Cilt Bakımı Ürünleri Drula Leke Çil Kremi Deneme Grubu

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Bundan 8-9 önce ben de drula kullandım ve çok memnun kaldım.gerçekten siyah noktaları yok etmede yardımcı ve çillerin rengi çok soluyor neredeyse yok gibi duruyor.Hatta birçok arkadaşım da bu kremi kullandı.2 sene önce kremi aldığım eczaneye sorduğumda artık kremin ithal edilmediğini söyledi, muadili var mıdır diye sorduğumda ise bundan daha etkilisi maalesef yok dedi.Burada gördüğümde gerçekten çok sevindim, hemen alıp kullanmaya başlayacağım. Herkese tavsiye ederim:KK3:

:nazar::93:bende leke ilacini alarak deneme gurubuna katilmak isterim , ama ben su an yurt disinda austuralyadayim nasil olacak urun buraya adresime gelirmi is bankasi karti ile odeyebilir miyim ,yada nasil olacak beni aydinlatirsaniz sevinirim tesekkurler

:nazar::93:bende leke ilacini alarak deneme gurubuna katilmak isterim , ama ben su an yurt disinda austuralyadayim nasil olacak urun buraya adresime gelirmi is bankasi karti ile odeyebilir miyim ,yada nasil olacak beni aydinlatirsaniz sevinirim tesekkurler

Online alışveriş sitemizden yapabilirsiniz ve biz kargo ile gönderebiliriz.fakat Avustralya ya kargo masrafı çok yüksek olucağı için bu konuda siz karar vermelisiniz!

Eczanelerde satılan etkinliği uzun yıllar kanıtlanmış super skın lightener dan başka ürüne güvenmem.yıllardır geçmeyen lekelerimi yok etti.ve bunu bir tek ben değil çoook kişiden duyuyorum hem zararsız hala kullanıyorum aynı zamanda antiaging etkisi de var canlılık parlaklık veriyor...anlıcanız süppperrr bir şey:93:

ya bende lekelerımden kurtulmak ıstıyorum bu bıtkısel bı urunmu eczanelerde bulunabılırmı yardımcı olurmusunuz

hanımlar bende deneme grubuna katılmak ıstıyorum yuzumde hem çillerim var hemde doğum lekelerı sıyah noktalarda var....

akne lekeleri için kullanabiliyormuyuz? ve kaç ay kullanmak gerek ? sabunuyla kullanınca daha etkili oluyooo diye duymuştum .....

Son düzenleme:
Merhaba,
Evet Drula Leke kremi sabun ile kullanıldıgında daha etkili.Çünkü Drula sabun cildi çok güzel temizliyor ve akne,sivilce için de etkili. Drula leke çil kremini Akne,sivilce lekelerine karşı kullanan kullanıcılardan da çok olumlu sonuçlar alıyoruz, fakat bazı bu tür lekeler kalıcı, hnagi ürünü kullanırsanız kullanın etkili olamayabiliyor....

verdiğiniz linkten sipariş vermeyi düşünüyodum ben . doğuştan olan çillerin renginide açıyormu bu krem acaba?

birde Drula Creme Superforte diye bir krem var sitenizde drula çil kremi sorunlarınıza iyi gelmezse bunu kullanın diye? direkt olarak ozamn onu almamız daha iyi değilmidir sonuçta az bir para değil yani minicik bi krem 36tl

Son düzenleme:
verdiğiniz linkten sipariş vermeyi düşünüyodum ben . doğuştan olan çillerin renginide açıyormu bu krem acaba?

birde Drula Creme Superforte diye bir krem var sitenizde drula çil kremi sorunlarınıza iyi gelmezse bunu kullanın diye? direkt olarak ozamn onu almamız daha iyi değilmidir sonuçta az bir para değil yani minicik bi krem 36tl

Drula leke kremi zaten extra forte, yani çok etkili bir ürün leke çillere karşı, o yüzden Drula leke çil kremini kullanmanızı tavsiye ederiz...

X