Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

canlarım namazımı kıldım duamı ettım
allah kabul etsın
hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar dilerim
sahur hazırlıklarıma başlıyorum cokacimcoook

Ben de dualarımı yaptım arkadaşlar...Allah hepimizin muradını versin...Allah kabul etsin inşallah...:Saruboceq:

duamı ettım canlarım rabbım hepımızn sıkıntılarını gıdersın ıns
ramazanı huzur ıle gecırelım aminn

canlarım ben hasta olduğum için dua listesine katılmadım hak geçmesin diye ama cuma saatinde hepinize dua edicem yinede Allahım kabul etsin inş. hayırlı cumalar

Hayırlı ramazanlar dua kardeşlerim
çıkışta listeyi almadım belki katılım olur diye mübarek ayda ne kadar azalmışız öyle ya benneyaptımki
Allah dualarımızı kıldığımız namazları kabul etsin :Saruboceq:

canlar hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar..rabbim inş hepimizin gönlündekini hayırlı eyler...rabbim ettiğiniz duları kabul etsin inş.

:çok üzgünüm:İnanın 2 gündür listeye yazılmak için aklımda kuruyordum.Hatta çok istiyordum ama rahatsız oldugumdan dolayı katılamadım .Burda sahur 3 te yapılıyordu.:çok üzgünüm:2:30 kalksam duayı yapsaydım saat 4 'e kadarda ezanı beklemem lazım diye :çok üzgünüm:İnşallahh haftaya perşembe katılabilirim:Saruboceq:

:çok üzgünüm:İnanın 2 gündür listeye yazılmak için aklımda kuruyordum.Hatta çok istiyordum ama rahatsız oldugumdan dolayı katılamadım .Burda sahur 3 te yapılıyordu.:çok üzgünüm:2:30 kalksam duayı yapsaydım saat 4 'e kadarda ezanı beklemem lazım diye :çok üzgünüm:İnşallahh haftaya perşembe katılabilirim:Saruboceq:

tatlım inş birdahakine.bu arada diger topiklte neden yoksun canım

slm hepinize dua arkadaşlarım...hepinizin ramazanı mübarek olsun...hayırlı bir ramazan geçirmemiz ümidiyle dualarımız kabul olur inşallah....

sormayın ya dün telaşeden unuttum listeye katılmayı sabah aklıma geldi birde baktım cuma bügün çok üzüldüm ama inşallah bu hafta aranızda olacağım...

SLm Kızlar
Herkesin Cuması ve Ramazanı mübarek hayırlı uğurlu olsun
Beni de aranıza alır mısınız bende sizinle dua etmek istiyorum sizde bana eder misiniz....

X