LİSTEYİ KOPYALAYALIM VE DUAMIZI EKLEYELİM. ALLAH KABUL ETSİN...
***** !!!!! ( ÖNEMLİ ) *****
duamızı yazarken 3. tekil şahısa göre yazarsak okuyan
için daha kolay olur ve anlam kaybına uğramaz....
VE DUA ŞEKLİMİZ AŞAGIDAKİ ŞEKİLDE OLURSA DAHA MAKBUL OLUR...
3 kere Allahümme salli ve sellim ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Eüzübillahimineşşeytanirracim BismillahirRahmanirRahim
1 kere Fatiha
3 kere "Estağfirullah" denilecek
niyet ettim Allah rızası için teheccüd namaz kılmaya
teheccüd namazı kılınır.... (2 ile 8 rekat arası)
bitince ayağa kalkmayarak 1 Ayetel Kürsi (bilmeyenler 1 fatiha okur)
33 defa Sübhanellah, 33 defa Elhamdülillah, 33 defa Allahüekber (diyerek tespih çekilir)
Kenzül ars duası okunur
listedeki adlar ve istekler okunarak Allah dan istekde bulunulacak
Besmele ile (eüzüye gerek yok artık) 1 fatiha okunacak
3 kere Allahümme salli ve sellim ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
13 AĞUSTOS PERŞEMBE GECESİ DUA LİSTESİ
1.es_se........... yarabbi esse arkadaşımızın korkularını yenmesine yardım et evliliğindeki prüzleri gider. .eşinin rahatsızlıklarından kurtulmasını butunlemeye kalan dersleriniı geçmesini stres sıkıntıdan uzak bi hayat geçirmesini sağla iş yerinde ve cevrelerindeki kem gözlerden koruuu evlenmek isteyen arkadaslarına hayırlı kısmetler sagla esının ve kendı aılesının sıkıntılarını gıder işsizlere maddiyat hastalara şifa ver yarabbiii iki aile ve kendi yuvasında mutluluk huzur maneviyat maddiyat eksik olmasın hayırlısıyla o ve kardesleri ev alsın yarabbi girdikleri inşaat işinde bol kazançlar helalinden nasip eyle ya rabbi sorunsuz bı şekılde inşaat bitsin daireler satılsın aminn hayırlısı ile kilo vermesini sağla kayınpederi kayınvalidesi çok hasta acil şifaa ver onlara ya rabbi köylerine tasındılar hep orda kalsınlar evliliğine evine karışmasınlar kayınları eşinin ailesi ondan uzak olsun yarabbii aminn tüm bu duaya işrak edenlerin sıkıntılarını giderr çocuk isteyen arkadaşlarına çocuk nasip et hepımızın gunahlarını bağısla senın cemalullahını gorup cennete girmemizi sağla kufru zelil islamı aziz et zulum goren dindaşlarımızın koruyucusu ol imanla harmanlanmış iki cihan zenginliği nasip et rabbim aminnn
2....Burcums..... Ya Rabbim, sen Rahmansın, Rahimsin... Bu aciz kulunun dualarını kabul eyle... Evlerine huzur, rızk, bereket ver... Kardeşini ve annesini koru... Sevdiklerinin acısını yaşatma... Babasının, abisinin ve ablasının ruhuna rahmet ver onların gnahlarını bağışla, kabirlerini nurla doldur... Sözlüsünün işleri yoluna girsin hayırlısıyla yuvalarını kursunlar... Maaşlarını tam alabilsinler... Hayırlı bir iş kapısı aç Ya Rab...
3.MaLiBU...Allahım malibu ya ailesine ve bu duayı okuyan herkese saglık sıhhat huzur ve mutluluk nasip eyle.malibu cumartesi gireceği sınawı geçsn..ona yardım et..ailesinin borçları bitsin..maddi sıkıntı cekmesinler.malibu ve kardeşine başlayacakları işte çalışma gücü ver yarabbim..malibunun sıkıntılarını al onu ferahlat.isteklerini hayırlısıyla ver yarabbim.her zaman hayırlı kararlar almasını nasip et ALLAHım..sana inanan bütün kullarına yardım et..bol kazanç nasip et..her zaman her şeyin hayırlısı olsun..AMİN
4.ayça_27 Allahım sen ayşe yi sevdiğine kavuştur en kısa zamanda önlerindeki engelleri kaldırarak en kısa zamanda evlenmemizi nasip eyle.beni istemeyen ailesinin kalbini yumuşat.sen benim sıkıntılarımı gider.zalim insanların zulumlerinden koru.sen rahman ve rahim olansın.merhametini rahmetini esirgeme....AMİN