11 Haziran Perşembe Gecesi[/SIZE]
DUA EDİLECEKLER LİSTESİ
( Bismillahirrahmanirrahim)
[/CENTER]
1-BUZDEVRi..........Allah'ım sen MÜCİB' sin ,VEHHAP'sın...Sen'den Peygamberimizi (s.a.v) vesile ederek istiyoruz.Buzdevrinin Ailesi ve sevdikleri ömür boyu sağlıklı,huzurlu olsun...Sen BARİ'sin , HAFİZ'sin, MUBDİ'sin buzdevrinin ablası artık hamile..ona salihlerden, bedenen ve ruhen hiçbir kusur olmayan ,çok hayırlı bir evlat nasip et...hamileliğinde ablasının ve bebeğinin sağlığını koru ve sağlıkla kucağına almayı nasip et...
dileyen herkese, balsurat nickli arkadaşımıza da,liva nickli arkadaşımıza da, nix nickli arkadaşımıza da, Ebru( Raebzeh) arkadaşımıza da,esramm82 nickli arkadaşımıza da anne olmayı nasip et ..Ablasıyla eniştesinin evlilikleri hep huzurlu olsun...annesi huzurlu,sakin, sağlıklı bir hayat yaşayabilsin ve inşallah torunlarıyla uzun seneler vakit geçirsin. ..Buzdevride işi ve özel hayatıyla ilgili doğru ve hayırlı, kararlar alsın,kimseye muhtaç olmasın inşallah…bütün dua eden arkadaşlarımızın dualarınıda kabul et Allah'ım.. (amin)
2-Burcums....... RABBİM, babamın günahlarını affet, ona kabir azabı yaşatma, rahmet ver... Annemi kardeşimi ve beni koru, reddi miras davamızı kazanalım ve maaşımızı alabilelim... Sözlümün işleri yoluna girsin, hayırlısıyla yuvamızı kuralım... Bana hayırlı bir iş kapısı ve bu insanlardan kurtar beni RABBİM...
3-yasemin-66....allahım sen dualarımızı kabul ettin çok şükür ve hamile kaldı yasemin kulun. senin sayende ve duaların gücüyle...tüm isteyen kullarına nasip et allahım özellikle k k daki bayanlara....hep hayırlı haberini alalım meleğinin rabbim ne olur ve aynı acıları tekrar yaşatma allahım...bu sefer meleği sağsağlim kucagında olsun ...bizleri şeytanın şerrinden şerli insanların kötü düşüncesinden koru rabbim...ümidini doğru yoldan ayırma allahım...sen dua ve ibadetlerimizi kabul et allahım...AMİİİN....
4-EcRiN.......... Allah'ım serpil kulunun babasına şifalar ver hayırlı kazançlar nasip et..Annesinin ve babasının ve isteyen tüm müslümanların hacca gitmelerini nasip eyle..Abisine askerliğinde kolaylıklar nasip eyle sıkıntılarını al özlem ve sıkıntıya dayanma gücü ver Rabbim..Ablasına ve eşine bebişleriyle birlikte sağlıklı huzurlu bereketli bir ömür nasip eyle...kardeşlerine zihin açıklığı ve senin istediğin gibi mümin kullarından eyle hepimizi...Yarabbim serpil kuluna hayırlısıyla karşısına iyi bir insan çıkar hayırlı Rahmani bir evlilik yapmasını tez zamanda nasip eyle..Tüm genç kızlarımızın gönüllerindekini biliosun Allah'ım tez zamanda olmasını nasip eyle...Ya rabbim serpil kulunun işinde ve sınavlarında kolaylıklar nasip eyle...Şükrümüzü arttır dualarımızı kabul eyle Allah'ım...AMİN...
5. es_se........... yarabbi esse arkadaşımızın korkularını yenmesine yardım et evliliğindeki prüzleri gider. .eşinin rahatsızlıklarından kurtulmasını butunlemeye kalan dersleriniı geçmesini stres sıkıntıdan uzak bi hayat geçirmesini sağla iş yerinde ve cevrelerindeki kem gözlerden koruuu evlenmek isteyen arkadaslarına hayırlı kısmetler sagla esının ve kendı aılesının sıkıntılarını gıder işsizlere maddiyat hastalara şifa ver yarabbiii iki aile ve kendi yuvasında mutluluk huzur maneviyat maddiyat eksik olmasın hayırlısıyla o ve kardesleri ev alsın yarabbi hayırlısı ile kilo vermesini sağla kayınpederi çok hasta acil şifaa ver ona ya rabbi tüm bu duaya işrak edenlerin sıkıntılarını giderr çucuk isteyen arkadaşlarına çocuk naip et hepımızın gunahlarını bağısla senın cemalullahını gorup cennete girmemizi sağla kufru zelil islamı aziz et zulum goren dindaşlarımızın koruyucusu ol aminnn
6.liva_.....Rabbim livaya tüp bebeğe gerek kalmadan doğal yoldan sağlıklı, sıhhatli ve hayırlı evlat nasip eyle, bedelli askerliğin çıkmasını ve babasının hayırlısyla iş bulabilmesini,anne ve babasına şifa ve ablasının maddi durumunun düzelmesini nasip eyle...ümmeti muhammedin günahını affeyle, dualarını ve ibadetlerini kabul eyle...amin...
7. FREZYA. allahım yarın dr gideceğim ne olur kıstlerım yok olmuş desin dr
inşallh hiç bir müdaleye gerek kalmazi.
Allahım sen bu gül kulunu evine huzur ve mutluluk ve sen çocukların sağlık üzün yıllar nasıp et yüce rabbım sen kocama islah eyle bana karşi olan kaba tutumunda vazgeçir allahım bizde evimde oturup sohpet edelim allah ım buna çok ihtiyacım var
o böyle yaptıkca ben daha çok üzülüyorum ne olur yüce yaradanım bende artık gülmek istiyorum kayın valıdemıde islah eyle yüce rabbım
Allah ım sen dilek ve dularımı kabul et amin..
tüm dilek ve duada bulunan arkadaşlarımın kabul et yüce rabbım amin..[/QUOTE]
8.PamukPrensesPathem.........Allahım pathemın hakkında herseyın en hayırlısını nasıp et...hakkında hayırlı olanı gonlune razı eyle..gonlunde olanı hakkında hayırlı eyle...
saglık sıhhat mutluluk huzur nasıp et..aılesını baısndan eksık etme..peygamber efendımızın yolundan ımandan kurandan namazdan ayırma...kotuluklerden ,kotu ınsanlardan ,seytandan ıftıradan sen koru pathemı ve aılesını....tum kullarının yar ve yardımcısı ol...herkezın ne muradı varsa nasıp et...actıgımız ellerımızı bos cevırme...dualarımızı kabul et gunahlarımızı bagısla yarabbım...AMIN
--------------------------------------------------------------------------------[/B][/COLOR]