Cilt Bakımı Ürünleri Drula Cilt Sabunu Deneme Grubu

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Sipariş vermek için dermadewa sitesine üye mi olmamız gerekiyor :44:

Evet, zaten ürün almak istiyorsanız veya aldıktan sonra ürün'ün size gönderilmesi için iletişim bilgilerininizi vermek zorundasınız.Ayrıca bu bilgiler kimseye verilmediği gibi saklı tutulmaktadır. ek olarak yapılan kredi kartı işlemleri direkt banka üzerinden 3D Secure ile bizden bağımsız olarak banka tarafından gerçekleştirlmektedir.

sabunu sabah aksam kullanıyorum ..baslarda cok ıyı ıdı ,ama son bır kac gundur sadece kasınma hıssedıyorum ve hem cıldıımı gerıyor hem de kuruttu..

bır haftadır kullanıyorum ..sabunla yıkadıgım anda hemen nemlendırıcı surmem lazım yoksa kasınmaktan duramıyorum ..

sabunu sabah aksam kullanıyorum ..baslarda cok ıyı ıdı ,ama son bır kac gundur sadece kasınma hıssedıyorum ve hem cıldıımı gerıyor hem de kuruttu..

bır haftadır kullanıyorum ..sabunla yıkadıgım anda hemen nemlendırıcı surmem lazım yoksa kasınmaktan duramıyorum ..

Merhaba,

Böyle bir durumu, yani sabunun cildinizde kasinma yaptigini ilk kez sizden duyuyoruz. Cünkü drula sabun her cilt tipine uygundur hem de hassas ciltlerde cok etkilidir. Bu durumda isterseniy bir süre sabun kullanimini birakabilirsiniz.

Kuru bir cildim var ve drula cilt sabunundan çok memnun kaldım, cildimin nemini koruyor, normal sabunlarda olduğu gibi gerilmiyor cilt ve hemen nemlendirmek zorunda kalmıyorum. Bölgesel sivilce sorunum var zamanla ona da iyi gelirse tekrar yazacağım :KK3:

benimde kuru ve diğer sabunlarla inanılmaz pullanma oluşan bir cildim vardı,aynı zamandada bol sivilcelerim,sabun tek başına yeterli olamıyo,cildi temizliyor ancak sivilce için aknederm sivilce kremini öneririm size.krem cilt rengine birebir uyumlu sürüp rahatlıkla dışarıya çıkabilirsiniz.kapatıcı özelliğide var yani.1 haftada ciddi düzelme görüceksiniz:KK66:

cildim kuru olduğu için sabun kullanmaktan korkuyorum.drula kızarıklık kremini kullanıyorum ve çok şaşkınım.çok kuru ve gergin cilde sahibim ve müthiş nemlendirme sağladı. şimdi de sabununu kullanmak istiyorum. jellerden bıktım artık,sabun istiyorum.siparişler vs nasıl oluyor,beni bilgilendirirseniz sevinirim

rahatlıkla Drula sabunu kullanabilirsiniz.bende sabunu spariş ederken açıkçası bu kadarını tahmin etmiyordum.sabunla yıkadıktan sonra nemlendirmeye bile ihtiyaç duymucaksınız.dermadewa sayfasından sipariş veriliyor.iyi alışverişleeeerrr..........

Açıkcası ben piyasadaki diğer sabunlardan bir fark göremedim cildimi hem gerdi hemde kuruttu bir kaç gün devam etmeyi düşünüyorum herhangi bir değişiklik olmasa sabunu kullanmayı sanırım bırakacağım...

bence bir süre deneyin çünki kullandıkça yüz tipine uyum sağlıyor.gerilme hissi tamamen kayboluyor:)

yogican sen dermadewadamı çalışıyorsun dikkatimi çekdide üye olur olmaz direk deneme grubunda olmadığın halde yorum yazmışsın...

yogican sen dermadewadamı çalışıyorsun dikkatimi çekdide üye olur olmaz direk deneme grubunda olmadığın halde yorum yazmışsın...

Merhaba,
Malesef böyle birisini tanımıyoruz. Ama bizede enteresan geldi, sanki firma elemanı gibi cevap yazmış, tabii forum da herkes cvp yazabildiği için bu durum bizim için de hoş değil. Dikkat ederseniz bizim bütün cevaplarımız bu tarz da değildir!!!

hayır sudemnisa çalışmıyorum.eczacı arkadaşım bu ürünlerden satıyor oradan alıp kullandım çok memnun kaldım.sayfaya üye olduğumdada reklamı görünce yorum yazdım....hoşçakal...

Ya deneme grubundan olan arkadaşlar yorumlarını yazmıcak mı bende ona göre sipariş vericem :44:

emine_16 benim sabun için yorumum aynı değişmedi bana göre diğer sabunlardan farkı yok cildimi kuruttu hatta kurumadan dolayı kaşıntı bile yaptı diyebilirim kullanmayı bırakdım ama diğer ürünlerinden memnun kaldım .

X