Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

kızlar ben gece kalktım, namaz kılıp dua ettim. ama buraya yazıldığını bilmiyordum tekrar. şimdi okudum.

O topikte benim işim olmaz artık canım nedenin sorma kaydirigubbakcemile3

tatlım inş birdahakine.bu arada diger topiklte neden yoksun canım

hangi topic çabık söyleyin çatlarım ben :1rolleyes:

kızlar ben gece kalktım, namaz kılıp dua ettim. ama buraya yazıldığını bilmiyordum tekrar. şimdi okudum.

yo yazmak gibi bi zorunluluk yok ki. isteyen yazıyo zorunlu deil yani.

bende 3 te duamı ettim kenzül arş okudum sadece çünkü regl idim, sonra koş koş sahur hazırladım ama yetiştirdim. ee kocişle ilk ramazan ilk sahurdu :1rolleyes:

Canım ahanda bu topic Erkek infetilisi yüzünden hamiş kalamayanlarkaydirigubbakcemile3

oh bee çatlamaktan kurtuldum -tatlicadiarzu-
thanks delikafadulden

bu arada demeyi unuttum hepinize hayırlı ramazanlar dua kardeşlerimmm. dün tam duamı ettim sahur yapıyoruz hoca müslümanın müslümana ettiği duadan bahsediyordu kanal 7 de. ne güzel bişey yapıyoruz dedim.

Son düzenleme:
hayırlı ramazanlar bayanlar..
Allah hayırlısıyla dualarımızı kabul etsin inşallah.

banada dua edın lutfen 2.tercıhlerde yerleeşim bir unıversıteye hayırlsı isemafoldumben

hayırlı ramazanlar

kızlar ne olur bana dua ettın kandakı ıhtılap artık gıtsın salı gunu tekrar test yapılacak ınsallah ıhtılap dusmus olur lutfen herkezden dua beklıyorum cok korkuyorum cunku bu hastalıgın sonu kotu bılırsınız

Allah cc şifanı versin canım . . .

Amin .

:Saruboceq:

öncelikle herkesin ramazanı mubarek olsun dualarınız kabul olsun inş....çok güsel bi paylaşım olmuş sadece kendine değil müslümanlarada dua etmek daha hayırlıdır ben dualara çok inannan we çok dua eden biriyim ...lütfen benide listeye katın arkadaşlar kim düzenliosa bende dua etmek we edilmek istiorum benide alınnnnnn lütfennn allah rızzası içinn...

benm sorunum hamile kalamiorum eşimden kaynaklanan sorundan dolayı bu hamilelik işi çok zzorladı bizi hiçte kolay diilmiş dr tüp dedi ama bizim şuan borçlarımızdan dolayı ona wericek paramız yok biraz düzelme oldu sayıda dualarla isteğim biaz önce sayılarımız düzelsinde bu sıkıntının içinde bide tüp olmasın gene allah bilirde öle diosa öle olur ama ben normal yoldan hamile kalmayı çok istiorum....ALLAHIM sağlıklı we hayırlı bir ewlat istiorum bunu önce ALLAH için ii bi kull olsun die sonra kendimiz için hayırlı ewlat olsn die sonra aileye eşe dosta we vatana millete hayırlı bir nesil için diliorum....

cucuxxx salı gunu lıste acılıyo eklersın duanı ..
allah ınsallah gonlune gore nasıp etsın..kucagını bos bırakmasın ne senın nede ısteyen herkezın

Hayırlı RAMAZANLAR en güzel duaların gülleriopuyorumnanaktan
Herşeyin en hayırlısı bizlerle olsun dileğiyle;
Benide listeye ekleyin kızlar...

Rabbim sen sultan kulunun kalbinden hiç çıkarmadığı ve niyetlendiği tövbesini ve günahlarını af ve kabul ey.RAHMAN ve RAHİM sensin.

bende geldim kızlar bende dua etmek istiyorum
iş arıyorum kızlar benm içinde dua edermisiniz?

bende geldim kızlar bende dua etmek istiyorum
iş arıyorum kızlar benm içinde dua edermisiniz?

salı gunu lıste acılcak arkadaslar ıstedıgınız gıbı ekleyebılırsınız yanlız 3.tekıl sahsa gore yazın duanızı yetrlıyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…