Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

kızlar aranıza dün geldım hevesle adımıda yazdırdım ama aksam ısten gıdınce teyzem gelmısss yanı anladınızz oyuzden kılamadım namaz edemedım duaa
HAKKINIZI helal edin
dularınız ıcın AMİNN

hayırlı cumalar dua arkadaşlarım

bugun cuma sela zamanına kadar edılen dualarda kabul olur
bugunde lıstemız uzerınden dua etmeye devam edıcem Allah kabul etsın inşallah...

hayirlicumalarwh9.jpg

cumanız mübarek olsun canlarım

bismillahirrahmanirrahim........

hayırlı cumalar arkadaşlar şu güzel günde dualarınızı esirgemeyin benden de.....

yarın dr gideceğim ve bebeğin kalp atışlarına bakılacak ne olur dua edin banada sağlıklı olacaksa hayırlısıyla duyaklım ama sorun olacakasa ben aldırmak istemediğimden hamile olmayayım yani bebek olmasın ozaman hayırlısıyla bna dua edin lütfen arkadaşlar.....

Cumamız mubarek olsun arkadaslsar.. bırazdan hepinızım dualarını okuyacagım ınsalllah..
mubarek cuma saatı, hepımızın duaları kabul olsun ınsallah..

hayırlı cumalar arkadaşlar şu güzel günde dualarınızı esirgemeyin benden de.....

yarın dr gideceğim ve bebeğin kalp atışlarına bakılacak ne olur dua edin banada sağlıklı olacaksa hayırlısıyla duyaklım ama sorun olacakasa ben aldırmak istemediğimden hamile olmayayım yani bebek olmasın ozaman hayırlısıyla bna dua edin lütfen arkadaşlar.....

Allahım hayırlasıyla ruhen ve bedenen saglıklı, hayırlı bır evlat nasıp eylesın ınsallah...
Umarım hayırlı haberle donersın canım..

cnm hakkınd a hayırlısı olsun guzle haberlerle donersın ınş

Hepinizden Allah razı olsun dua eden arkadaşlarım....gece veya cuma vakti hiçç

farketmez canı gönülden bu listeye duasını eden herkesin Rabbim dualarını kabul etsin inşallah.....

günaydın arkadaşlar nasılsınız inşallah herkesler iyidir .

sizlere slm verip çikacam pazarertesi anca girebilirim.

hepiniz allah emanet olun dua kardeşlerim

allah ne muradınız varsa kabul etsın inşllah amin.

not ) ARKADAŞLAR NE OLUR OĞLUM ıÇıN DUALARINIZI EKSIK ETMEYIN

BıLıYOSUNZUZ YARIN SBS VAR ALLAH YARDIMCISI OLSUN EVLADIMIN ıNŞALLAH

KOLAYLIKLAR GÖSTER YARABBIM AMıN.

BÜĞÜN VE YARIN SINAVA GıREN TÜM ÖĞRENCıLERıMıZE ALALH YARIMCILARI OLSUN
ıNŞALLAH

Kızlar bu carsamba bır ıs gorusmem daha var
bundan oncekı olmadı heralde gerı donmedıler
cok heyecanlanıyorum artık master da bıttı ıs bulmam lazım
ınsallah burası olur ılk sıze haber verıyım dedım nolur dualarınızı eksık etmeyın :Saruboceq:

kızlar yarın hastaneye yatacağım dün kontrolmü vardı bebeğim oluşmamış ayın 21 de gittiğimde 4hft.1 günlük tü bebeğim dün yani ayın 6 da gitmeme rağmen 4 hft.6 günlük çıktı kesem yani gelişmemiş bebek zaten yok kesede bu zmana kadar çok az büyümüş ve kalmış.yarın kürtaj olacağım...
dualarınızı eksik etmediğiniz için sağolun arkadaşşlar ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN....

kızlar yarın hastaneye yatacağım dün kontrolmü vardı bebeğim oluşmamış ayın 21 de gittiğimde 4hft.1 günlük tü bebeğim dün yani ayın 6 da gitmeme rağmen 4 hft.6 günlük çıktı kesem yani gelişmemiş bebek zaten yok kesede bu zmana kadar çok az büyümüş ve kalmış.yarın kürtaj olacağım...
dualarınızı eksik etmediğiniz için sağolun arkadaşşlar ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN....

geçmiş olsun diyim şimdiden...Allah evladını sana bağışlasın inşallah.... sağlıklı

olcaksa bebek bu hamilelilk devam etsin diye dua etmiştik demekki Rabbim sizin güzel

gönlünüze, o bebeğe kıyamamanıza karşılık böyle sonucu hayırlı gördü hakkınızda..inşalalh

bir kaç gün dinlenmeyle hiç bir sıkıntınız kalmaz ve bu yaz sonu inşallah sağlıklı bir bebeğe

hamile kalırsın karamsarcım...Allah şifa versin ...:Saruboceq:a.s.

iyi geceler arkadaşlar...yarın sabah inşallah listemizi oluşturmatya başlayacağız merak edenler ve yeni

katılmak isteyenler için hatırlatayım....inşallah katılım bool olur ...

ınsallah canım..yarın hayırlısıyla dualarımızı olusturalım..ellerımızı acıp allahtan ısteyelım .oda bıze nasıp etsın

merhaba ben daha önce dua istemiştim sizlerden hastamız ameliyat olucak diye dualarınız için çok teşekkür ederim dr. son anda ameliyatdan vazgeçti ilaç tedavisine başladı.dualarınız çok mübarek çok saolun.
bende bu hafta herkez için dua etmek istiyorum ilk sayfayı okudum sanırım oradakileri okuyup uygulayıp dua isteyen arkadaşlarımızın isimlerini söyleyerek dua edecegim degilmi.yanlış yapmayım diye sormak istedim.Allah hepinizden razı olsun.

X