Cilt Bakımı Ürünleri Drula Leke Çil Kremi Deneme Grubu

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
ve 28 gün sonra çillerim. kremimi düzenli olarak her gece kullandım.

merhaba çillerimim dağılımı aynı sizin gibi biraz daha koyu renkliler drula çil kremim bugün elime ulaştı, çillerinizde bayağı azalma görülüyor. Uygulama şeklinizi öğrenebilir miyim? Mesela gündüzleri evden çıktığınızda güneş kremi sürdünüz mü?

merhaba çillerimim dağılımı aynı sizin gibi biraz daha koyu renkliler drula çil kremim bugün elime ulaştı, çillerinizde bayağı azalma görülüyor. Uygulama şeklinizi öğrenebilir miyim? Mesela gündüzleri evden çıktığınızda güneş kremi sürdünüz mü?

mrb arkadaşım,
gerçekten ben de fotolara bakınca çillerimin epey hafiflediğini farkettim.:) doğrusu günlük koşuşturmada bu kadar işe yaradığını anlayamamıştım. benim için bile çok faydalı oldu böyle bir karşılaştırma.
uygulamama gelince akşamları yüzümü temizleme köpüğü ile güzelce yıkayıp kremi çillerimin üstüne yoğun olmak şartıyla tüm yüzüme sürüp yatıyorum. sabahları evden çıkmadan güneş kremimi sürüyorum. hatta şantiyeye gittiğimden gün içinde oldukça güneşe maruz kaldım bu süre zarfında. ancak ne yazıkki gün içinde güneş kremimi tazeleme şansım olmuyor. çok zahmetli bir uygulama yapmamama rağmen bir ay öncesinde oldukça coşmuş(yaz aylarında güneşin etkisiyle iyice artacak olan) çillerim oldukça açıldı. hatta son günlerde artık gözüme batmıyorlar beni rahatsız etmeyecek kadar renkleri açıldı. gayet memnun kaldım. kesinlikle kreme devam edicem. herkeste aynı etkiyi vermeyebilir tabi ama ben pek çok krem ve yöntem denedim. en memnun kaldığım krem bu oldu. beni drula ile tanıştıran KK ya sonsuz teşekkürler.

mrb arkadaşım,
gerçekten ben de fotolara bakınca çillerimin epey hafiflediğini farkettim.:) doğrusu günlük koşuşturmada bu kadar işe yaradığını anlayamamıştım. benim için bile çok faydalı oldu böyle bir karşılaştırma.
uygulamama gelince akşamları yüzümü temizleme köpüğü ile güzelce yıkayıp kremi çillerimin üstüne yoğun olmak şartıyla tüm yüzüme sürüp yatıyorum. sabahları evden çıkmadan güneş kremimi sürüyorum. hatta şantiyeye gittiğimden gün içinde oldukça güneşe maruz kaldım bu süre zarfında. ancak ne yazıkki gün içinde güneş kremimi tazeleme şansım olmuyor. çok zahmetli bir uygulama yapmamama rağmen bir ay öncesinde oldukça coşmuş(yaz aylarında güneşin etkisiyle iyice artacak olan) çillerim oldukça açıldı. hatta son günlerde artık gözüme batmıyorlar beni rahatsız etmeyecek kadar renkleri açıldı. gayet memnun kaldım. kesinlikle kreme devam edicem. herkeste aynı etkiyi vermeyebilir tabi ama ben pek çok krem ve yöntem denedim. en memnun kaldığım krem bu oldu. beni drula ile tanıştıran KK ya sonsuz teşekkürler.

Sanki beni anlatıyorsunuz :KK60: bende şantiyede çalışıyorum.. Ben drula çil kremini 2 gündür uyguluyorum, uygulama şeklim yatmadan önce çillerimin üzerine yoğun olarak hatta biraz ovalayarak dairesel hareketlerle masaj yaparak yüzümün her tarafına sürüyorum. Güneş kremini ise sadece sabahları evden çıkarken sürüyorum. Aslında benim tazelemek için vaktim oluyor ama güneş kreminin yapış yapış ve parlak görümünden nefret ettiğim ve alnımda sivilce yaptığı için tazelemiyorum.. Drula kremin ev sevdiğim yanı cildim çok hassastır minik minik sivilceler çıkar, hiç sivilce çıkmadan cildim nemlendi. Temizlik hissi veriyor. Umarım zamanla senin kadar azalır çillerim... Nasıl temizlediğini merak ediyordum yazmışsın ya jel yapılı temizleyiciler de bende sivilce yapıyor. Temizleme sütü aldım. Şantiyede çalıştığım için simsiyah çıkıyor. İyi bir köpük jel var mı önerebileceğin?

Ben size fotoğrafımı mail olarak göndersem başlangıç resmimi ekler misiniz? Cilt yapıma belki önerebileceğiniz şeyler olur :KK64: Ben fotoğraf ekleyemiyorum da.. :KK76:

Dermadewalı arkidiş zengin oldu sanırım :)) Nerdesinizzz??? sevgili dermadewalı arkidiş kendi kendimize reklam yapar olduk :)

Acaba bu kremin günlük nemlendirici olarak kullanılmasında bir sakınca var mı ben bunu hep kullanayım yahu :)) Ya da drula kremin nemlendiricisi var mı?

Son düzenleme:
ycam arkadaşımızın kreme başladığı gün itibarıyla çillerinin durumu:)

gözlerinin rengi çok hoşmuş canım. :KK16:

teşekkür ederim göz rengim ela aslında çok dikkat çekici bir renk değil sadece fazla iri :)

bu arada senin çillerin ile karşılaştırınca benimkiler hiç geçmeyecek gibi geldi :)

maşallah şimdiye kadar hiç onlara fazlalık gözü ile bakmamıştım baya büyütmüşüm :))

alnımdaki pütürlükler belli oluyor mu? yanaklarım dümdüz ama alnım pütür pütür nasıl geçer?

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben kullanmaya başlayalı 33 gün oldu.
yazları dünya haritası olan yüzüm bu yaz gayet güzel görünüyor. lekelerim geçti diyemem ama makyajla kapatabileceğim kadar az belirgin.
geçmiş dönemlerde ki lekelerim diorun pudrasıyla bile kapanmıyordu.

uygulamam şöyle; yatmadan önce, direk makyajlı yüzümü drula sabunla yıkıyorum, (bu sabunla yıkayınca lekelerim hiç yokmuş gibi süper oluyo cildim) tabi göz makyajım çıkmıyor göz makyj temizleyicisiyle temizliyorum tonikliyorum ve en son drula leke kremini sürüyorum.kremi yüzümün tamamına uyguluyorum cilde yedirmek biraz zaman alıyor.
ama cilt kremi emdikten sonra biraz daha süperleşiyo cildim.
sabah uyanınca yine güzel görünen cildimi yıkama jeliyle yıkıyorum. işte lekelerimi bu kısa zaman zarfında görüyorum :KK4:
çıkmadan en az yarım saat önce güneş kremi ve makyaj.

sonuç; her yaz koyulaşan ve makyajla kapanmayan lekelerim artık kabusum olmuyor.
kullanmaya devam :KK9:

Merhaba,
Bende kullanalı 15 gün oldu..Henüz çok fark yok...Ama sabır edip bekleyeceğim..Benim alnımdave burnumda kahverengi leke yanaklarım ve çenemde kırmızı kırmızı sivilce izleri mevcut:KK59:
Bir sorum olacak hem size hem uzmana..
Haftaya tatile çıkacağım ve güneşten nasıl koruyacağım çok korkuyorum daha beter olmasından acaba 1 hafta kullanımı bıraksammı?..Her gün işe giderken güneş koruyucu sürüyorum 30 faktör ama yüzüm bembeyaz oluyo ve parlıyo moralim bozuluyo zombi gibi oluyorum ama sabır...
Tatilde güneş koruyucu sürsem bile suya girince gidyor gibi geliyor bana..
Dediğim gibi güneşten daha beter olmasından korkuyorum bıraksammı 1 hafta ?:KK6:

teşekkür ederim göz rengim ela aslında çok dikkat çekici bir renk değil sadece fazla iri :)

bu arada senin çillerin ile karşılaştırınca benimkiler hiç geçmeyecek gibi geldi :)

maşallah şimdiye kadar hiç onlara fazlalık gözü ile bakmamıştım baya büyütmüşüm :))

alnımdaki pütürlükler belli oluyor mu? yanaklarım dümdüz ama alnım pütür pütür nasıl geçer?

canım alnın hiç belli olmuyor fotolarda. nasıl birşey ki acaba? en kesin sonuç için cildiyeye görün istersen çillere
pek birşey yapamıyorlar ama cilt kusurları söz konusuysa doktora göstermekte fayda var.

evet fotoğraflarda belli olmuyor malesef alnım saçlarıma kadar olan kısmı pütür pütür kışın böyle değildi sanırım sıcaklardan ya da güneş kreminden bu arada güneş kremim cosmed diye bir marka ucuzda değildi 50 TL ama çok ağır geldi

Merhaba,
Bende kullanalı 15 gün oldu..Henüz çok fark yok...Ama sabır edip bekleyeceğim..Benim alnımdave burnumda kahverengi leke yanaklarım ve çenemde kırmızı kırmızı sivilce izleri mevcut:KK59:
Haftaya tatile çıkacağım ve güneşten nasıl koruyacağım çok korkuyorum daha beter olmasından acaba 1 hafta kullanımı bıraksammı?..Her gün işe giderken güneş koruyucu sürüyorum 30 faktör ama yüzüm bembeyaz oluyo ve parlıyo moralim bozuluyo zombi gibi oluyorum ama sabır...
Dediğim gibi güneşten daha beter olmasından korkuyorum bıraksammı 1 hafta ?:KK6:

Sayın uzman neredesiniz?
Tatile gideceğim ne yapmalıyım sizden cevap bekliyorum..
Tatilde elimden geldiğince koruyucu süreceğim kesin fakat yetersiz kalacağını düşünüyorum suya girince çıkıyor..
tatile gitmeden 1 haftam var acaba kullanımı bırakıp tatilden sonramı devam etsem?
aknederm sivilce kremini de kullanıyorum ama açıkcası sivilcelerim iz bırakarak biri batıyor biri çıkıyor hala yüzüm sivilceli:KK14:
İçeriden gelen sivilceleri kesicek bi ilaç lazım bence sürme krem ile olmuyor bu derdi yıllardır çekiyorum:KK14:

Merhaba,

canım ben bu yaz gitmedim ama geçen yaz tatilde çok çok dikkat etmiş olmama rağmen lekelerim artmıştı.
Daylong güneş kremi kullanıyodum üstelik sürekli yeniliyodum ama yine de kaçamadım demekki güneşten.
ama bence drulayı bırakma neden bırakasın ki zaten geceleri sürüyoruz

Sayın uzman neredesiniz?
Tatile gideceğim ne yapmalıyım sizden cevap bekliyorum..
Tatilde elimden geldiğince koruyucu süreceğim kesin fakat yetersiz kalacağını düşünüyorum suya girince çıkıyor..
tatile gitmeden 1 haftam var acaba kullanımı bırakıp tatilden sonramı devam etsem?
aknederm sivilce kremini de kullanıyorum ama açıkcası sivilcelerim iz bırakarak biri batıyor biri çıkıyor hala yüzüm sivilceli:KK14:
İçeriden gelen sivilceleri kesicek bi ilaç lazım bence sürme krem ile olmuyor bu derdi yıllardır çekiyorum:KK14:

Merhaba çil sorunu yaşayan biri olarak yardımcı olmaya çalışayım.

Güneş koruyucu kremler suya ve tere dayanıklıdır. İhtiyaç duyarsan eğer sadece sıcağın arttığı öğlen saatlerinde kremini tazelersin.

Kremini tatildeyken bırakma sonuçta düzenli kullanım gerekiyor.

ve 28 gün sonra çillerim. kremimi düzenli olarak her gece kullandım.
bende her akşam kullandım halende kullanıyorum 3 haftadır.. gündüzde 50faktörlü güneş kremi kullanıyorum.denize bile gitmedim bu sene. bi değişiklik yok bnde. sizin yüzünüz kızarmış güneşte sanırım ondan pek belirginlik yok kamufle edilmiş çilleriniz. beyaz ciltte (ilk eklediğiniz fotografta) daha sırıtıyor o yüzden çilleriniz .sizdede bi değişiklik göremedim. param yine çöpe gitti .lazerden başka bi çözümü yok çillerden kurtulmanın yani. oda riskli. :KK50:

Son düzenleme:
bende her akşam kullandım halende kullanıyorum 3 haftadır.. gündüzde 50faktörlü güneş kremi kullanıyorum.denize bile gitmedim bu sene. bi değişiklik yok bnde. sizin yüzünüz kızarmış güneşte sanırım ondan pek belirginlik yok kamufle edilmiş çilleriniz. beyaz ciltte (ilk eklediğiniz fotografta) daha sırıtıyor o yüzden çilleriniz .sizdede bi değişiklik göremedim. param yine çöpe gitti .lazerden başka bi çözümü yok çillerden kurtulmanın yani. oda riskli. :KK50:

lazerin riski nedir?

canım ben bu yaz gitmedim ama geçen yaz tatilde çok çok dikkat etmiş olmama rağmen lekelerim artmıştı.
Daylong güneş kremi kullanıyodum üstelik sürekli yeniliyodum ama yine de kaçamadım demekki güneşten.
ama bence drulayı bırakma neden bırakasın ki zaten geceleri sürüyoruz

çok teşekkür ederimm cvp için..:KK64:

Merhaba çil sorunu yaşayan biri olarak yardımcı olmaya çalışayım.

Güneş koruyucu kremler suya ve tere dayanıklıdır. İhtiyaç duyarsan eğer sadece sıcağın arttığı öğlen saatlerinde kremini tazelersin.

Kremini tatildeyken bırakma sonuçta düzenli kullanım gerekiyor.

Cvp için teşekkür ederim:KK76:
yüzüm zombi vucudum bronz olacak ama yeterki geçsin vallahi bıktım bu lekelerden ben kullanalı 20 gün oldu kesinlikle hiç bi değişiklik yok umarım bişeyler değişir:KK5:

bende her akşam düzenli olarak kullanıyorum ama bende de bir değişiklik olmadı, fotoğraf makinam gelsin fotoğrafımı ekleyeceğim.

X