Sipariş vermek için dermadewa sitesine üye mi olmamız gerekiyor :44:
sabunu sabah aksam kullanıyorum ..baslarda cok ıyı ıdı ,ama son bır kac gundur sadece kasınma hıssedıyorum ve hem cıldıımı gerıyor hem de kuruttu..
bır haftadır kullanıyorum ..sabunla yıkadıgım anda hemen nemlendırıcı surmem lazım yoksa kasınmaktan duramıyorum ..
Kuru bir cildim var ve drula cilt sabunundan çok memnun kaldım, cildimin nemini koruyor, normal sabunlarda olduğu gibi gerilmiyor cilt ve hemen nemlendirmek zorunda kalmıyorum. Bölgesel sivilce sorunum var zamanla ona da iyi gelirse tekrar yazacağım
cildim kuru olduğu için sabun kullanmaktan korkuyorum.drula kızarıklık kremini kullanıyorum ve çok şaşkınım.çok kuru ve gergin cilde sahibim ve müthiş nemlendirme sağladı. şimdi de sabununu kullanmak istiyorum. jellerden bıktım artık,sabun istiyorum.siparişler vs nasıl oluyor,beni bilgilendirirseniz sevinirim
Açıkcası ben piyasadaki diğer sabunlardan bir fark göremedim cildimi hem gerdi hemde kuruttu bir kaç gün devam etmeyi düşünüyorum herhangi bir değişiklik olmasa sabunu kullanmayı sanırım bırakacağım...
yogican sen dermadewadamı çalışıyorsun dikkatimi çekdide üye olur olmaz direk deneme grubunda olmadığın halde yorum yazmışsın...
yogican sen dermadewadamı çalışıyorsun dikkatimi çekdide üye olur olmaz direk deneme grubunda olmadığın halde yorum yazmışsın...