- 26 Nisan 2007
- 4.015
- 1.088
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar sızden bı rıcam var..ılk aklıma sız geldınız...
kardesım rahatsız,4ay kadar once uykuda tıtreme cene kılıtlenmesı olmustu...morarmıstı ...butun tahlıller mr lar temız cıkmıstı...doktr herkezın basına gelebılecıgını solemıstı..ogun bugun ıyıydı...
dun aksam yattıgından yarım saat sonra yıne aynı sekılde oldu...acılde yıne tahlılerı temız cıktı..bugun goturdugumuz doktor herseyı temız ama epılepsı yanı sara hastalıgından suphelenmıs... belırtıler onu gosterıyo demıs...yıne mr kalp grafıgı vermıs...aılece cok uzgunuz annem aglıyo ...18 yasında delıkanlı...
4444 salavatı tefrıcıye cekıyoruz ..ınsaallah bıseyı yoktr epılepsı sara hastası degıldr...
sızden cekebılen varsa bıze dua edıp salavat ıcın yadım etmenızı ıstıyorum...
ckemesenız bıle duanızda kardeısme dua edermısınız...allah hepınızden razı olsun ...
arkadaşlar tefriciye ezberinizdeyse eğer abdestsizde okunur
canım benim allah kardeşine şifa versin!:Saruboceq:
tefriciye duasını bilmiyorum ama içimden gelerek dualarımda olacak!!!
PamukPrensesPathem...2000 tane
biranne54...100 tane
ecrin bebek...100 tane
fadik...100 tane
burcums...ve annesı ..100 tane
UykucuSirine...200tane
küçük böcük...100 tane
allahhepınızden razı olsun ınsallah
prensesim allah acil şifalar versin ben okuyamadım kusura bakma denizlideyim yoğun geçiyor
ebrucum acıl sıfalar canım benım 100 taned eben alıyım 100 de baska arkadastan almıstım yarın okuyum haber verırım
100 tane okudum canım allah şifasını verir inşallah.
Gunlukte gorup geldim topige, Allah tez zamanda tum hasta kullarina acil sifalar
versin..
Yapmam gereken birsey varsa yapabilirim kizlar...
canim bende 100 tane okurum benide ekle listene biliyosun benim icinde baslamistik duaya allah arkadaslardan razi olsun onlarin sayesinde sayiyi bitirdik insallah seninkinide bitiririz hep beraber
cuma gunu allahin izniyle transferim var ama erken bitirirsem yine alirim allahim kardesine sifa versin