Cilt Bakımı Ürünleri Drula Leke Çil Kremi Deneme Grubu

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Her zamanki gibi geç kaldım sanırım kısmet ne yapalım
Merak ettiğim ürünleriniz gebe olan kişilere her hangi bir etkisi var mı?:KK30:

Merhaba,

Arkadaşlar dün söz verdiğimiz gibi ürünler kargo ile başvurun KK-Pro üyelere gönderildi!

Merhaba,

Arkadaşlar dün söz verdiğimiz gibi ürünler kargo ile başvurun KK-Pro üyelere gönderildi!

baanada başvurunuzu yapmadıysanız yapın diye mesaj gelmişti ama ben yaptığım için tekrardan başvuru yapmadım
heycanla bekliyorum şimdi ürünü.
detaylarıyla yazıcam sonucunu.
birde mesela kullanımdam sonra güneş koruyucu sürmelimi falan detaylı bilgilendirirseniz sevinicez.

Bazı deneme gruplarında eksikler var isterseniz KK-Pro üyelere onlardan daha gönderebiliriz, tabii ürünle alakalı cilt sorununa sahip iseniz!
Gebe olanlar için cvp geliyor...

Drula Leke Çil Kremi gönderilen kişiler:

AskBocugu,AySeCeYLiN,Burcuözge,çirkin betty,drita,Kalliste,KilicBaligi,lutka_,NILBERA,nursel1,shrylz,sukatre,Sumak,teknolog

Drula Leke Çil Kremi gönderilen kişiler:

AskBocugu,AySeCeYLiN,Burcuözge,çirkin betty,drita,Kalliste,KilicBaligi,lutka_,NILBERA,nursel1,shrylz,sukatre,Sumak,teknolog

Çok teşekkür ediyorumm :KK16:
Çok kafamıza takılıyordu kocamın büyüyen çili. inşallah çözüm olurr.
günde kaç kere kullanılması gerektiği falan ürün içinde yazılıdır diymi?

Düzenli ve sabırlık kullanımla çok iyi sonuç alınacaktır.

Kremin üzerinde yazıyor fakat, biz kremin cild çok iyi temizlendikten sonra gece kremi olarak uygulanmasını tavsiye ediyoruz!

Düzenli ve sabırlık kullanımla çok iyi sonuç alınacaktır.

Kremin üzerinde yazıyor fakat, biz kremin cild çok iyi temizlendikten sonra gece kremi olarak uygulanmasını tavsiye ediyoruz!

oo bu daha iyi gece yatmadan bakımını yapmamız daha iyi olur.
benim temizleme jelimle yıkar kremi öyle süreriz. sadece sorunlu bölgeye mi uygulamalı yoksa nemlendirici gibi tüm yüze mi sürmeli?
sağoılun hızlı yanıtınızla bilgilendirme için

Rica ederim.
Drula kremleri için extra bir nemlendirici kullanmaya gerek yok, bu özelliğide sahip.
Sadece sorunlu bölgeye ve çevresine uygulanmalı.

ürün görüşlerimizi bu sayfada paylaşacağız sanırım.
kargoya verilmiş :KK66: bir de hangi kargo old. öğrenebilirsek iyi olacak.
bazı kargolar haftada bir geliyor yaşadığım yere. takip açısından iyi olurdu yanii.:KK34:

Tabiiki ürün kullanımından sonra değerli görüşlerinizi bekliyoruz....

Ürünü kullanacaklar arasına ben de girebilmişim teşekkür ediyorum, bir önerim var arkadaşlar ben öyle yapmayı düşünüyorum, cildimizin sorunlu bölgesini forum kuralları çerçevesinde fotoğraflandırabilirsek sorunun kademe kademe giderilişini buradan gözlemleyebiliriz, haftada bir veya rutin aralıklarla foto ekleyebiliriz..

Merhaba,

Evet bu öneriyi bizde yapmak istmiştik, sizden gelmesi daha güzel. Böylece süreç yorumların yanında fotoğraflarla daha iyi gözlemlenebilir. Tabii ki sizlerinde bildiği üzere bazı ciltlerde bu konularda ürünü doğru kullanmak ve sabırlı olmak gerekiyor...

Merhaba,
Bu konu için tekrar Almanya ile ayrıntılı görüşüldü. Genelde kozmetik ürünlerde bu tür araştırmalar çok yok. Fakat yapılan araştırmalarda Drula ürünlerinin kullanımında hamilelik sırasında herhangi bir sorun oluşturmayacağı şeklinde. Fakat bizim önerimiz, ilk 3-4 aylık süreç içerisinde anne karnında bebeğin gelişimi çok daha hızlı ve daha küçük olduğu için kullanılmaması yönünde!

bende deneme grubunda olmak istiyorum çok mu geç kaldım acaba? bir kaç leke kremi kullandım ama fayda görmedim bu kez deneyip gözümle görmek istiyorum eğer gruba dahil edileceksem pro üyeliğe geçebilirim

X