DS SAĞLIK markası GEBELİK TESTİ kullanan oldu mu?

Freshmommy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
10.165
9.766
Merhaba adet gecikmemin 2. günü birçok belirtim var. Normalde bir hafta kadar beklemek istiyordum fakat sürekli WC'ye gidiyorum sıkışıyorum tuvalete. Bazen hafif sarı akıntım geliyor vajinamda da batma hisleri oluyor bunun yanında kasıklarımda da batma oluyordu idrar yolu enfeksiyonunu ve gebelik aynı anda varsa diye mecbur test yapacağım eşim eczaneden azönce DS sağlık gebelik testi almış. Daha önce hiç ne duydum ne gördüm bu ürünü

Merhaba daha önce test yaptınız mı ? Birde vajinada ki batma sürekli mi oluyor ne kadar sürüyor. Bende benzer durumdayım da

Merhaba daha önce test yaptınız mı ? Birde vajinada ki batma sürekli mi oluyor ne kadar sürüyor. Bende benzer durumdayım da
4 kala yaptım çoook silkti bıdaha hıc yapmadm. Bugun de henuz yapmadım arada oluyor ıdrar yolu mu deglmı emn olamyrm aşrı uykum var bugun bir yanım yap smdı dyor. Biyanım sbah yap dıyor bu markayı hıc bılmedıgım ıcn

Son düzenleme:
Sabah yapın bence inşallah gönlünüze göre olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…