmet eden,senin yolunda eli yüzü.gönlü nurlu,çalışkan,her konuda başarılı ve becerikli hak yolda olan herşeyiyle rızanı kazanan,her yönüyle.....Hayırlarla dopdulu olan evlatlar nasib eyle tüm evladını kaybedenlere sabır ver ve evlatlarına cenneti a'la yı nasib et.
Amin AMinn Aminn
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain.La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin.
EY Alemlerin rabbi olan yüce allahım
EY Kaninatın bir tek yaratıcısı olan yüce rabbim
EY yaradılmışların bir tek yaradanı
EY kimsesizlerin kimsesizlerin kimsesi EY bütün güzel isimleri kendinde bulunan şanı yüce Allahım sonsuz şükür ve sonsuz hamd sanadır....
Rabbim hertürlü sıkıntı ve mısibetten sana sığınırız.....Sen herşeyi hakkıyla bilen duyansın....Sana açılan ellerimizi kapından boş çevirme rabbim
Hz.Muhammed Mustafa (s.a.v)yüzü suyu hürmetine ve silsileyi aliyyenin yüzü suyu hürmetine bu mübarek insanları araya vesile kılarak sadece senden diliyor ve sadece senden istiyoruz rabbim....Sen herşeye kadir olansın...Allahım bütün evlat hasreti çeken dostlara ve bana yardım eyle...Ol emrini bizlerede sun rabbim
Senden başka gidecek yerimiz senden başka sığınacak kimsemiz yoktur rabbim......
Senden geldik dönüşümüzde sanadır ya rabbi....
Bizim dualarımızı kattında eksiksiz ve noksansız bir şekilde kabul buyur ya rabbi.....ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN
LİSTEYİ KOPYALAYALIM VE DUAMIZI EKLEYELİM. ALLAH KABUL ETSİN...
***** !!!!! ( ÖNEMLİ ) *****
duamızı yazarken 3. tekil şahısa göre yazarsak okuyan
için daha kolay olur ve anlam kaybına uğramaz....
DUA ŞEKLİMİZ AŞAGIDAKİ ŞEKİLDE OLURSA DAHA MAKBUL OLUR..
( MECBUR DEĞİLDİR..YETER Kİ DUA EDELİM )
3 kere Allahümme salli ve sellim ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Eüzübillahimineşşeytanirracim BismillahirRahmanirRahim
1 kere Fatiha
3 kere "Estağfirullah" denilecek
niyet ettim Allah rızası için teheccüd namaz kılmaya
teheccüd namazı kılınır.... (2 ile 8 rekat arası)
bitince ayağa kalkmayarak 1 Ayetel Kürsi (bilmeyenler 1 fatiha okur)
33 defa Sübhanellah, 33 defa Elhamdülillah, 33 defa Allahüekber (diyerek tespih çekilir)
Kenzül ars duası okunur
listedeki adlar ve istekler okunarak Allah dan istekde bulunulacak
Besmele ile (eüzüye gerek yok artık) 1 fatiha okunacak
3 kere Allahümme salli ve sellim ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
3 EYLÜL PERŞEMBE GECESİ DUA LİSTESİ
1- .es_se........... yarabbi esse arkadaşımızın korkularını yenmesine yardım et evliliğindeki prüzleri gider. .eşinin rahatsızlıklarından kurtulmasını butunlemeye kalan dersleriniı geçmesini stres sıkıntıdan uzak bi hayat geçirmesini sağla iş yerinde ve cevrelerindeki kem gözlerden koruuu evlenmek isteyen arkadaslarına hayırlı kısmetler sagla esının ve kendı aılesının sıkıntılarını gıder işsizlere maddiyat hastalara şifa ver yarabbiii iki aile ve kendi yuvasında mutluluk huzur maneviyat maddiyat eksik olmasın hayırlısıyla o ve kardesleri ev alsın yarabbi girdikleri inşaat işinde bol kazançlar helalinden nasip eyle ya rabbi sorunsuz bı şekılde inşaat bitsin daireler satılsın aminn hayırlısı ile kilo vermesini sağla kayınpederi kayınvalidesi çok hasta acil şifaa ver onlara ya rabbi köylerine tasındılar hep orda kalsınlar evliliğine evine karışmasınlar kayınları eşinin ailesi ondan uzak olsun yarabbii aminn tüm bu duaya işrak edenlerin sıkıntılarını giderr çocuk isteyen arkadaşlarına çocuk nasip et hepımızın gunahlarını bağısla senın cemalullahını gorup cennete girmemizi sağla kufru zelil islamı aziz et zulum goren dindaşlarımızın koruyucusu ol imanla harmanlanmış iki cihan zenginliği nasip et rabbim aminnn
2-eylul...... Allahım sen Eylul kuluna tüm yakınlarına , eşine ve bir ekmeğini yediği bir suyunu içtiği bir selam verdiği herkeze sağlık iman gücü hayırlı kazançlar ver. hayırlısıyla eylüle iman dolu sağlıklı evlatlar nasip eyle. eşinin , ablasının sağlığına kavuşmasını . eylulun eşinin ve ablasının hayırlı kazançlarla borçlarını ödemesini nasip eyle. annesine sağlıklı ve uzun ömürler ver. ablalarının ve kendinin yuvalarına huzur ve mutluluk ver. eşinin ve kendinsinin ibadetlerini yerine getirmesini nasip eyle. kötü insanların şerrinden onları koru. doğru insanlarla karşılaştır. eylulun babasına aysel teyzeye, hasan dedeye ve adını sayamadığımız tüm geçmişlere hz. ademden hz. muhammede (sav) kadar tüm peygamberimizin ruhuna hediye ettik sen kabul eyle yarabbim. şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine eylülün ve bizlerin dualarını kabul eyle yarabbim AMİN
arkadaslar bılmeyenler ıcın bıdaha acıklıyım
dua lıstesıne kendınız ıle ılgılı duanızı eklıyosunuz
ısteyen bana ozel atsın duasını ben lısteye eklerım
sonrasında persembe gecesı 3 te yada hangı saat sıze uyarsa
2 rekat namaz ve tesbıh kenzul ars duası kı bılmeyen
sadece namaz yada tesbıh de cekebılır
regl olanlarda duadan mahrum kalmasın sadece tesbıh cekerler
sonrası lıstenın en son halını ıster cıktı alın ıster pcden bakıp aynen
yazılanlara gore dua edın bu kadar..
her salı lıste acılır persmebe gecesı kapanır
bırde duayı yazarken misal allahım bana saglık ver degılde
allahım esse kuluna saglık ver dıye yazın yanı dıgerlerı okuyabılcek sekılde
her daım yardımcı olurum arkadaslar anlamadıgınzı yerde sorun
eylulcum bende ole kılıyorum canım ....
Canım ben namaz kılarken normal Allah rızası için namaz kılarız ya öyle kılıyorum bi farklılığı var mı